09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben eylülde 28 oldum valla geç kalmış hissediyorum kendimi sanki hep hamileydim

hesabı yapmış senin ki şimdiden. Bizim ortak karar ikimizde 3-4 sene istemiyoruz hem maddi hem manevi hazır olalım bir de benim uzmanlığı bekleyeceğiz işte ama tabi arada bir kazaya kurban gidersek bakarız yani belli de olmaz.

almor kac yasındasın
bıze abla demeyın lıbıdomuz dusuyor ayol

anacığım bilmiyorum bir arkadaşın dediği gibi bu olauy içgüdüssel duyguları bastırma koyver gitsin

kalmayız ya aplalar sağolsun.

inşallah almorcum kalmayacağız gibime geliyor

hohoytttt bak bak bak kariyer için mini bebekleri bekletmeyeceksin böyle diyenler hemen yapıyorlar almor bak ben bebeğe yeşil ışık yakan biriyim çok seviyorum yani çocuk göreyim öfkem kızgınlığım yok oluyor çocuklaşıyorum ve psikolojilerinden iyi anlıyorum kitaplar okudum ki çocuklara öğretiyorum ailller bana teşekkür ediyor evde pineklerken hep mahallenin bebişlerini eve alırım müzik açar tepiniriz onlarla hanım hanım otururlar arada bilgisayara baktırrım daha öyle minikler ki bana huzur veriyorlar

biri bana giz teyze dedi döveceğdim onu yavrum teyze değil apla de bana dedim yuhhh teyzeeeee dedi bana yaaa

o yüzden yapıver gitsin kız

yavrum sen nasıl degılsın
cınsellık ıc guduseldır
orgazm nasıl bılmezsın

henuz yaşamadında ıste nasıl desem utandım ha dıyemedım :26:

kelime olarak duymuşluğum var tabi ki. ama detayını ne kadar biliosun desen cvb veremem :)
ama konuda okuyunca ilk etapta o aklıma gelmedi.
sonra komşusu olmadıgında o olan bilmem ne diye yorum gelince ben anladım..

yaaa ne diyeceğim çok saygıdeğer büyüklerim diyip duruyorum ama hali hazırda 88 liyim bende 25 yaşındayım siz kaçlısınız bayanlar

olsun siz genç olabilersiniz ama bende seksiyim parlak parlak giymişim zaten bugün simlilerimi.. hıh!
Elmooooooooooooşşşşşşşşş yetiş dıkhandım!

Aslında çocuk fikri önceden bana daha uzak gelirdi bu aralar hormonlardan mıdır yaştan mıdır nedir bir şstek var ama şu uzmanlık elimi kolumu bağlıyor b grbunda girip memur olsaydım hiç düşünmezdim ama bizim uzmanlık işi çok zor yav bir ton şey istiyorlar çocuk doğarsa izin almam lazım uzmanlığı ertelemem lazım bir de 5. yılın sonunda hala bu şartları yerine getiremezsem uzmanlığım gidiyor düz memur oluyorum unvanım filan hepsi gidiyor maaş düşüyor bu kadar yıl boşu boşuna çalışmış olacağım.

Al kuzum uzmanlığını sonra ne güzel uzman anne olursun işte

olsun siz genç olabilersiniz ama bende seksiyim parlak parlak giymişim zaten bugün simlilerimi.. hıh!
Elmooooooooooooşşşşşşşşş yetiş dıkhandım!

ayyyyy kaç yaşındasınız kiii bide ben minik gösteriyormuşum şikrette 92 li bir kız var baktım kanka muhabbetinde hatta yaaa bu minik yaşta o yüzük takmış diye herkesi bana baktırdı bende koskoca 25 yaşındayım dedim kız beni 20 sanıyor böylede avantajım var puhahahahaha

88 liler nerede ayolllll

Ben kaç duruyorum ordan bakınca diyecektim de
Dün tanışırken söylemiştim ben sanki size

ben eylülde 28 oldum valla geç kalmış hissediyorum kendimi sanki hep hamileydim

ben de işte tam senin zamanlarında hamile kalmak istiyorum kısmet olursa.

ahhahahahah abla değil teyze dese olur hahahahha ay sinirlerim bozuldu hahahahah

Senin yaşın kaç apla?

Benim cadı kızla yaşıtsın sende

O kadar büyük kızın mı var senin abla çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…