09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben biri börek te dese, tarifinden resmine kadar anlatırım
Konu bebek olunca mı havaya girmiş oldum anlamadım

Gofret benim kadar girmiyor ve yazmıyor
Herkes bir olacak diye birşey yok

Ben biri börek te dese, tarifinden resmine kadar anlatırım
Konu bebek olunca mı havaya girmiş oldum anlamadım

Gofret benim kadar girmiyor ve yazmıyor
Herkes bir olacak diye birşey yok

Ay çekin antenler cıkmış yine nabıyonuz kavga mı ediyonuz

Tosbağa kek gibi bişey yapsa, beceremese hani
Wuuu o da ney nerden aldın bu kalıbı da sen bile başardın demezdik yani

Hain domdom

Abla haftasonuna doğru hava soğuyacak sen bi iki kazak al yanına, ben de deri ceket giyiyorum ama elimde tasıyorum. Adresmi vereyim sana özelden bi acı kahvemi ic

Hain domdom

Abla haftasonuna doğru hava soğuyacak sen bi iki kazak al yanına, ben de deri ceket giyiyorum ama elimde tasıyorum. Adresmi vereyim sana özelden bi acı kahvemi ic

ahhaahahahhahhh hanımablam gelecek o kadar yoldan sen acı acı kavee mi içiricen misafir ağırlamayı da bilmiyo bu yaaa... :) -hop kaçtım-

ahhaahahahhahhh hanımablam gelecek o kadar yoldan sen acı acı kavee mi içiricen misafir ağırlamayı da bilmiyo bu yaaa... :) -hop kaçtım-

Hain! Koynumda yılan besliyorum engerek

Kızım öğlen gelirse öğle yemeği ısmarlarım ablama, siz girmeyin aramıza

Hain! Koynumda yılan besliyorum engerek

Kızım öğlen gelirse öğle yemeği ısmarlarım ablama, siz girmeyin aramıza

Girerim bannnee... :)) yarın öbür gün belki ben de gelecem, bi kaveee ile mi geçiştircen beni de ha söyle ben ki en özel oylarımı senne paylaştım bumudur yane?

akşam gelirse de 5 çayı verirsin

Hee kekimden ikram ederim :)

Girerim bannnee... :)) yarın öbür gün belki ben de gelecem, bi kaveee ile mi geçiştircen beni de ha söyle ben ki en özel oylarımı senne paylaştım bumudur yane?

Öğleden sonra alırım ki seni karnın tok olsun ahahahahahahah

Multinetim var babalar gibi onla ısmarlarım ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…