09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ablacım anında ilişki analizi yaptın vallahi...sen şu ilişki koçluğu olayına girsene,çok para kaznırsın..
biz de eskiden ps oynardık.mortal kombat almıştık,dövüyoduk birbirirmizi..

Sana has bi durum değil bence
Arkadaşları ile bile çıkmıyo adam
Ev kuşu gibi yetişmiş galiba
Bi de kendini hayattan soyutluyo sanki

Ben mesela kız kıza buluşmayı bile severim
Normali de bu bence
Ama eşin mesela erkek erkeğe bile çıkmıyo sanırım
Bazı insanlar yalnızlığı sever tamam ama bu kadarı da abartı
Hele de evli bir adam için..

ablacım anında ilişki analizi yaptın vallahi...sen şu ilişki koçluğu olayına girsene,çok para kaznırsın..
biz de eskiden ps oynardık.mortal kombat almıştık,dövüyoduk birbirirmizi..

Bu adam üç günde böyle olmamıştır muhtemelen evlenmeden öncede böyledir bu tip adamlardan değişmesini beklersen kendini üzersin, boşanmak da çözüm değil sen onun hayatına girerek biraz öğretmelisin. Hevesini kursağında mı bıraktı! Sen de bırak atır bakalım sigortaları bi noluyooo dediği anda da beni anla istedim alooo ben de varım bu evde bak canım sıkıldı hadi eğlenceli bir şeyler yapalım ama beraber desen yine de odun gibi bakar mı???

bak böylesi de zormuş tatlım.yok benimki dışarıyı falan sever,gezmeyi falan..
hep mi böyleydi yoksa evlendikten sonra mı evkuşu oldu?

abla çok iyi fikirmiş ben de alayım bari.araba oynamaktan,yarış yapmak,kaza yapmak tamir etmek ve yıkamaktan yoruldum da biraz

Ne güzle şeyler onlar
Çocuğum yok ta
Ben bile oynarım bunlarla

mutfaktan merdaneyi al ense köküne yapıştır çöz olayı

abla çok iyi fikirmiş ben de alayım bari.araba oynamaktan,yarış yapmak,kaza yapmak tamir etmek ve yıkamaktan yoruldum da biraz

ehehehhe ben şıuan sitede kendimi kaybettim yemin ediyorum :))) süper oyuncaklar var dev bi abaküs var hasta oldum onuda alacam. birde yazlık havuzu boş oyuncak odamıza kurdum içerisine kaç top atarsam dolar acep diye hesaplamaya çalışıyorum top havuzu kuracağım zıplasın dursunlar içerisinde.

bu arada milli piyangonun büyük ikramiyesi 50 milyon tl imiş.. Akşam duyduğumdan beri harcıyorum harcıyorum bitiremiyorum :)))))))))))

Bizim üçüzlerin de şişme havuzu var
Çatı da yazın sık sık birbirini ıslatıp içine atlıyolar

Ben biraz yokum kızlar

bak marketi nereye kurucam çek kek kalıbı dedin ayarımı kaçırdın nereden girdim bu siteye ben hahahahh gelince ürünlerim eve yerleştiricem çekerim fotolarını gülersiniz azcık kuzucukların haline..

evlenmeden önce zorunlu olarak dışarda gezerdik
ya sorun çok dışarda olmak yada olmamak değil
adamın kişisel dünyasında yalnızlıkla beslenmesi
bencilliğini ön planda tutması

kredim bitmedi daha mücadeleye devam edeceğim kızlar
sağolun fikirleriniz için

ben de değişik aktiviteler yapmaya çalışıyorum ama bizde öyle boş oda yok ne yazık ki....
benimki araba delisi,ben de bir süre sonra sıkılıyorum..devamlı yerlerde arab işinden. ya da olmadı araba konuşturuyoruz. neyse en son hayvan canlandırması yapıyoruz ona çevirdim.ben ördek oluyorum o balık falanyoksa egsozlardan,sis farlarından fenalık geldi.
kum boyama,sulu boya,hamur,eşini bul puzzle falan oynrız..ablacım değişik aktivite fikirler vardır sende söylesen ya biraz..

Biraz senin yaratıcılığına kalmış kuzu, ben banyodan çıkan tuvalet kağıdı rulolarından bile oyuncak yapıyorum, tek kalan çoraplardan kukla karton kutudan da sahne filan yaparım, plastik eldivenlerin parmaklarını kesip parmak kuklası yaparım.. hamur, resim fazla bulaştırmıyorum kendileri isterlerse odalarında yapıyorlar ben karışmıyorum zaten okulda yeteri kadar yapıyorlar..

bu ara en çok ayna oynuyoruz biri ayna oluyor biz yansıma, o ne yaparsa bizde aynını yapıyoruz filan..

evet çek de bakalım abla çok tatlı olurlar,akılları gider eminim ki..:)
biz de çadır almıştık,çok eğleniyodu,ama içinde bir süre kalınca bana biraz sıkıntı oluyo tabii:)

ne güzel şeyler bulmuşsun yaratıcılık süper valla..annem de emekli anaokulu öğretmeni olduğu için,o da böyle harika fikirler buluyo..aslında okula başladığından beri dediğin gibi öyle hamur ya da boyama çok ilgisini çekmiyo..kum boyamayı sevdi ama değişik geldi o..
abla seninkiler kaç yaşındaydı?
atacığım bir işle öyle çok uzun zaman ilgilenmiyo,bir süre sonra sıkılıyo,yaşı gereği belki de.3 yaşında..o yüzden devamlı yenilik gerekiyo..:)

benmı yanlıs anlamadım elmayra eskı adamlamı bırlıkte?

4,5 ve 5,5 yaşlarındalar canım ama kız çocukları ile erkek çocukları çok farklı oluyor... Benim iki kızın bile ilgi alanları birbirinden farklı. Doğru yönlendirmek gerek ben 3 yaşında ahşap puzlle ile tüm hayvanların ingilizcesini öğretmiştim zaten sonra ders almaya başladılar.

nobody bu cadırdan bızde var
cok buyuk ama guzel baya buyuk gormusundur ıkeada
neyse ben bunu 2-3 ay evvel egeye cok kızdıgım ıcın sakladım kaldırıp dun aksam sakladıgım yerde tesadufen buldu
sanrıım bu gunlerde yenıden kurucam
cadırın amacı sasmıstı
ıcıne yumos oyuncaklarını atıp sılındır gıbı dondurup yatagının ustune cıkıp ıcıne atlıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…