09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Öyle zaten şimdiden aplalardan taktik kapıyoruz böyle çömez olaraktan. Her şeyi öğren bir gün lazım olur diye boşuna söylememişler

bende saygıdeğer büyüklerimden öğreneceği birşeyler kısmetse almorcum ne dersin kapmak lazım birşeyler yoksa çömzelikten kalakalacağız nah böyle bakkk

ciddden ne safım ya..
walla kızıyorum kendime.
küçük değilim 25 yaşındayım

orgazm ne diye soruyorum bide konudan fransız kalmışım iye yorum yapmışım.

şimdi anladım

pişirilmeye ihtiyacım var
cidden bu konuda kişisel gelişim kitabı varmı

walla çok fransız kaldık konudan
nedir bu orgazm allah aşkına.
neyi anlatmaya çalışıyosunuz

azcık dağılın yahuu işe veremiyorum kendimi..

bu arada biri yeniler gelmiş demiş :)
ben geldim berfin

Son düzenleme:

frijitmisin nesin :)

berifn ağzını burnunu dağıtıcam lennnnn minik çocuklar bile biliyor neyin ne oldğnu hoş bende amerikan filmlerinden öğrendim sürkeli dizi izliynce oraların kültüründe esinlendim pyuhahahahaha

almorcum düğünden sonra sen de hemen hamile kalabilirsin inanılmaz östrojen var burda

frijitmisin nesin :)
bak googleden baktım neymiş

Frijit ne demektir?

* Erkek arkadaşım benimle sevişmek istiyor ama ben karşı çıkıyorum. O da bana 'Sen frijit misin' diyor. Frijit ne demek? D.Ç./Manisa
Frijidite; genellikle cinsel ilişkiden zevk almayan ve cinselliği istemeyen kadınlar için kullanılsa da aslında tartışmalı bir ifadedir. Çünkü cinsel dürtüler doğuştan itibaren iki cinste de vardır.

ben öyle değilim.. yani çok bişeyler yaşamadığım için.

berifn ağzını burnunu dağıtıcam lennnnn minik çocuklar bile biliyor neyin ne oldğnu hoş bende amerikan filmlerinden öğrendim sürkeli dizi izliynce oraların kültüründe esinlendim pyuhahahahaha

bikere lavin miydi özge miydi bir kitaptan bahsetmişti. aslında öle bişi alsam ne ii olur

almorcum düğünden sonra sen de hemen hamile kalabilirsin inanılmaz östrojen var burda

vuhuuuuuuuuuuuuu acaip kelimeler acaip açıklamalar dönüyorrrrr bebişiniz ne alemde efendim bende bebiş çok seviyorum hatta nişanlım 16 ay sonra bebişi kucağma almak istiyorum çaıklaması yaptı devlet bahçeli gibide hesapladı

6 ay düğüne var 9 ayda bebeğe var topla 15 ay askerlik gibi ama ben sana 1 ayda keyif veriyorum dedi sağolsun

töbe bismillah ben dalga geçiyorum başıma erkenden bebiş gelicek çokta severim yaaaa

yavrum sen nasıl degılsın
cınsellık ıc guduseldır
orgazm nasıl bılmezsın

henuz yaşamadında ıste nasıl desem utandım ha dıyemedım :26:

Yok abla ya daha küçüğüm evlendikten sonra 3-4 sene düşünüyoruz 28-29 yaşında kısmetse. Bir de ben yeni atandım uzman yardımcısıyım kurumda üç yıl içinde tez hazırlamam, İngilizce için ydsden 70 almam ve yeterlilik sınavını geçmem lazım çocuk olunca bunları yapamayabilirim . Ama uzman oliyim o gece çalışmalara başlayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…