09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yok yok güzel bir nick oldu bu düşün bunu sen
ya benim uykum ağır ya siz tilki uykusunda yatıyosunuz
uyuduktan sonra dağılıyorumdur ben kesin kıçım başım bi yerde oluyo
olmadı alayım bi hamile yastığı

Ben kalıp gibi yatarım kalıp gibi kalkarım

ben de bakayım bir oraya doğru biliyor muşum yerini.

çok beğendim cute sarı sana çok yakışıyo normalde sarı saç büyük gösterir sende tam ayarında duruyo güle güle kullan
kahve benı cok sonuk gosterıyordu gelınken keske sarı olsaydım dıyorum
sarı benı havalı gosterıyor havalıyım varmı
teekkur ederım canım benım
Harika görünüyosun sen. Fıstık gibisin

O silikon mevzuuunu bana hala anlatmadığını hatırlatırım

neyı anlatayım bebısım nazar deger dermısım :)
ya ben egedeyken cok sagdım makınayla delı gıbı sonra ıste o olaylar ana bı baktım sonmusler
sonrası bır dunya deney yontem
bende kalıcı bır sılıkon yok ama yaptırmak cok ıstıyorum fakat ben telkınle gercekten buyuttum goguslerımı masallah dıyelım :)

Kızım benim göğüslerim zaten büyük ama ben diri olsun istiyorum da ilerde cocuk mocuk olur diye korkuyorum yoksa yaptırıcam kıyıcam paraya vurucam kırbacı vurucam kırbacı sönmicekler

Sevdiğin sana doğunuyor için bir hoş oluyor buna orgazma deniyor.

ahh ahhh konusturma beni true

cocuk olunca sılıkon engel degılkı ben cok acıya nasıl dayanırım onu dusnuyorum kol altından arka kısma yapıyorlar sut kanalları fılan acık
benımkıler ıste gorundugu kadar tabı bıraz saklanmıslar ama genede ben 1 beden sılıkon ısterım cok ısterım :)

ıltıfatlar ıcın tesekkurler kızlar kendımı toparlayınca daha ıyı olucam uzun zamandır makyaj neyın yapamıyorum elım gıtmıyor fırsat olmuyor canım ıstemıyor kafamda yuzumde bedenımde dınlendı

Ne bilim ya doğumdan sonra belki yaptırırım Biraz ellensin ahahahahah

sende cürüğe ayrıldım ama neyseki simdilik

kim ızın vermıyor elmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…