09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yok bitanem. Biraz caba biraz emek. Bana sorarsan boşanma mı caba mı ben cabayı secerdim. Üstelik karşılığını da alabilirsin.

2 senedir uğraşıyorum çok yol kat edemedik
hayırlısı diyorum elmişim
vicdanım rahat olsun elimden geleni keşke dememek için yapmış olayım kendi adıma

Bence de şu an için çaba şart
Asla asla denilen maddelerden hiç biri yok çok şükür
Madem bencil, gerek söyleyerek gerek misilleme yaparak anlayana kadar tekrarlamak lazım

Bence de. Öğrete öğrete, yasatarak, tatlı dille.

Seni eğitirim bile ben bu konuda ama ben seyi seviyorum; beceriksizim beceriksizim diyip sonra "wouuuw" dedirtmeyi

Bak varmış ben indirimde almışım ama simdi de cok pahalı sayılmaz

Ben bulmuştum hemen zaten
Sil o şeyi
Müne kızıyo

vicdanım rahat olsun elimden geleni keşke dememek için yapmış olayım kendi adıma

Hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim o zaman. Rabbim selamet versin, evinize huzur bereket versin.

Ben bulmuştum hemen zaten
Sil o şeyi
Müne kızıyo

Aman bulmasaydın sasardım D:

Ortak arkadaşlarınız yok mu
4 lü filan çıksanız eşlerinizle
Belki heveslenir
Pc dışında da dünyada neler varmış bi görür

bak bu hiç aklıma gelmemişti denenebilir

Nobody, her eve lazım. Tezgah altında saklanır (nası sığacaksam), ihtiyaç durumuna göre çok fonksiyonlu kullanılır.

Ortak arkadaşlarınız yok mu
4 lü filan çıksanız eşlerinizle
Belki heveslenir
Pc dışında da dünyada neler varmış bi görür

var tabii olmaz mı, arada yapıyoruz bu aktiviteleri

yaşlı adam gibi ruhun çökmüş diyorum
evde miskinlemek daha çok hoşuna gidiyor

gönder bakayım linkini ben de alayım :) ama ben ısrarla elmoştan istiyorum

Yewrum sen uğrasma ben sana keki yapar yollarım

Nobody, her eve lazım. Tezgah altında saklanır (nası sığacaksam), ihtiyaç durumuna göre çok fonksiyonlu kullanılır.

Kızım mr muscle amca gibi cart diye cıkıcan her yerden yırtık dondna fln

gofretcim sana söyleyebileceğim şey şu;bana göre adamın olumsuz tavrı asla değişmez.dedikleri gibi huyu böyle.böyle görmüş böyled evam edecek..aileden aldıkları duygu bu yönde,yapacak birşey yok..herşey hep onların başına gelir,tüm olumsuz durumları onlar çekerler kendilerine vss...
ama ilişki anlamında yontabilrsin belki de..yani çift olmayı,eş olmayı öğrenebilir.evden pc yi kaldır mesela..ya da saat koy..beraber ortak ilgi alanları bulmaya çalışın.mesela biz film severdik,eskiden manyak gibi izlerdik..ya da ne bileyim değişik aktiviteler,seyahatler...ortak biz bunu yaparken mutluyuz diyebileceğiniz şeyler..ortak arkadaşlar..karı koca iyi anlaştığınız beraber görüşüp gezdiğiniz yiyip içtiğiniz insanlar yok mu?

Tüm gün oyun mu oynuyo? Akşamları eve gelince mi oynuyo? İş dışında mı?? Yoksa işi de umrunda değil mi? Play station alın eve konsollu beraber oynayın ama şu şartla oyundan sonra kazanan kaybedene x ısmarlayacak!? sonra da ısmarlansın... Böylece hafif hafif çıkmalara başlamaz mısınız?

Evli kankası filan var mı
Onla buluşmak, erkek erkeğe muhabbet adına bile
Çıkma hevesi gelir belki

Onun eşi ile de sen muhabbet edersin mesela
Bizim var böyle arkadaşlar, ordan aklıma geldi
Gerçi onlara da ne oldu bilmem, kaç keredir gelmiyolar :44:

canım, adamın içinde heves yok, zaruri ihtiyaçlar dışında yapılan şeylerden keyif almıyor
maç izlemek pc oyun oynamak gibi şeyler kişisel zevkleri
çocuk sevgisi bile yok yaa, çocuklu misafire tahammül edemiyor pek.

bir mevzu üzerinde konuşurken bile lafımı çürütür elime verir
hevesin kursağında kalmak diye bir şey var ya
o hep kursağımda kalıyor :S

Ne zamandır arıyordum ne buldum ikeada çok mutlu oldum.. haha hevde kızlarla market kuracaz sonunda :) kasamız var da gerçek sebzelerle oynamak zorunda kalıyorduk sürekli mutfaktan patates soğan ketçap taşımak zor gelmeye başlamıştı iyi oldu bu ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…