09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Resme gerenk yok, ex in ailesi iki ay önce fln bize geldi. Ex akıllandı, elmayrasız yapamıyo dedi. Bir kez daha denesinler ben kefilim dedi :) elmayra mikemmel bi insan dedi, biz de yeniden görüşmeye basladık. Olay bu kadan

ciddi misin ? Ex derken eski kocamı, eski sevgili mi ?

Hadi hayırlısı bakalım.

Kontesim canımmm ne kadar kaldı banın bir ay mı?

yengenc bir yorum da sen yap bebişim

hele bi işe kapağı atayım da o zaman kullanacam sabah 9 akşam 18 topiciklerini ablacım =)))
vallahi ne diyim hayırlısı ne ise o olsun senin için
bi an empati yaptım da,bende çok aşık olduğum,benim için yapmadığı fedakarlık kalmayan adamdan cep telefonunda gördüğüm bi mesajla ayrılmıştım:-/ Yeniden birleşmek nasıl olur diye düşündüm de...
ne bileyim,yaşanmamış günlerin aşkıyla başlar ,fakat çok da sürmez gibi geldi.Ama en azından içinde tabakların bardakların havada uçuşmadığı,daha düşük tansiyonlu bir nokta koymuş olurduk aşkımıza,o işe yarayabilirdi =)))

ama tabiiki sizinkisi daha köklü,yıllara yayılmış bir ilişki.
içinde çok daha çok emek,sevgi,bağlılık var...
Demekki daha bazı şeyler sönmemiş ki böyle bir karar almışsınız,inşallah doğru bi karardır.
emin olmadan da nikah masasına gidecek kadın değilsin zaten :)) baktın içine sinmeyen şeyler var bir kez daha basarsın tekmeyi,elmeyrasın sen,sana münasip kısmet mi yok
en azından "acaba yeniden başlasak nasıl olurdu" kurdu yemez içini...
Tekrar hayırlı olsun diyorum,herkesin aşkı bulması dileğiynenn...

Hayırlısıyla bi işe basla sabah tekmillerinde yerini alırsın inşallah :)

Bilmiyorum canım, icimde kalmasın diye basladım, belki biter belki devam eder. Çok da umursamıyorum doğrusu, planlamıyorum artık geleceği. Hele hele etraf ne der, miden mi geniş naısl icin alacak cümlelerini bile duymuyorum, acı cekerken de tek basımaydım, simdi de öyle.

Saol balım öpüyorum seni

Ayın 14inde gönderirim bin lira ayıpsın bak berfinden para isticektim kactı

Sağol canım düşünmen yeter
Bu arada okudum yazılanları hakkında hayırlısı olsun herşeyi 7 8 senelik bir çırpıda silip atamazsın zaten canım hakkında hayırlısı ise olur zaten mutlu olmayı çok hakkediyorsun çünkü RABBİM mutlulukların dibini yaşatsın sana inşeALLAH :)

ben geldimmmm
hemde grıplı sümüklü filan :26:

Saol cnm bnm.

Mutlu olmayı haketmekten ziyade artık tam bir mutluluk istiyorum. Tam.

olmadı kacar
elmayra cok bılıncı bır kadın hata yapacagını sanmıyorum

Saol cnm bnm.

Mutlu olmayı haketmekten ziyade artık tam bir mutluluk istiyorum. Tam.

Oda olacak inşeALLAH canım..
Tam anlamıyla mutlu olup ortalık güllük gülistanlık olmuyor malum imtihandayız RABBİMiz sınıyor bizleri işte bakalım isyan mı edecek sabredecek mi diye..
Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşeALLAH..
Vardır bunda da bir hikmet

elmayraaa eskisi ilemi birleştiii....
aaa çok şaşırdımmm hayırlı olsunn emişşşş çok mutlu ol inşş...aldığın karardan Rabbim pişman etmesinnnn

olmadı kacar
elmayra cok bılıncı bır kadın hata yapacagını sanmıyorum

Yapsam bile ne kaybım olacak. Gerçi gecen sefer de hata yapan ben değildim :) Diyorum ya düşünmüorum. Onu cok özlemişim ve onunla olmayı seviyorum. Midem genişse geniş

Saol canım, aminnnn

o etraf yokmu zaten
dünyaya tek geldik ve tek gideceğiz
kesin gideceğiz ama zamanı belli değil
şu 3 günlük dünyada hayatı zindan etmek mahalle baskısıyla uğraşmak ne kadar gereksiz ama işte
bizler el denerlerle büyüdük ya atamıyoruz içimizden bu duyguyu

her koyun kendi bacağından asılıyor eninde sonunda,
ve herkes kendi ahlakından vicdanından sorumlu

bu yazdıklarımı beynime kazımaya çalışıoyorum son zamanlarda

elmayraaa eskisi ilemi birleştiii....
aaa çok şaşırdımmm hayırlı olsunn emişşşş çok mutlu ol inşş...aldığın karardan Rabbim pişman etmesinnnn

ahahahha yeniden görüşmeye basladık cnm teşekkür ederim.

Geçenlerde babamla bir konu hakkında tartışıyoruz. Sen haklısın, ben haklıyım gibi... Bana dedi ki; senin söylediklerinin benim nazarımda bir kıymeti yok, midesi geniş olandan korkarım ben. Böyle kaldım Bunu bana söyleyen öz babam, el ne der var sen hesapla.

Acı cekerken yanımda olmayan ben adım atarken de olmasın. Ben bütün adımlarımın sonuclarını hesaplarım, cekemeyeceğim yükün altına zaten girmem.

Kan benim damar benim

KIŞ MASALI (Adem Gümüşkaya) - YouTube

bu benım oglusuma gelsın
ınsanlar ask sarkılarında olgun erkeklerı dusunur bende yemınle hep oglumu dusunuyorum :)

elmayra tam bırlesmedı ısyancım gorusuyorlar suanda

elmayra bu kısısel tercıh meselesı sen tercıh etmezsın ben ederım ve buda kaderde belırleyıcıdır kaybetcek bıseyım yok deme olabılır fakat bunları dusunmek ıcın gec ılıskıye baslanmıs neler getırecek gorecegız
Allah utandırmasın ınsallah

ahandaaa bende bunları son zamanlarda hep düşünüyorummm gofretimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…