Yok bitanem. Biraz caba biraz emek. Bana sorarsan boşanma mı caba mı ben cabayı secerdim. Üstelik karşılığını da alabilirsin.
O kalıptan başka yok, elmayrada bana kargoladı onuı zaten:))))))))))))))
Bence de şu an için çaba şart
Asla asla denilen maddelerden hiç biri yok çok şükür
Madem bencil, gerek söyleyerek gerek misilleme yaparak anlayana kadar tekrarlamak lazım
Seni eğitirim bile ben bu konuda ama ben seyi seviyorum; beceriksizim beceriksizim diyip sonra "wouuuw" dedirtmeyi
Bak varmış ben indirimde almışım ama simdi de cok pahalı sayılmaz
2 senedir uğraşıyorum çok yol kat edemedik
hayırlısı diyorum elmişim
vicdanım rahat olsun elimden geleni keşke dememek için yapmış olayım kendi adıma
Ben bulmuştum hemen zaten
Sil o şeyi
Müne kızıyo
2 senedir uğraşıyorum çok yol kat edemedik
hayırlısı diyorum elmişim
vicdanım rahat olsun elimden geleni keşke dememek için yapmış olayım kendi adıma
bak bu hiç aklıma gelmemişti denenebilirBencil ousları napsak bilmiyorum dövsek içim soğumaz yane o derece :)))
Merve noldu sana kuzu??
Sirke o komşuya sürekli pizza siparişi versene farklı farklı nolardan tüp filan gönder dakka başı...
Elmoşun o kekiki gördüm bayıldım
O kalıptan başka yok, elmayrada bana kargoladı onuı zaten:))))))))))))))
bak bu hiç aklıma gelmemişti denenebilir
Buldum bile15 TL
Militanların annesinde fikir çok
gönder bakayım linkini ben de alayım :) ama ben ısrarla elmoştan istiyorum
Ortak arkadaşlarınız yok mu
4 lü filan çıksanız eşlerinizle
Belki heveslenir
Pc dışında da dünyada neler varmış bi görür
No reklam
Özelden atıyorum
gönder bakayım linkini ben de alayım :) ama ben ısrarla elmoştan istiyorum
Nobody, her eve lazım. Tezgah altında saklanır (nası sığacaksam), ihtiyaç durumuna göre çok fonksiyonlu kullanılır.
var tabii olmaz mı, arada yapıyoruz bu aktiviteleri
yaşlı adam gibi ruhun çökmüş diyorum
evde miskinlemek daha çok hoşuna gidiyor
var tabii olmaz mı, arada yapıyoruz bu aktiviteleri
yaşlı adam gibi ruhun çökmüş diyorum
evde miskinlemek daha çok hoşuna gidiyor
gofretcim sana söyleyebileceğim şey şu;bana göre adamın olumsuz tavrı asla değişmez.dedikleri gibi huyu böyle.böyle görmüş böyled evam edecek..aileden aldıkları duygu bu yönde,yapacak birşey yok..herşey hep onların başına gelir,tüm olumsuz durumları onlar çekerler kendilerine vss...
ama ilişki anlamında yontabilrsin belki de..yani çift olmayı,eş olmayı öğrenebilir.evden pc yi kaldır mesela..ya da saat koy..beraber ortak ilgi alanları bulmaya çalışın.mesela biz film severdik,eskiden manyak gibi izlerdik..ya da ne bileyim değişik aktiviteler,seyahatler...ortak biz bunu yaparken mutluyuz diyebileceğiniz şeyler..ortak arkadaşlar..karı koca iyi anlaştığınız beraber görüşüp gezdiğiniz yiyip içtiğiniz insanlar yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?