Kollarım ağrıdı çek ya, gittim alışveriş yaptım geldim bi girdim mutfağa bi yandan yemek bi yandan çıkan bulaşıklar falan. Artık paydos ettim çalışmam nihahah
şimdi gitsen duyarsın kalbini doktor şimdiden ne bilecek geç döllenmemi bende 5 haftalık sanarak gittim ama ultrason resminde 6 haftalık yazıyodu ve kalbini duydum bide hcg 1500ü geçince duyuluyomuş diye duymuştum
Oy maşallah hadi hayırlısı ile gelsin kuzucuğun...
5 haftalıksa vajinal ultrasonla bakılırsa bir hafta sonra bile duyabilirsin
normal ultrasonda sanırım 2 ya da 3 hafta daha beklemen gerekecek :)
ben 7. haftada gittim kalp atışları dahil kese alttan bakınca göründü.
Bende doğumdan korktuğum için sezeryan olsun diyorum şimdiden :18:
kızlar ben bişi sorcam..
biz lisedeyken birtane arkadaşıma sevgilisi demişki "ilerde çocugumuz olursa kesinlikle sezeryan olsun.kız arkadaşımda neden diye sordugunda oda demişki kocaman bebek çıkacak ordan biz yaşadıklarımızdan bişi anlamayız" bunu bana tercüme edecek biri vardı. ne yani her çocuk doğdugunda insann ilişkiden anlaması zorlaşıyormu
ben 6kardeşimannemle babamı düşünemiyorum
zamanını geçtim nasıl rahat ettin kontrole de anneme eşlik etmek için gitmişti tesadüfen öğrendi spiralin etle kaplandığını falan
Ofis önlüğü bu abla aklına bişey gelmesin
Birincisi daha evlenmeden bunu mu düşünüyormuş? İkincisi eskiden sezeryan mı varmış? Allah öyle bir donanımla yaratmışki bizi vücut esneyip geri toplanıyor, ben öyle birşey olduğuna da inanmıyorum.
Sen sormadan da anlatırım ben merak etme bilirler huyumu
Bende yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı çok şükür kasasız belasız bu günlere kadar geldik
Şimdikiler 10yıllık mesela,yengende hiç mi zmanı geldiğind egidip çıkartmamış
valla Cute hepimize idol olacak nitelikte
Spiral herkeste aynı olmuyor ama,vücut kabul etmeyince kanama yapabiliyor tabi,yada çok ağrılı olabiliyor
benım beta 3500 lerde :) ama alttan baktırmadım ben üstten baktırdım ama kese kucuk demıstı yanı 5 haftayla uyumlu degıl demıstı bugun gittim daha doktora
hesabıma göre 5 ,pazartesi bir daha alttan bakınca kalp atımı hemen duyuluyo dimi yanı 1 hafta sonra gitsem alttan baksa duyulur
bende hem doğum korkusu var hem de epizyotomi korkusu var, Türkiyede %95 kesi atıyolar yırtılır diye orda dikiş olursa sittin sene ben kocama yanaşamam, karnımdaki dikişte elbet acır ama psikolojik olarak ben vajinamda dikişle ilişkiye giremem karşıma prof da diksen kafama yatmıyo yani yoksa annem 4.5 kilo kardeşimi bile normal doğurmuş
Tamam senden selam alırlarsa maaşa zam bile yaparlarSelamımı söyle
Elini sıcak sudan soğuk suya sokmasınlar
Ohoo, sen ağrı görmemişsin. Ben baygınlık geçiriyordum hastanelik oluyordum falan. Bak gördüğün gibi hamileyim :) Öyle şeylere inanma.benm regl lilerim çok agrılı geçiyor. ister istemez hap kullanıyorum. bazen işe bile gidemiyorum.
bu yüzden çocugum olmaz diye korkuyorum bazen
Önlük ya sen ona bak
valla bu bildiğin süpriz yumurta tam bıraktım artık olmuyo dedım hatta yuksek lısansa basladım ,bebek geldi ve hala inanamıyorummmmm deneyımlı anne adayları kalp atımları ne zaman belli olur hesabıma göre 5 haftalık ama doktor daha kucuk gibi dedı gec döllenme olabılır dedı
teşekkür ederim herkese :)
amuda kalkıp sipiremlere yardımcı olmakmı.
annem bugun naptın diye sorarsa ooo neler öğrendin bi bilsen dicem
ya takarken acılımı bu sey
canım ben ilk gitmede duydum 12 bin küsürdü alttan falan bakmadı hemen keseyi gördü
Çalışıyorum Cute, ofiste yemek yaptım bugün evde değilim yani :)
benim ilk bebeğim ama sezeryan istiyorumnormali bilemicem
canım bence rahim içi araçlar sana uygun değil hap kullan eşin de korunsun
iyide o dikişler kaybolacak iz bile kalmayacak ki neden böyle düşündün
bende hem doğum korkusu var hem de epizyotomi korkusu var, Türkiyede %95 kesi atıyolar yırtılır diye orda dikiş olursa sittin sene ben kocama yanaşamam, karnımdaki dikişte elbet acır ama psikolojik olarak ben vajinamda dikişle ilişkiye giremem karşıma prof da diksen kafama yatmıyo yani yoksa annem 4.5 kilo kardeşimi bile normal doğurmuş
benm regl lilerim çok agrılı geçiyor. ister istemez hap kullanıyorum. bazen işe bile gidemiyorum.
bu yüzden çocugum olmaz diye korkuyorum bazen
ya takarken acılımı bu sey
Ohoo, sen ağrı görmemişsin. Ben baygınlık geçiriyordum hastanelik oluyordum falan. Bak gördüğün gibi hamileyim :) Öyle şeylere inanma.
ne kadar çok konuşulömuş bir adet işlere gözlüğü ile gömülmüş bir giz var burda:126::126::126::126::126::126:
kızzz bana bunu geçenlerde bir ark söyledi bak böyle dumur ıoldum
Fantezi uğruna elimiz de avucumuz da bişey kalmayacak valla
Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye eLmayRa_, yazılan; elmarya, evmanya, elmanya gibi.
evmanya nerden geldi aklına
dün ben evmanya diye hitap ettimde
sonra bana reklam yasak dediler
elmoooo hala şoktayım beeeeen
aman bencede yavrum bak bugun 45 gun
bı taraflarımdan pedı cıkaramadım daha kanamaydı agrıydı bozar benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?