09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet ablacım kızla erkek çok farklı oluyor gerçekten de..ablamın kızı ne kadar hareketli olsa da,kız çocuğu işte,süs püs ,evcilik diyosun vs oynuyo kendisi..bizimkine devamlı aktivite,aksiyon lazım.
bu da güzel fiikirmiş bak,puzzle ile ingilizce..biz de drama yaparken ingilizce öğreniyoruz....ama puzzle iyi fikir,ilgisini çeker kuzumun..:9
annem sudokuya falan başladı,o zeka geliştirici aktivitelerden sorumlu devlet bakanı bizde:):)

Burada Ikea yok ben internetten gördüm 2 çocuk sığar di mi içerisine :) resme bakarak hoşuma gitti öyle almaya karar verdim. Boşta bi oda var bizde oyun odası yaptık orayı, oraya kurucam.

nobody ,sen herşeyi biliyosun ya sana sorucam o yüzden:)
şimdi benim kuzunun müziğe ilgisi var,sanat müziği bile dinler,hatta severek dinler..ne zaman başlamak lazım acaba,ya da hangi müzk aletiyle başlamak gerek acaba?

Herşeyi bilen kadın: Nobody

Burada Ikea yok ben internetten gördüm 2 çocuk sığar di mi içerisine :) resme bakarak hoşuma gitti öyle almaya karar verdim. Boşta bi oda var bizde oyun odası yaptık orayı, oraya kurucam.

tabıkı sıgar bız kac kere ıcıne yatak yaptıkta onu uyuturken ıcınde bende uyuya kaldım :)

Kuzum 3 yaşında çoğu çocuk müziği sever benim sıpalarda müzikle ilgilidir ama bir gerçek var ki yetenekler 6 yaşdan sonra şekilleniyor piyano derslerine bile başlatma yaşı en erken 5 olarak görülüyor (tabii istisnalar hariç) bu yüzden gerçekten ilgisi olduğunu düşünüyorsan kreş yaşıda geliyor kreş seçerken sanat ağırlıklı bi kreş seç, orada değerlendirsinler ben benim küçün sıpanın bale yeteneği olduğunu kreşte farkettim, tombik tombik ama acayip esnekmiş şimdi baleye gidiyor ufaklık ablası ise sevmiyor onun işi gücü resim onuda bu hafta sonu seramiğe götüreceğim bakalım beraber kale içinde bardak çanak bişiler yapacaz artık... bu yaşlarda tam belli olmuyor yani :))

Herşeyi bilen kadın: Nobody

Çocuklarla ilgili konularda az çok biliyorum ya kitaptan çocuk yetişmiyor kabul ediyorum ama okumadığım yayın makale kitap site dergi kalmadı desem yeridir.. :)))))))))))) işe yarıyor iki çocukla...

basit bir örnek ama iki çocuğu asla uyku saatinde yatıramıyordum sonra kitabın birinde alarm yöntemi yazıyordu, çocuklar didim bi akşam alarm kurdum çalınca doğru yatağa koşmaca oynayacağız ve yatacağız... yedi eşekler :))

Selammmm kızlar çarşamba gidiyorum ya hava da güzel kıyafet ne gitürecem bilmiyorum kalın alsam olmaz ince de olmazzz offff yaaaa

Zeki kadınsın vesselam :) Seviyorum senin şu bilgeliğini. Zaten beni de sen doğurtcan ben bilmem

anladım ablacım haklısın tabi ,genelde o yaşta tüm çocuklar çalıp oynamayı seviyor.ilgisi var deme sebebim ritm duygusu çok iyi olduğu içindi.o zaman bir süre takip edip ona göre şekillendimekte fayda var..burda nerde öyle sanat ağırlıklı kreş falan.ben cemaat olmayan okulu zor buluyorum burada:)
okula gidiyor bu sene zaten,yarım gün verdim kreşe..çok da gelişme gördüm.en azından paylaşmayı,kendi işini görmeyi öğreniyo..
tek çocuk olunca herkes ağzının içine bakıyo,el üstünde..okulda biraz aştı bu durumu..:)
ne güzel bale yeteneği olması,çok da sevimli oluyodur tombik balerin:)2 kardeş bile nasıl farklı birbirinden..

Selammmm kızlar çarşamba gidiyorum ya hava da güzel kıyafet ne gitürecem bilmiyorum kalın alsam olmaz ince de olmazzz offff yaaaa
ablacım nereye gidiyosun?

isyan napıyon kız benımı takıplıyon :)

ay bır usudumkı bugun sormayın ya

Nerdesin nereye gidiyorsun? :)

Ankara'ya gidiyorum çarşamba günü 10 gün kadar kalıp geleceğim,biraz kafamı toparlayım çok bunaldım

Ankara'ya gidiyorum çarşamba günü 10 gün kadar kalıp geleceğim,biraz kafamı toparlayım çok bunaldım
doğru ya ablacım geçen gün konuştuk..elmişe de uğrıcaktın :)
ankara gündüz fena değil sanırım ama gecesini biliyosun,epeyce soğuktur ..bence kalın hırka mont götürmende fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…