Bende sorayım bari ne zmaan ne zaman
kaynanamlar yetmedi siz başladınız
Yuk malum günümdeyim zaten
heralde başlıycaz, bi kere yeşil ışık yaktın başının etini yemeden olmazTamam mazaretin bitince başla geç bırakma hahahah hatta erkek mi kız mı olsun istiyorsun ben sana çalışacağın ayı da söyliyim allahın işi tabiki ama bilimsel olarak %90 tutuyor :)
natlus varyasyonları mı acaba?şu zırt pırt konu açıp sağı solu fırçalayan kocasının ve kaynanasının sabırlı olduğunu düşünüp yok aslında böyle biri dediğim kullanıcının nicki neydi yaaa??
tevbe estağfurullah
Ilk kez duydum ama öğrenmeme gerek yok
sağlıklı sıhhatli olsun da
şu zırt pırt konu açıp sağı solu fırçalayan kocasının ve kaynanasının sabırlı olduğunu düşünüp yok aslında böyle biri dediğim kullanıcının nicki neydi yaaa??
natlus varyasyonları mı acaba?
hatta ous'a demiştim ki
ben oğlum olsun istemem
neden dedi
anneannen bu da ay parşamın parçası der ona da el koyar diye korkuyorum dedim
( kızları sevmiyo pek anneannesi, görümcemi pek sevmez mesela ama ous'la yapışık ikiz gibi olmak ister )
sürahi nine başlar artık ay parçamın ay parçası diye muhahaha
Akşam eşime bahsediyorum, diyorumki kkda şu şu arkadaşlarım var birinin şu derdi var birinin bu derdi. Bi tanesinin de bi ninesi var sürahi nine tam, torununu ay parçamı elimden aldılar diye seviyormuş diyorum "oha" dedi :)
cekırge bu arada agzından bebek eksık olmuyor bıldıgın havaya gırmıssın
Bi de sanki biz ısrar ediyormuşuz gibi havalanması yok mu dimi Cute :) Az değil az.
cekırge bu arada agzından bebek eksık olmuyor bıldıgın havaya gırmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?