- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
elmoooo hala şoktayım beeeeen
bir gebe daha
hayılır olsun radyolog bebiş karnında demek.
ne gıbı etkılerı bende kullanmadım esım pre. ıle korunur da ben guvenmıyorum ben korunucam guzle adam gıbı korunayımda kazaya kurban gıtmıyeyım spiral desem onuda kaydırırz gıbı gelıyor
ana bu kızdamı gebeee
Yemekleri yaptım, yoruldum be. Zaten kolum ağrıyor aşıdan dolayı.
valla bu bildiğin süpriz yumurta tam bıraktım artık olmuyo dedım hatta yuksek lısansa basladım ,bebek geldi ve hala inanamıyorummmmm deneyımlı anne adayları kalp atımları ne zaman belli olur hesabıma göre 5 haftalık ama doktor daha kucuk gibi dedı gec döllenme olabılır dedı
teşekkür ederim herkese :)
kuzum bak cute ne diyo
biz bebekleri nasıl yaptık yok belinin altına yastık koy yok efendim gün aşırı ilişkiye gir haydar dümen halt etmiş
kadın halden anlıyormuş
kasmamış kendini
Salla gitsin klavyeye değen parmaklarımı yormaya değmez.
Tabi evladım tabi, sor anlatalım :)
Korkulacak bişey yok yafrucum
İnşallah canım biz seni gaza getiririz sürekli :13:
İnşalllah
Yaşam koçu aplalalrın var burada hemde beleş ders veriyoruz
Wayyyyy bide şantaj haaaaa
dİŞİ HAYDARLARIZZ
Hiç birisi %100 korumaz cute,hepsinde bir risk vardır.
spiral kanama yapabiliyo diye duymuştum hapta ailende kalp damar hastalığı genetik ise özellikle kullanılmamalı
valla bu bildiğin süpriz yumurta tam bıraktım artık olmuyo dedım hatta yuksek lısansa basladım ,bebek geldi ve hala inanamıyorummmmm deneyımlı anne adayları kalp atımları ne zaman belli olur hesabıma göre 5 haftalık ama doktor daha kucuk gibi dedı gec döllenme olabılır dedı
Enee bi gebetör daha, çok sevindimmAramıza hoşgeldin :) Şimdi sen işin başındasın ben neler anlatırım sana hahahahahha
Radyolog hayırlı olsun
Spiral herkeste aynı olmuyor ama,vücut kabul etmeyince kanama yapabiliyor tabi,yada çok ağrılı olabiliyor
Spiral herkeste aynı olmuyor ama,vücut kabul etmeyince kanama yapabiliyor tabi,yada çok ağrılı olabiliyor
bide 3 yıllık 5 yıllık diye modelleri var galiba benim yengem maşallah sittin sene kullanmış etle kaplanmış artık güç bela aldılar
yastık olayını duymuştum buradan ama bak işe yaramış.
Valla öyle bizim ki sağolsun.
Anlat apla müridin olalım.
hap düzenli her gün aynı saatte kullanılsa ve hiç aksatılmasa bile gene hamilelik oluşur mu ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?