09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar ben azcık çalışayım. dönerim sonra yine

özleyin beni

aaaaaaaaaaa akılllı ütüye bak sen bak hele bak aklını alırım onun ben heeeeeee artise bak dalgasına göre davranıyor demek bende almıyorum onu hıh

o zaman azurlanalım istanbul bilişimden azurumu ve blendırımı alayım bu ay diyorum

kızııımmm sen nasıl dünürsün insan gelinim nasıl buyo posu nasıl sağlığı yerinde mi bi eksiği gediği var mı diye sormaz mı hiç

anacım sırt üstü niye yatmıyoruz ki o kısmı anlamadım? ben genelde soluma yatıyorum kan akışı açısından ama bazen sol tarafım tutuluyor mecbur sırt üstü yatıyorum zararı nedir ki?

BU ARADA GÜNAYDIN HATUNLAR

Gelince söyleyelim.

Sen zaten hacı yatmaz gibisin. Ne zaman kk yı acsam burdasın

Demekki sen de hep kkdasın ki görüyorsun ne zaman burda olduğumu niahaha

Bunu bir hocama yapmıştım :) Edebiyat hocam feysten yazmıştı(sapık herif), ne zaman baksam feystesin diye. Ben de didimki, demekki siz de feysten çıkmıyonuz apışıp kaldı öylece araba farı görmüş tavşan gibi

Aynen öyle canım kafasına göre takılıyor philips azur alalım biz yine. Onları Ocaktan önce alamayacağım ben bu aralar ev tekstiline yöneldim tatlım biliyorsun benim hiç yoktu onlar ocağa kaldı en erken elektrikli ürünler.

Günaydın kadesa abla nasılsın?

ya aslında yeni yıldan önceki hafta kampanya oluyor belki bende öyle yaparım elektirik süpürgemi dyson alsammı diyorum o kadar para ödemek mantıklımı diyorum belki alırım

bugün bitsede yarın güzel güzel uyusam

bu topikte çokmu hamiş varmış anneler nasılsınız aman dikkat edin bol bol nar suyu biçin rahime ve bebeğe iyi gelen bir besindir

direk ütü muhabbetine gireyim
azur kullanıyorum bende phılıpsin
memnunum öneririm canım.

Öyle mi oluyor tatlım ben de o ara bakiyim o zaman aralık sonu gibi . Ben yarın da nişanlımla buluşacağım 9 gibi kalkarım 6'da kalkmaya göre iyidir tabi. Dysonda çok pahalı be gerçi çok da incelemedim rowentanın bir de boschun en son çıkan ses desibeli çok düşük olan toz torbasız süpürgelerini inceledim biri 800 biri 850 lira peşin alımda belki mağazalarında indirim yaparlar mı aceba?

Ütü = Tefal
Süpürge = Rowenta

tefal ve rowenta alana kadar diğerlerini bol bol denersiniz, eninde sonunda gider buları alırsınız :) daha da değiştirmezsiniz.

Dünürüm ben gelinimi sana emanet ettiğimden içim rahat, prensesler gibidir benim yavrum :) dur anlatcam sana 2 dk işim var geliyorum

direk ütü muhabbetine gireyim
azur kullanıyorum bende phılıpsin
memnunum öneririm canım.

yorumunuz için çok teşekkürler birde elektirik süpürgesi fikri alabilirmiyiz

canım dyson çok iyi çünkü toz torbasız ek olarak filtresi değişmiyor bosch rowenata phılıps gibi markalaırn filtresi belli sene sonra değiştiriliyormuş 1 yada 2 bulmak sorun olabilir vs o yüzden dyson orgin alacağım istanbul bilişimde 800 900 tl benim görümcemde aldı aşırı memnun kendisi

ben bırazsık dua bolumune gıdıyorum

Sağol canım nasıl dedikleri övdükleri kadar var mı azur ? Buhar gücü nasıl bir de kumaş üzerinde rahat kayıyor mu ütü yapmayı kolaylaştırıyor mu?

ütüyü kolaylaşlatırmanın bi yolu var oda kocaya ütü yapmayı öğretmek, gömleklerini ütüledi mi baya bi kolaylaşır işin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…