- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
ablacım anında ilişki analizi yaptın vallahi...sen şu ilişki koçluğu olayına girsene,çok para kaznırsın..Tüm gün oyun mu oynuyo? Akşamları eve gelince mi oynuyo? İş dışında mı?? Yoksa işi de umrunda değil mi? Play station alın eve konsollu beraber oynayın ama şu şartla oyundan sonra kazanan kaybedene x ısmarlayacak!? sonra da ısmarlansın... Böylece hafif hafif çıkmalara başlamaz mısınız?
ablacım anında ilişki analizi yaptın vallahi...sen şu ilişki koçluğu olayına girsene,çok para kaznırsın..
biz de eskiden ps oynardık.mortal kombat almıştık,dövüyoduk birbirirmizi..
bak böylesi de zormuş tatlım.yok benimki dışarıyı falan sever,gezmeyi falan..canım, adamın içinde heves yok, zaruri ihtiyaçlar dışında yapılan şeylerden keyif almıyor
maç izlemek pc oyun oynamak gibi şeyler kişisel zevkleri
çocuk sevgisi bile yok yaa, çocuklu misafire tahammül edemiyor pek.
bir mevzu üzerinde konuşurken bile lafımı çürütür elime verir
hevesin kursağında kalmak diye bir şey var ya
o hep kursağımda kalıyor :S
abla çok iyi fikirmiş ben de alayım bari.araba oynamaktan,yarış yapmak,kaza yapmak tamir etmek ve yıkamaktan yoruldum da birazNe zamandır arıyordum ne buldum ikeada çok mutlu oldum.. haha hevde kızlarla market kuracaz sonunda :) kasamız var da gerçek sebzelerle oynamak zorunda kalıyorduk sürekli mutfaktan patates soğan ketçap taşımak zor gelmeye başlamıştı iyi oldu bu ehehe
Eki Görüntüle 848918 Eki Görüntüle 848917 Eki Görüntüle 848919
canım, adamın içinde heves yok, zaruri ihtiyaçlar dışında yapılan şeylerden keyif almıyor
maç izlemek pc oyun oynamak gibi şeyler kişisel zevkleri
çocuk sevgisi bile yok yaa, çocuklu misafire tahammül edemiyor pek.
bir mevzu üzerinde konuşurken bile lafımı çürütür elime verir
hevesin kursağında kalmak diye bir şey var ya
o hep kursağımda kalıyor :S
mutfaktan merdaneyi al ense köküne yapıştır çöz olayı
abla çok iyi fikirmiş ben de alayım bari.araba oynamaktan,yarış yapmak,kaza yapmak tamir etmek ve yıkamaktan yoruldum da biraz
ehehehhe ben şıuan sitede kendimi kaybettim yemin ediyorum :))) süper oyuncaklar var dev bi abaküs var hasta oldum onuda alacam. birde yazlık havuzu boş oyuncak odamıza kurdum içerisine kaç top atarsam dolar acep diye hesaplamaya çalışıyorum top havuzu kuracağım zıplasın dursunlar içerisinde.
bu arada milli piyangonun büyük ikramiyesi 50 milyon tl imiş.. Akşam duyduğumdan beri harcıyorum harcıyorum bitiremiyorum :)))))))))))
bak böylesi de zormuş tatlım.yok benimki dışarıyı falan sever,gezmeyi falan..
hep mi böyleydi yoksa evlendikten sonra mı evkuşu oldu?
abla çok iyi fikirmiş ben de alayım bari.araba oynamaktan,yarış yapmak,kaza yapmak tamir etmek ve yıkamaktan yoruldum da biraz
ehehehhe ben şıuan sitede kendimi kaybettim yemin ediyorum :))) süper oyuncaklar var dev bi abaküs var hasta oldum onuda alacam. birde yazlık havuzu boş oyuncak odamıza kurdum içerisine kaç top atarsam dolar acep diye hesaplamaya çalışıyorum top havuzu kuracağım zıplasın dursunlar içerisinde.
bu arada milli piyangonun büyük ikramiyesi 50 milyon tl imiş.. Akşam duyduğumdan beri harcıyorum harcıyorum bitiremiyorum :)))))))))))
ben de değişik aktiviteler yapmaya çalışıyorum ama bizde öyle boş oda yok ne yazık ki....
benimki araba delisi,ben de bir süre sonra sıkılıyorum..devamlı yerlerde arab işinden. ya da olmadı araba konuşturuyoruz. neyse en son hayvan canlandırması yapıyoruz ona çevirdim.ben ördek oluyorum o balık falanyoksa egsozlardan,sis farlarından fenalık geldi.
kum boyama,sulu boya,hamur,eşini bul puzzle falan oynrız..ablacım değişik aktivite fikirler vardır sende söylesen ya biraz..
evet çek de bakalım abla çok tatlı olurlar,akılları gider eminim ki..:)bak marketi nereye kurucam çek kek kalıbı dedin ayarımı kaçırdın nereden girdim bu siteye ben hahahahh gelince ürünlerim eve yerleştiricem çekerim fotolarını gülersiniz azcık kuzucukların haline..
Eki Görüntüle 848931
ne güzel şeyler bulmuşsun yaratıcılık süper valla..annem de emekli anaokulu öğretmeni olduğu için,o da böyle harika fikirler buluyo..aslında okula başladığından beri dediğin gibi öyle hamur ya da boyama çok ilgisini çekmiyo..kum boyamayı sevdi ama değişik geldi o..Biraz senin yaratıcılığına kalmış kuzu, ben banyodan çıkan tuvalet kağıdı rulolarından bile oyuncak yapıyorum, tek kalan çoraplardan kukla karton kutudan da sahne filan yaparım, plastik eldivenlerin parmaklarını kesip parmak kuklası yaparım.. hamur, resim fazla bulaştırmıyorum kendileri isterlerse odalarında yapıyorlar ben karışmıyorum zaten okulda yeteri kadar yapıyorlar..
bu ara en çok ayna oynuyoruz biri ayna oluyor biz yansıma, o ne yaparsa bizde aynını yapıyoruz filan..
evet çek de bakalım abla çok tatlı olurlar,akılları gider eminim ki..:)
biz de çadır almıştık,çok eğleniyodu,ama içinde bir süre kalınca bana biraz sıkıntı oluyo tabii:)
ne güzel şeyler bulmuşsun yaratıcılık süper valla..annem de emekli anaokulu öğretmeni olduğu için,o da böyle harika fikirler buluyo..aslında okula başladığından beri dediğin gibi öyle hamur ya da boyama çok ilgisini çekmiyo..kum boyamayı sevdi ama değişik geldi o..
abla seninkiler kaç yaşındaydı?
atacığım bir işle öyle çok uzun zaman ilgilenmiyo,bir süre sonra sıkılıyo,yaşı gereği belki de.3 yaşında..o yüzden devamlı yenilik gerekiyo..:)
benmı yanlıs anlamadım elmayra eskı adamlamı bırlıkte?
selam cute..evet canım aynen öyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?