09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

spiral kanama yapabiliyo diye duymuştum hapta ailende kalp damar hastalığı genetik ise özellikle kullanılmamalı

Sizinde içinizde varmış yeni gelen kızlar
Ben eski topikten beri aynı gruplayım
Bi değişiklik yok bende

hayılır olsun radyolog bebiş karnında demek.

valla bu bildiğin süpriz yumurta tam bıraktım artık olmuyo dedım hatta yuksek lısansa basladım ,bebek geldi ve hala inanamıyorummmmm deneyımlı anne adayları kalp atımları ne zaman belli olur hesabıma göre 5 haftalık ama doktor daha kucuk gibi dedı gec döllenme olabılır dedı

teşekkür ederim herkese :)

Son düzenleme:

Enee bi gebetör daha, çok sevindimm Aramıza hoşgeldin :) Şimdi sen işin başındasın ben neler anlatırım sana hahahahahha

biz bebekleri nasıl yaptık yok belinin altına yastık koy yok efendim gün aşırı ilişkiye gir haydar dümen halt etmiş

yastık olayını duymuştum buradan ama bak işe yaramış.

kadın halden anlıyormuş
kasmamış kendini

Valla öyle bizim ki sağolsun.

Salla gitsin klavyeye değen parmaklarımı yormaya değmez.

Tabi evladım tabi, sor anlatalım :)

Anlat apla müridin olalım.

Hiç birisi %100 korumaz cute,hepsinde bir risk vardır.

hap düzenli her gün aynı saatte kullanılsa ve hiç aksatılmasa bile gene hamilelik oluşur mu ki?:26:

şimdi gitsen duyarsın kalbini doktor şimdiden ne bilecek geç döllenmemi bende 5 haftalık sanarak gittim ama ultrason resminde 6 haftalık yazıyodu ve kalbini duydum bide hcg 1500ü geçince duyuluyomuş diye duymuştum

Oy maşallah hadi hayırlısı ile gelsin kuzucuğun...
5 haftalıksa vajinal ultrasonla bakılırsa bir hafta sonra bile duyabilirsin
normal ultrasonda sanırım 2 ya da 3 hafta daha beklemen gerekecek :)

ben 7. haftada gittim kalp atışları dahil kese alttan bakınca göründü.

Yinede hamile kalabiliyorsun,hiç birisinin tam güvenliği yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…