09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kaynanamlar yetmedi siz başladınız
Yuk malum günümdeyim zaten

heralde başlıycaz, bi kere yeşil ışık yaktın başının etini yemeden olmaz Tamam mazaretin bitince başla geç bırakma hahahah hatta erkek mi kız mı olsun istiyorsun ben sana çalışacağın ayı da söyliyim allahın işi tabiki ama bilimsel olarak %90 tutuyor :)

Tevbe estağfurullah
İlk kez duydum ama öğrenmeme gerek yok
Sağlıklı sıhhatli olsun da

şu zırt pırt konu açıp sağı solu fırçalayan kocasının ve kaynanasının sabırlı olduğunu düşünüp yok aslında böyle biri dediğim kullanıcının nicki neydi yaaa??

tevbe estağfurullah
Ilk kez duydum ama öğrenmeme gerek yok
sağlıklı sıhhatli olsun da

tabiki en büyük dileğimiz o. Ama özellikle erkek yada kız dersen ben burdayım :) 3 kişiye baktım tuttu, nemişin bilgilerini alayım onada bakcam, benimki de tutuyor.

ben o albumu nerden bulabılırım acaba

Hatta Ous'a demiştim ki
Ben oğlum olsun istemem
Neden dedi
Anneannen bu da ay parşamın parçası der ona da el koyar diye korkuyorum dedim
( Kızları sevmiyo pek anneannesi, görümcemi pek sevmez mesela ama Ous'la yapışık ikiz gibi olmak ister )

şu zırt pırt konu açıp sağı solu fırçalayan kocasının ve kaynanasının sabırlı olduğunu düşünüp yok aslında böyle biri dediğim kullanıcının nicki neydi yaaa??

bu ne beyın fırtınasımı :) hıc bısı anlamadım

sürahi nine başlar artık ay parçamın ay parçası diye muhahaha

Akşam eşime bahsediyorum, diyorumki kkda şu şu arkadaşlarım var birinin şu derdi var birinin bu derdi. Bi tanesinin de bi ninesi var sürahi nine tam, torununu ay parçamı elimden aldılar diye seviyormuş diyorum "oha" dedi :)

cekırge bu arada agzından bebek eksık olmuyor bıldıgın havaya gırmıssın

Ah kardiş sormayın
Böğrüne vuruyo bi de
Sanki biri ölmüş

Bi de sanki biz ısrar ediyormuşuz gibi havalanması yok mu dimi Cute :) Az değil az.

bence hersey hazır bebegın gelmesı kalmış bir tek

ısrar fılan bahane gofret fılan dıyor ama hiiiç oralı değil çekirgem havada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…