09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

şimdi gitsen duyarsın kalbini doktor şimdiden ne bilecek geç döllenmemi bende 5 haftalık sanarak gittim ama ultrason resminde 6 haftalık yazıyodu ve kalbini duydum bide hcg 1500ü geçince duyuluyomuş diye duymuştum

benım beta 3500 lerde :) ama alttan baktırmadım ben üstten baktırdım ama kese kucuk demıstı yanı 5 haftayla uyumlu degıl demıstı bugun gittim daha doktora

Oy maşallah hadi hayırlısı ile gelsin kuzucuğun...
5 haftalıksa vajinal ultrasonla bakılırsa bir hafta sonra bile duyabilirsin
normal ultrasonda sanırım 2 ya da 3 hafta daha beklemen gerekecek :)

ben 7. haftada gittim kalp atışları dahil kese alttan bakınca göründü.

hesabıma göre 5 ,pazartesi bir daha gitcem, alttan bakınca kalp atımı hemen duyuluyo dimi yanı 1 hafta sonra gitsem alttan baksa duyulur

Son düzenleme:
Bende doğumdan korktuğum için sezeryan olsun diyorum şimdiden :18:

bende hem doğum korkusu var hem de epizyotomi korkusu var, Türkiyede %95 kesi atıyolar yırtılır diye orda dikiş olursa sittin sene ben kocama yanaşamam, karnımdaki dikişte elbet acır ama psikolojik olarak ben vajinamda dikişle ilişkiye giremem karşıma prof da diksen kafama yatmıyo yani yoksa annem 4.5 kilo kardeşimi bile normal doğurmuş

benm regl lilerim çok agrılı geçiyor. ister istemez hap kullanıyorum. bazen işe bile gidemiyorum.
bu yüzden çocugum olmaz diye korkuyorum bazen

Kendini ona şartlandırmış,hayalinde nasıl canlandırdıysa artık

zamanını geçtim nasıl rahat ettin kontrole de anneme eşlik etmek için gitmişti tesadüfen öğrendi spiralin etle kaplandığını falan

İyi hamile filan kalmamış yengende

Önlük ya sen ona bak

Sen sormadan da anlatırım ben merak etme bilirler huyumu

valla Cute hepimize idol olacak nitelikte

Spiral herkeste aynı olmuyor ama,vücut kabul etmeyince kanama yapabiliyor tabi,yada çok ağrılı olabiliyor

ya takarken acılımı bu sey

canım ben ilk gitmede duydum 12 bin küsürdü alttan falan bakmadı hemen keseyi gördü

iyide o dikişler kaybolacak iz bile kalmayacak ki neden böyle düşündün

Selamımı söyle
Elini sıcak sudan soğuk suya sokmasınlar
Tamam senden selam alırlarsa maaşa zam bile yaparlar
benm regl lilerim çok agrılı geçiyor. ister istemez hap kullanıyorum. bazen işe bile gidemiyorum.
Ohoo, sen ağrı görmemişsin. Ben baygınlık geçiriyordum hastanelik oluyordum falan. Bak gördüğün gibi hamileyim :) Öyle şeylere inanma.
Önlük ya sen ona bak

Senin için fesat

ne kadar çok konuşulömuş bir adet işlere gözlüğü ile gömülmüş bir giz var burda:126::126::126::126::126::126:

hayırlı olsun ne güzel bir haber sağlıcakla geliversin bebiş

amuda kalkıp sipiremlere yardımcı olmakmı.
annem bugun naptın diye sorarsa ooo neler öğrendin bi bilsen dicem

kızzz bana bunu geçenlerde bir ark söyledi bak böyle dumur ıoldum

Çalışıyorum Cute, ofiste yemek yaptım bugün evde değilim yani :)

benim ilk bebeğim ama sezeryan istiyorum normali bilemicem

normal dogumda bır fallos olma durumu elbette var benı muayne eden ıkı ebe bırbırınden habersız dogum atında senın ılk dogumun sezeryanmı ya fılan dıyıp durdular esneme olmadıgından oturu
o yuzden bın kerede sezeryan derım
ayrıca normal dogum o kadar acılı bırseykı ınan bır daha yapıp doguranlarada bencek akıl yok
hatta bunu sancı cekerken ıkı tane dogurmak uzere olan kadınada soyledım korunurken hamıle kalmıs onlarda :)

iyide o dikişler kaybolacak iz bile kalmayacak ki neden böyle düşündün

şüphesiz kaybolacak benimki psikolojik vajinismus gibi düşün, panik atağım var bide kaç kere koştur koştur acile gitmişimdir kalp krizi geçiriyorum diye doktor diyo ki kızım kalp krizi olsa sen buraya koşabilirmisin hayır diyorum kriz bu ölücem, doktorla itişiyorum, tamamen psikolojik ama epizyo yüzünden cidden cinsel sorunlar yaşayanlar var

Öyle düşünme ama normal doğumda mecbur onu kesmeye duymuyorsun zaten,sonrasında 40.çıkacak ilişki esnasında sana bir sıkıntısı olmuyor dikişlerin .

Doktora gidip ultrasona baktırdınmı hiç

ya takarken acılımı bu sey

Yok ya acısı bile olmuyor bunun,adetinin 3.günü gidiyorsun takılması için

Ohoo, sen ağrı görmemişsin. Ben baygınlık geçiriyordum hastanelik oluyordum falan. Bak gördüğün gibi hamileyim :) Öyle şeylere inanma.

:119::119::119::119::119::119::119:
al hepsi senin olsunnn çok saol canım benimmm :)

ne kadar çok konuşulömuş bir adet işlere gözlüğü ile gömülmüş bir giz var burda:126::126::126::126::126::126:

kızzz bana bunu geçenlerde bir ark söyledi bak böyle dumur ıoldum

atlama bişey hee

gizzzz sen benden önce gidicisin bişeyler öğretip sen anlatıncada dumur olcam
çok özele inmem sevmem zaen le şeyleri

Zıkkımlandım geldim hala libidodasınız

Fantezi uğruna elimiz de avucumuz da bişey kalmayacak valla

yaşasın topuklu terlikler haftaya konumuz hemsire kıyafeti

Dün bi arkadaş evmanya dedi ahahahahah

dün ben evmanya diye hitap ettimde
sonra bana reklam yasak dediler

Sen bana neler yaptırdın gördün mü

hadi adaylrını yaz gönder bekliyorum

elmoooo hala şoktayım beeeeen

Canım arkadaşımmmmmm dert ortağımmm nasıl sevindim anlatamam. Allah sana senin gibi hayırlı bir evlat nasip etsin

keısnlıkle benım uyandıgımda ılk sorum dıkısım varmı demek oldu

sonrada adı normal dogum nesı normal dogum
benım saftım nasıl kaydı
ısyan bagırmalarımı duymustur herhalde telefonla yengemle konusurkende
dr normald ogum kadını 5 yas genclestırmıyor yaslandırıyor beden olarak dedı yan odada rahım agzı yakıyordu bende masaad bas bas bagırıp duruyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…