yorumunuz için çok teşekkürler birde elektirik süpürgesi fikri alabilirmiyiz
canım dyson çok iyi çünkü toz torbasız ek olarak filtresi değişmiyor bosch rowenata phılıps gibi markalaırn filtresi belli sene sonra değiştiriliyormuş 1 yada 2 bulmak sorun olabilir vs o yüzden dyson orgin alacağım istanbul bilişimde 800 900 tl benim görümcemde aldı aşırı memnun kendisi
Sağol canım nasıl dedikleri övdükleri kadar var mı azur ? Buhar gücü nasıl bir de kumaş üzerinde rahat kayıyor mu ütü yapmayı kolaylaştırıyor mu?
ya aslında yeni yıldan önceki hafta kampanya oluyor belki bende öyle yaparım elektirik süpürgemi dyson alsammı diyorum o kadar para ödemek mantıklımı diyorum belki alırım
bugün bitsede yarın güzel güzel uyusam
bu topikte çokmu hamiş varmış anneler nasılsınız aman dikkat edin bol bol nar suyu biçin rahime ve bebeğe iyi gelen bir besindir
Günaydın kadesa abla nasılsın?
Dünürüm ben gelinimi sana emanet ettiğimden içim rahat, prensesler gibidir benim yavrum :) dur anlatcam sana 2 dk işim var geliyorum
Onu da sormuştum canım boschun bu en son çıkan direk almanya üretimi modellerinde hepa filtresi değişmiyor daha düşük modellerinde değişiyor ama.
benım ütüm tefal elektrikli süpürgemde ihlas aura ikisindende cok memnumum
Günaydın herkese..
ütüyü kolaylaşlatırmanın bi yolu var oda kocaya ütü yapmayı öğretmek, gömleklerini ütüledi mi baya bi kolaylaşır işin :)))
hiç araştırmadım ama fiyatları çok yakınmış hattaha aynı ay ne yapsak acaba bu arada indirim zamanları yılbaşı sevgililer günü ve anneler günü canım bu aralarda çok ucuzluyorlar
aynen en usta komedyenler eline su dökemez senin
O kediye mukayyet ol, yakında intihar edecek gibi hissediyorum
Kızlar bana sabır dileyin valla napıcam bu cinsle bilmiyorum.
benim bebelerin ilk oyuncağı hacıyatmazdı ahhahahhaha :) pek gülüyorlardı izlerken bak anılarım şeetti...
kızııımmm sen nasıl dünürsün insan gelinim nasıl buyo posu nasıl sağlığı yerinde mi bi eksiği gediği var mı diye sormaz mı hiç
anacım sırt üstü niye yatmıyoruz ki o kısmı anlamadım? ben genelde soluma yatıyorum kan akışı açısından ama bazen sol tarafım tutuluyor mecbur sırt üstü yatıyorum zararı nedir ki?
BU ARADA GÜNAYDIN HATUNLAR
Demekki sen de hep kkdasın ki görüyorsun ne zaman burda olduğumu niahaha
Bunu bir hocama yapmıştım :) Edebiyat hocam feysten yazmıştı(sapık herif), ne zaman baksam feystesin diye. Ben de didimki, demekki siz de feysten çıkmıyonuzapışıp kaldı öylece araba farı görmüş tavşan gibi
Ooooo bu keyif sebebi nedir peki yeni bir aşk mı yoksa
ben bırazsık dua bolumune gıdıyorum
Günaydın true ho geldin.
Onu yapacak zaten her şeyi ütüleyemem ben zaten eline ütü almamış bi insanım nasıl sıyrılırım diye bakıyorum.
Bakiyim canım sağol.
O da doğru ama anneler günü geç oluyor sanırım o ara evleniyoruz biz.
lan sabah sabah havaya soktunuz beniii :)
Allah korusun ben de intihar ederim
Sen de ona cinslik yap
manyak ya aman normal bişi alma bebelere
Canım hosgeldinn
Sürekli laf sok zatenhanım hanım yazma
Yok bebişim ne yeni askı
Sana nick bulduk
Ara sıra girer bakarım bu topiğe...sohbetim olmasa da nick olarak müdavimleri tanıyorum ama hiç bu kadar yabancı görmemiştim topikte.
Hoşbuldum ve yeni arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.
yazdığını gerilerde buldum.bende bazen hareketlerini aşağıda hissediyorum hatta şey bölgemde bileama bunlar normal merak etme,ikizlerde de aynısını yaşamıştım bebek büyüdükçe midemde bile hisetmeye başlamıştım tekmelerini.
kısmen bende bu sekılde hıssedıyorum
lan sabah sabah havaya soktunuz beniii :)
Allah korusun ben de intihar ederim
Sen de ona cinslik yap
manyak ya aman normal bişi alma bebelere
Canım hosgeldinn
Sürekli laf sok zatenhanım hanım yazma
Yok bebişim ne yeni askı
Sana nick bulduk
Biraz çalışayım gelicem.
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım,topik canlanmış bakıyorum da..
Ara sıra girer bakarım bu topiğe...sohbetim olmasa da nick olarak müdavimleri tanıyorum ama hiç bu kadar yabancı görmemiştim topikte.
Hoşbuldum ve yeni arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz.
Cute yeni öğrendim ne desem bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?