- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Yok abla ya daha küçüğüm evlendikten sonra 3-4 sene düşünüyoruz 28-29 yaşında kısmetse. Bir de ben yeni atandım uzman yardımcısıyım kurumda üç yıl içinde tez hazırlamam, İngilizce için ydsden 70 almam ve yeterlilik sınavını geçmem lazım çocuk olunca bunları yapamayabilirim . Ama uzman oliyim o gece çalışmalara başlayacağım.
vuhuuuuuuuuuuuuu acaip kelimeler acaip açıklamalar dönüyorrrrr bebişiniz ne alemde efendim bende bebiş çok seviyorum hatta nişanlım 16 ay sonra bebişi kucağma almak istiyorum çaıklaması yaptı devlet bahçeli gibide hesapladı
6 ay düğüne var 9 ayda bebeğe var topla 15 ay askerlik gibi ama ben sana 1 ayda keyif veriyorum dedi sağolsun
töbe bismillah ben dalga geçiyorum başıma erkenden bebiş gelicek çokta severim yaaaa
nick benim de çişimi getirdin kıs
bak googleden baktım neymiş
Frijit ne demektir?
* Erkek arkadaşım benimle sevişmek istiyor ama ben karşı çıkıyorum. O da bana 'Sen frijit misin' diyor. Frijit ne demek? D.Ç./Manisa
Frijidite; genellikle cinsel ilişkiden zevk almayan ve cinselliği istemeyen kadınlar için kullanılsa da aslında tartışmalı bir ifadedir. Çünkü cinsel dürtüler doğuştan itibaren iki cinste de vardır.
ben öyle değilim.. yani çok bişeyler yaşamadığım için.
bikere lavin miydi özge miydi bir kitaptan bahsetmişti. aslında öle bişi alsam ne ii olur
kalmayız ya aplalar sağolsun.
Yok abla ya daha küçüğüm evlendikten sonra 3-4 sene düşünüyoruz 28-29 yaşında kısmetse. Bir de ben yeni atandım uzman yardımcısıyım kurumda üç yıl içinde tez hazırlamam, İngilizce için ydsden 70 almam ve yeterlilik sınavını geçmem lazım çocuk olunca bunları yapamayabilirim . Ama uzman oliyim o gece çalışmalara başlayacağım.
almor kac yasındasın
bıze abla demeyın lıbıdomuz dusuyor ayol
yavrum sen nasıl degılsın
cınsellık ıc guduseldır
orgazm nasıl bılmezsın
henuz yaşamadında ıste nasıl desem utandım ha dıyemedım :26:
Öyle zaten şimdiden aplalardan taktik kapıyoruz böyle çömez olaraktan. Her şeyi öğren bir gün lazım olur diye boşuna söylememişler
çişimi yapıp geliyorum ayıplı şeyler konuşalım
24 yaşındayım cute sen 26-27 sin galiba öyle hissettim.
almor kac yasındasın
bıze abla demeyın lıbıdomuz dusuyor ayol
24 yaşındayım cute sen 26-27 sin galiba öyle hissettim.
yaaa ne diyeceğim çok saygıdeğer büyüklerim diyip duruyorum ama hali hazırda 88 liyim bende 25 yaşındayım siz kaçlısınız bayanlar
anacığım bilmiyorum bir arkadaşın dediği gibi bu olauy içgüdüssel duyguları bastırma koyver gitsin
inşallah almorcum kalmayacağız gibime geliyor
hohoytttt bak bak bak kariyer için mini bebekleri bekletmeyeceksin böyle diyenler hemen yapıyorlar almor bak ben bebeğe yeşil ışık yakan biriyim çok seviyorum yani çocuk göreyim öfkem kızgınlığım yok oluyor çocuklaşıyorum ve psikolojilerinden iyi anlıyorum kitaplar okudum ki çocuklara öğretiyorum ailller bana teşekkür ediyor evde pineklerken hep mahallenin bebişlerini eve alırım müzik açar tepiniriz onlarla hanım hanım otururlar arada bilgisayara baktırrım daha öyle minikler ki bana huzur veriyorlar
biri bana giz teyze dedi döveceğdim onuyavrum teyze değil apla de bana dedim yuhhh teyzeeeee dedi bana yaaa
o yüzden yapıver gitsin kız
Aslında çocuk fikri önceden bana daha uzak gelirdi bu aralar hormonlardan mıdır yaştan mıdır nedir bir şstek var ama şu uzmanlık elimi kolumu bağlıyor b grbunda girip memur olsaydım hiç düşünmezdim ama bizim uzmanlık işi çok zor yav bir ton şey istiyorlar çocuk doğarsa izin almam lazım uzmanlığı ertelemem lazım bir de 5. yılın sonunda hala bu şartları yerine getiremezsem uzmanlığım gidiyor düz memur oluyorum unvanım filan hepsi gidiyor maaş düşüyor bu kadar yıl boşu boşuna çalışmış olacağım.
olsun siz genç olabilersiniz ama bende seksiyim parlak parlak giymişim zaten bugün simlilerimi.. hıh!
Elmooooooooooooşşşşşşşşş yetiş dıkhandım!
yavrum sen nasıl degılsın
cınsellık ıc guduseldır
orgazm nasıl bılmezsın
henuz yaşamadında ıste nasıl desem utandım ha dıyemedım :26:
yaaa ne diyeceğim çok saygıdeğer büyüklerim diyip duruyorum ama hali hazırda 88 liyim bende 25 yaşındayım siz kaçlısınız bayanlar
ben eylülde 28 oldum valla geç kalmış hissediyorum kendimi sanki hep hamileydim
ahhahahahah abla değil teyze dese olur hahahahha ay sinirlerim bozuldu hahahahah
Benim cadı kızla yaşıtsın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?