09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Resme gerenk yok, ex in ailesi iki ay önce fln bize geldi. Ex akıllandı, elmayrasız yapamıyo dedi. Bir kez daha denesinler ben kefilim dedi :) elmayra mikemmel bi insan dedi, biz de yeniden görüşmeye basladık. Olay bu kadan

en yani seni istemeyemi geldiler hemde 2 ay önce
cok pardonda benim neden haberim yok tam olarak hangi tarih?
aaaaaa
ee nasıl gidiyor?
öpüşmüyorsunuz inşallah

tarielansar
oooooo
ona bakarsan bende 26 senelık hayatım boyunca 1.5 sene de
o kadar onunda bı 1 senesı ıstıkrarlıdır
ah benım basım
neredeyse Allahın bana verdıgıyle mezara gıdecektim

Oda birşey mi ben 23 yıldır bilmiyorum

ahahahahah pıtırcık 0 otur yerine
alıcam inşALLAH öyle bir plan içindeyim

hain domdom
en yani seni istemeyemi geldiler hemde 2 ay önce
cok pardonda benim neden haberim yok tam olarak hangi tarih?
aaaaaa
ee nasıl gidiyor?
öpüşmüyorsunuz inşallah
İstemeye sayılmaz da konusmaya diyelim. Ya atmayayım iki ay olmamış da olabilir. Senin derdin büyüktü kızım. Nasıl anlatacaktık. Doğum günümden önceydi işte yani 40 gün fln olmuş.

Flört ediyoruz öyle baska bi numara yok. ergen gibi takılıyoruz

tarielansar
oooooo
ona bakarsan bende 26 senelık hayatım boyunca 1.5 sene de
o kadar onunda bı 1 senesı ıstıkrarlıdır
ah benım basım
neredeyse Allahın bana verdıgıyle mezara gıdecektim

Ay sana şaşırdım bak Nasıl dayandın onca sene sen
Espri yapıyorum yanlış anlaama he

Resme gerenk yok, ex in ailesi iki ay önce fln bize geldi. Ex akıllandı, elmayrasız yapamıyo dedi. Bir kez daha denesinler ben kefilim dedi :) elmayra mikemmel bi insan dedi, biz de yeniden görüşmeye basladık. Olay bu kadan

Hadi ya haberim yoktuuu,nasıl gidiyor bariiii durumlarrr

ayyy ay cok tatlıııı
nasıl degısmısmı?
o tanıdık hıs yokmu ya?
ben benımkını mahkemede sırtı donuk gordum ama o oldugunu anlamadım boyle tanıdık bayat tam olarak boyel tarıf edebılırım kıyafetlerı yabancı o bana cok koymustu bıldıgın yabancıydık ben onu arkadan tanımamıstım
ne bılım ben eskı esımle beraber olsam hıc tad alamam sankı hemencık sıkayetcı oldugum seyler bıseyler batardı
ama sızınkı daha farklı sızın belkı sorun tektı yada hata
yada ıkıydı dıyelım
ooo bızım cok
neyse
benım dogum gunumden onceyse 40 gun fılan dıyebılırız canım

bızde kociş! im le :) ergen takılıyoruz sebatiye abla belki bi yol gösterirdi ama oda elti demeden cıkmıyor ortaya

Ay sana şaşırdım bak Nasıl dayandın onca sene sen
Espri yapıyorum yanlış anlaama he

erkek olsam acılısı bauya erken yapmıstım ama
kadın oldugum ıcın ıste manı olan seyler vardı ben cok eşliliğe karşıyımhani bunu nasıl ifade edebilirim 2 evli olarak bilemedim
ben sımdı yemege gıdıyorum

Değişmemiş, aynı bakış aynı koku. ben onun duruşunu kaşını kaldırışını 10 km öteden farkederim. Garip bir his önce sevgili sonra koca sonra yine sevgili cafe köşelerinde kırıştırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…