arada bir bakınıomm öle yavruuu...
incemi giyindin...
bende çok terledimm yaaa
ankara'ya gidiyorum çarşamba günü 10 gün kadar kalıp geleceğim,biraz kafamı toparlayım çok bunaldım
doğru ya ablacım geçen gün konuştuk..elmişe de uğrıcaktın :)
ankara gündüz fena değil sanırım ama gecesini biliyosun,epeyce soğuktur ..bence kalın hırka mont götürmende fayda var..
Ankara şubesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii elmoooooşşşşş 10 günlük rapor ver hanımablayaaa çabukkkkk
bak marketi nereye kurucam çek kek kalıbı dedin ayarımı kaçırdın nereden girdim bu siteye ben hahahahh gelince ürünlerim eve yerleştiricem çekerim fotolarını gülersiniz azcık kuzucukların haline..
Eki Görüntüle 848931
ablacım o zaman, sabah giymeye mont :) öğlen giymeye ince bluz :) akşam giymeye yine mont :)
sabah tir tir titrersin, öğlen cayır cayır yanarsın. Akşam yine tir tir titrersin. Ankarayla buranın havası hemen hemen paralel.
yok şekerim kazak giymedim ince merserize tirikolar varya delikli onlardan giyindim..ama hava sıcak..hastaneninde kaloriferler yanıyor piştimm yanii...kazakmı gıydın?
:) bılmıyorum ınce bır penye ve ıcımde atlet o kadar
koca kafam sankıc ok sıcak buralarda
e e ne var ne yok?
Cumburlopyine ben
Ben masumum apla
Elmayra çıkardı keki de kalıbı da
doğru diyorsun tüm suç elmoşda kargolasaydı bana kalıbı ben de hiç ikeaya girmemiş olacaktım.
Ortasını bulacam artıkgüne göre kıyafet değiştiririm
Tosbağa kek gibi bişey yapsa, beceremese hani
Wuuu o da ney nerden aldın bu kalıbı da sen bile başardın demezdik yani
abla ben bu dengesiz havalarda tshirt üstü hırkayı tercih ediyorum.yanıma da mont alıyorum..
Bunu nası becerdiyse artık oda şaibeli...:)
çek çalışmalara başladın mı yavrum
hanımabla bi ankara şubesi de benim
gündüzleri hava güzel güneşli babet filan giyilebilyor o derece yani
ancak güneş batınca soğuk da çıkıyor serin oluyor ama ankara soğuğunu biliyorsundur bu normal serinlik çok serinlik değil
abla ben bu dengesiz havalarda tshirt üstü hırkayı tercih ediyorum.yanıma da mont alıyorum..
çekk benim adetim sabahları evden çıkmadan dmi.gov.tr ye girip günlük tahminlere bakmak ve ona göre giyinmek. tavsiye ederim.
Kaynanamlar yetmedi siz başladınız
Yuk malum günümdeyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?