09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben hıc bısı yapmadım bebek kendı geldı
uf ınsallah hamıle kalmam ıstemeden bır daha
hap kesın yuzde yuz korurmu kızlar

ben hıc bısı yapmadım bebek kendı geldı
uf ınsallah hamıle kalmam ıstemeden bır daha
hap kesın yuzde yuz korurmu kızlar

matematiksel olarak korur sanki ben hiç kullanmadım da.. ama dikkatli alman lazım sanırım. yine de yan etkileri var biliyorsun sonuçta ilaç. eşin falan korunmuyor mu cute

Ben de nişanlıyım kendimi direk ayıplı topikte buldum 6 ay kaldı düğüne benim öyle korkularım filan hiç yok yav ne biçimim ben.

Korkulacak bişey yok yafrucum

İnşallah abla..
Tedaviye başlıcaz önümüzde ki ay bakalım ne olacak,hayırlısı.
Ama bu kadar gazla tedavisiz de gelir belki

İnşallah canım biz seni gaza getiririz sürekli :13:

inşALLAH uğuru bizede geçer

ne çektin ya bukdar :44:

İnşalllah

Valla öyle normalde bu tür konuları konuşmam kimseyle öyle yüz yüze burası ilim irfan yuvası şu an biz nişanlı gençler için.

Yaşam koçu aplalalrın var burada hemde beleş ders veriyoruz

Wayyyyy bide şantaj haaaaa

biz bebekleri nasıl yaptık yok belinin altına yastık koy yok efendim gün aşırı ilişkiye gir haydar dümen halt etmiş

dİŞİ HAYDARLARIZZ

matematiksel olarak korur sanki ben hiç kullanmadım da.. ama dikkatli alman lazım sanırım. yine de yan etkileri var biliyorsun sonuçta ilaç. eşin falan korunmuyor mu cute
ne gıbı etkılerı bende kullanmadım esım pre. ıle korunur da ben guvenmıyorum ben korunucam guzle adam gıbı korunayımda kazaya kurban gıtmıyeyım spiral desem onuda kaydırırz gıbı gelıyor
hiç hap kullanmadım ama hiçbiri de %100 değil

elmoooo hala şoktayım beeeeen

ana bu kızdamı gebeee

spirali kaydırmak maşallah cute
napıyosunuz siz öyle

sen hakket sevişgenmişsin cute. spirali kaydıran çok nadir çıkar. beceriyorsan bravooo valla. haptan daha garanti bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…