09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay allahın gücüne gitmesin yemeğim iYrencti nohut

Kücük ya da basit olmaz, evlilikte her mesele ciddiye alınmalı bence.

bak mesela ben ev kuşuyum cok nadir dısarı cıkarım. Ama kız kardeşim 7/24 gezmeye hazırdır, hep öyle yasar. Onunla evlenecek adamın da onun gibi olması sart yoksa mutsuz olurlar.

Biraz denklik meselesi bu iş. Ama bilemiyosun işte, evlenmeden anlayamıyosun

E orası öyle de biz de annelerimiz kadar sabırlı değiliz artık. Her olumsuzlukta bavul topluyoruz :)

Öküz demişken

ben bizim öküzle
liseli aşkı yaşıyoruz

göster ama elletme muhabbeti :26:

konu öküzlermiş,açılın öküz profu gldi

öküz möküz ama bulmuşlar bizim gibi hatunları.hoş biizmkisinin öküzlüğü pek bir belliydi ama olsun dediydim hala olsun diyorum ne yapalım her kötüyü bir iyi çekermiş.benim gibi mükemmel biri için zor ama kader deyip çekiyoruz

bu arada eşimin ailesine tanışmaya gittik eşim bir şeyden dolayı üzüldü depresif modlara girdi babası bana dönüp kızım bu böyle işte çekecen bunu artık demişti

Hoş buldum sağol,işte onun için mücadele ediyorum ya bende,herşey denk olmalı ki çıkabilecek sorunlar bile eşit anlamda çözebilmeliyiz..Bir nevi kamu hizmeti gibi yani,aslında çoğu erkek kadının ailesine mesafeli davranıyor toplumumuzda,vars ayoksa kendi tarafı.Birde dengeyi kuramadıysa vay halimize yani.

konu öküzlermiş,açılın öküz profu gldi

Alemsin varyaaa

ay ablaaa güldürdün beni
Allah iyiliğini versin emii :)

eee misafirlere menün hazırmı neler yapacaksın
geçen yaptığun tatlı bittimi
baklava yufkasından olan

hm sanırım 55 gundur nanay
dahada bır 15 gun kanama + reglı 4 19 gun
ebeyı saymazsak bende bakıreyım ya
vajinismus olmasak barı

Ben bir yıldır o işin nasıl yapıldığını unuttum beni karıştırma

Ben bir yıldır o işin nasıl yapıldığını unuttum beni karıştırma

sen bekarsın

buse kondurmuyormusun sende ne gerıde kalmısın
barı romantık bır buse kondursaydın 1 senenın hatrına

sen bence bır resım acta anlat olan bıtenı

Resme gerenk yok, ex in ailesi iki ay önce fln bize geldi. Ex akıllandı, elmayrasız yapamıyo dedi. Bir kez daha denesinler ben kefilim dedi :) elmayra mikemmel bi insan dedi, biz de yeniden görüşmeye basladık. Olay bu kadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…