Sen bşver kayganayı,ufkunu burada aç sen
Afiyet olsunn
Bu kadar fantezi gazına dayanamaz vee "yeterin ulennnnn geliyorum işte" der bebeğimiz belki
Valla öyle o an hissettim ben zaten öyle olduğunu ama kayınvalide ile de böyle konular konuşulmaz ki anca burada ne öğrenirsek.
Sağol apla kapmaya çalışıyoruz işte kendi çapımızda bir şeyler.Düğüne son 6 ay 17 gün kaldı.
ben buraya üye olduğumda nişanlıydım, bi konu vardı ilk gece miydi neydi adı elmiş orda şöyle oluyo böyle oluyo acıyo diye döktürmüş bende dedim gerçekten acıyo mu? acıyo tabi ne sandın dedi
vajinismus edecekti beni
İnşallah canım burası uğurlu bir topik,senden de güzel haberleri alacağız inşallah
bir de seboş sen sabırsızsın seninle bağdaşmıyor baklava olayı..
İnşallah canım burası uğurlu bir topik,senden de güzel haberleri alacağız inşallah
Kaygana mı? Iyh... Allah bir daha onun yüzünü görmeyi nasip etmesin bana inşAllah! Cuma saati hayır duasında bulunayım :)
Az kalmış düğünede,ne kaparsankaptın buradan
Valla öyle normalde bu tür konuları konuşmam kimseyle öyle yüz yüze burası ilim irfan yuvası şu an biz nişanlı gençler için.
Ben seçtim valla o da istediğin rengi al dedi illa beyaz olmasına gerek yok deyince ben de ipler koptu.
yaklaşık 1 aydır yufka dolapta duruyordu.dolapta değil sırtımda duruyordu sanki.takmışım yaa.yapayım kurtulayım dedim.
ne çektin ya bukdar :44:
Valla öyle normalde bu tür konuları konuşmam kimseyle öyle yüz yüze burası ilim irfan yuvası şu an biz nişanlı gençler için.
Yılın Üyesi seçilmek istiyorsanız çikolatalı pasta, karizmatik olmak istiyorsanız meyveli pasta, farklı bir branş içinse paket çikolataları adrese kabul ediyorum... Gelenlere oylama yapacağım :)) Pek kıymetli oylarım ellerinizde
biz bebekleri nasıl yaptık yok belinin altına yastık koy yok efendim gün aşırı ilişkiye gir haydar dümen halt etmiş
Yılın Üyesi seçilmek istiyorsanız çikolatalı pasta, karizmatik olmak istiyorsanız meyveli pasta, farklı bir branş içinse paket çikolataları adrese kabul ediyorum... Gelenlere oylama yapacağım :)) Pek kıymetli oylarım ellerinizde
+5 dışardan yeni üye getircenmi
+5 dışardan yeni üye getircenmi
not alayımmı
biz bebekleri nasıl yaptık yok belinin altına yastık koy yok efendim gün aşırı ilişkiye gir haydar dümen halt etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?