09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

arada bir bakınıomm öle yavruuu...
incemi giyindin...
bende çok terledimm yaaa

kazakmı gıydın?
:) bılmıyorum ınce bır penye ve ıcımde atlet o kadar
koca kafam sankıc ok sıcak buralarda
e e ne var ne yok?

ankara'ya gidiyorum çarşamba günü 10 gün kadar kalıp geleceğim,biraz kafamı toparlayım çok bunaldım

ablacım o zaman, sabah giymeye mont :) öğlen giymeye ince bluz :) akşam giymeye yine mont :)

sabah tir tir titrersin, öğlen cayır cayır yanarsın. Akşam yine tir tir titrersin. Ankarayla buranın havası hemen hemen paralel.

doğru ya ablacım geçen gün konuştuk..elmişe de uğrıcaktın :)
ankara gündüz fena değil sanırım ama gecesini biliyosun,epeyce soğuktur ..bence kalın hırka mont götürmende fayda var..

Şu anda güzelmiş hava akşamları seriğn oluyormuş,deri ceket alacam zatende kalın kazak filan almam herhalde gömlek alırım,ince penye bide .Elmiş hanıma uğarım inşallah versiğn adresini ziyaretine gideyim kahvesini içeyim

Ankara şubesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii elmoooooşşşşş 10 günlük rapor ver hanımablayaaa çabukkkkk

Alacam raporu detaylı sorguya çekecemmm

kazakmı gıydın?
:) bılmıyorum ınce bır penye ve ıcımde atlet o kadar
koca kafam sankıc ok sıcak buralarda
e e ne var ne yok?
yok şekerim kazak giymedim ince merserize tirikolar varya delikli onlardan giyindim..ama hava sıcak..hastaneninde kaloriferler yanıyor piştimm yanii...
aman ne olsunn kuzummm yaa kurs ev iş arasında mekik dokuyorumm şekerimmm

hanımabla bi ankara şubesi de benim
gündüzleri hava güzel güneşli babet filan giyilebilyor o derece yani
ancak güneş batınca soğuk da çıkıyor serin oluyor ama ankara soğuğunu biliyorsundur bu normal serinlik çok serinlik değil

Cute
Albüm yapmıştı Elmayra, artık sen nerelerdeysen görmedin demek

İsyan hoş gelmişsin

doğru diyorsun tüm suç elmoşda kargolasaydı bana kalıbı ben de hiç ikeaya girmemiş olacaktım.

Tosbağa kek gibi bişey yapsa, beceremese hani
Wuuu o da ney nerden aldın bu kalıbı da sen bile başardın demezdik yani

Ben İstanbul şubesindenim
Fakat daha kendim bile havları kestiremiyoken rapor veremeyeceğim
Bigün kıs bot giyiyorum bi çıkıyorum millet babetle
Birgün babet giyiniyorum wuuu rüzgar esiyo
Zaten çabuk üşürüm ben, bugün ortasını bulayım diye kısa süet botlardan giydim paçaları içine soktum

abla ben bu dengesiz havalarda tshirt üstü hırkayı tercih ediyorum.yanıma da mont alıyorum..

Bende kısa kollu şifon gömlek giyindim üstüne de hırka ha çıkarken de montum var tabi

Bunu nası becerdiyse artık oda şaibeli... :)

Çalıntı foto değilmiş , sordum
Acaba yardım mı aldı komşudan filan

çekk benim adetim sabahları evden çıkmadan dmi.gov.tr ye girip günlük tahminlere bakmak ve ona göre giyinmek. tavsiye ederim.

Annemde söyledi gündüzleri güzel diye,babet değilde spor ayakkabı da alacam yanıma günlük giymek için,ankara akşamlar serin oluyor gerçi şu anda iyi gidiyormuş .

abla ben bu dengesiz havalarda tshirt üstü hırkayı tercih ediyorum.yanıma da mont alıyorum..

Şimdi giderim bide kar neyim yağar ceket alacam zaten yanıma

çekk benim adetim sabahları evden çıkmadan dmi.gov.tr ye girip günlük tahminlere bakmak ve ona göre giyinmek. tavsiye ederim.

Ben yüzümü zor yıkıyorum
Telefonde internet paketim yok, laptopla da uğraşamam
Jet hızıyla hazırlanıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…