09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Onu da sormuştum canım boschun bu en son çıkan direk almanya üretimi modellerinde hepa filtresi değişmiyor daha düşük modellerinde değişiyor ama.

benım ütüm tefal elektrikli süpürgemde ihlas aura cleanmax ikisindende cok memnumum

Son düzenleme:
Günaydın kadesa abla nasılsın?

iyiyim canım siyaset topiklerinden çıkmıyorum bi gün düşünce suçlusu olarak mapusu boylıycam

Dünürüm ben gelinimi sana emanet ettiğimden içim rahat, prensesler gibidir benim yavrum :) dur anlatcam sana 2 dk işim var geliyorum

yazdığını gerilerde buldum.bende bazen hareketlerini aşağıda hissediyorum hatta şey bölgemde bile ama bunlar normal merak etme,ikizlerde de aynısını yaşamıştım bebek büyüdükçe midemde bile hisetmeye başlamıştım tekmelerini.

Onu da sormuştum canım boschun bu en son çıkan direk almanya üretimi modellerinde hepa filtresi değişmiyor daha düşük modellerinde değişiyor ama.

hiç araştırmadım ama fiyatları çok yakınmış hattaha aynı ay ne yapsak acaba bu arada indirim zamanları yılbaşı sevgililer günü ve anneler günü canım bu aralarda çok ucuzluyorlar

Günaydın herkese..

Günaydın true ho geldin.

ütüyü kolaylaşlatırmanın bi yolu var oda kocaya ütü yapmayı öğretmek, gömleklerini ütüledi mi baya bi kolaylaşır işin :)))

Onu yapacak zaten her şeyi ütüleyemem ben zaten eline ütü almamış bi insanım nasıl sıyrılırım diye bakıyorum.

Bakiyim canım sağol.

hiç araştırmadım ama fiyatları çok yakınmış hattaha aynı ay ne yapsak acaba bu arada indirim zamanları yılbaşı sevgililer günü ve anneler günü canım bu aralarda çok ucuzluyorlar

O da doğru ama anneler günü geç oluyor sanırım o ara evleniyoruz biz.

aynen en usta komedyenler eline su dökemez senin

lan sabah sabah havaya soktunuz beniii :)
O kediye mukayyet ol, yakında intihar edecek gibi hissediyorum

Allah korusun ben de intihar ederim
Kızlar bana sabır dileyin valla napıcam bu cinsle bilmiyorum.

Sen de ona cinslik yap

benim bebelerin ilk oyuncağı hacıyatmazdı ahhahahhaha :) pek gülüyorlardı izlerken bak anılarım şeetti...

manyak ya aman normal bişi alma bebelere

Canım hosgeldinn

Sürekli laf sok zaten hanım hanım yazma
Ooooo bu keyif sebebi nedir peki yeni bir aşk mı yoksa

Yok bebişim ne yeni askı

ben bırazsık dua bolumune gıdıyorum

Sana nick bulduk

evet işte öylede bir olay var biz o arada evleniyoruzzz

ne buldunuz?

Ara sıra girer bakarım bu topiğe...sohbetim olmasa da nick olarak müdavimleri tanıyorum ama hiç bu kadar yabancı görmemiştim topikte.
Hoşbuldum ve yeni arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.

Ara sıra girer bakarım bu topiğe...sohbetim olmasa da nick olarak müdavimleri tanıyorum ama hiç bu kadar yabancı görmemiştim topikte.

kısmen bende bu sekılde hıssedıyorum

Ben de tam orda hissediyorum her an bişey çıkacakmış gibi oluyor ordan :)

Sırt üstü yattığın zaman bağırsaklara ve toplar damara baskı yapıyor rahim, bu yüzden önerilmiyor. Soluna yattığın zaman kan akışı maksimum oluyor ve plesantaya besin en çok bu şekildeyken gidiyor, bebek de bol bol oksijen alıyor o yüzden sola yatmak gerekiyor.

Bir de, eğer solundan sağa döneceksin diyelim, önce poponun üstüne kalk otur sonra sağına yat, yoksa kordon bebeğe dolanıyormuş.

İstesem de onun kadar cins olamam ki benim gözümde şu an nirvanada o şahıs.

Biraz çalışayım gelicem.

İyi çalışmalar canım.

günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım,topik canlanmış bakıyorum da..

Günaydınlar biz yeni gelenler resmen topiği ele geçirdik.

Hoşbulduk bir günde adapte olduk hemen topiğe valla.

sola yatmaya çalışıyorum ama uykuya daldıktan sonra sırt üstüne yatıyorumdur yani, hep yanlara yatmaktan sırtım ağrıyo, uyku halinde dangıl dungul dönüyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…