09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Valla öyle o an hissettim ben zaten öyle olduğunu ama kayınvalide ile de böyle konular konuşulmaz ki anca burada ne öğrenirsek.

ben buraya üye olduğumda nişanlıydım, bi konu vardı ilk gece miydi neydi adı elmiş orda şöyle oluyo böyle oluyo acıyo diye döktürmüş bende dedim gerçekten acıyo mu? acıyo tabi ne sandın dedi
vajinismus edecekti beni

Kaygana mı? Iyh... Allah bir daha onun yüzünü görmeyi nasip etmesin bana inşAllah! Cuma saati hayır duasında bulunayım :)

Ben de nişanlıyım kendimi direk ayıplı topikte buldum 6 ay kaldı düğüne benim öyle korkularım filan hiç yok yav ne biçimim ben.

Son düzenleme:
Yılın Üyesi seçilmek istiyorsanız çikolatalı pasta, karizmatik olmak istiyorsanız meyveli pasta, farklı bir branş içinse paket çikolataları adrese kabul ediyorum... Gelenlere oylama yapacağım :)) Pek kıymetli oylarım ellerinizde

Valla öyle normalde bu tür konuları konuşmam kimseyle öyle yüz yüze burası ilim irfan yuvası şu an biz nişanlı gençler için.

biz bebekleri nasıl yaptık yok belinin altına yastık koy yok efendim gün aşırı ilişkiye gir haydar dümen halt etmiş

+5 dışardan yeni üye getircenmi

biz bebekleri nasıl yaptık yok belinin altına yastık koy yok efendim gün aşırı ilişkiye gir haydar dümen halt etmiş

not alayımmı

neden acaba sen daha mı çok vergi ödüyorsun kk ya da oyun kat be kat fazla olsun
kıymeti en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…