09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay ablaaa güldürdün beni
Allah iyiliğini versin emii :)

eee misafirlere menün hazırmı neler yapacaksın
geçen yaptığun tatlı bittimi
baklava yufkasından olan

evet hazır.

karnıbahar yemegi yapacağım bunu özellikle yapacagım.sağlıklı beslenen KV için belki ilk kez harnı bahar yiyecek bir de soğuk aşı denilen bir çorba var ya yarma nohut, fasulye ve yogurtla oluyor onu yapacagım.

baklava bayatladı çoğunuda verdim burdan birilerine.

tatlıya gerek yok.

kv burda her gün kuzu çevirdiğimizi düşünmesin di mi yani.eltinin kocası her gün et yemekten gut olmuş bu arada

nasıl menum KV eminim kendini çok özel hissedecektir.

Baban çok ayıp etmiş gerçekten..
Madem öyleymiş benim babamda midesi geniş o zaman !

aynen bitanem kan benim damar benim :)
ya konuşurlar ama kılımıza zarar gelse en az biz kadar ana babamızın canı yanar,
büyüklerde bazen suç bastırmak için atar yapıyor.

Kaç yaşında insanlarız, geniş midemizden namusumuzdan, vicdanımızdan kendimiz sorumluyuz arkadaş.
Ailemin başımın üstünde yeri var onlar asla üzülsün istemem ama bende bir bireyim yani,
arada hanımefendi çizgimden çıkarım. :))))

Kızım senin en büyük askın oğlun

Mesela ne kaybederim cute, cidden soruyorum. Para mı? Zaman mı? İnanc mı? Su dünyada yerine konulamayacak iki sey var ölüm ve sağlık gerisi boş.

Baban çok ayıp etmiş gerçekten..
Madem öyleymiş benim babamda midesi geniş o zaman !

Babam hep ayıp eder zaten, onun doğruları onun hayatı. Ben onun evladı değl de kankasıyım sanki

Sorma beni de cıkarıyorlar işte

elmayracım Allah sana kolaylık versin her adımını doğru attırsın.

baban öyle der ama kıyamadıgından belki de anlatmak istediğini anlamadıgındandır.

sen yine de acele etme babadır bir şeyler hissediyor olabilir

neden bu sekılde kanırtıyorkı neyse
el gun neder dıye ben eskı esımın benı aldattıgından suphelendıgımde daha 3 aylık evlı cocuksuz tedavısız bır ınsandım vay efendım mıllet ne der vs dıye kaynanamlar arasında ort bas edıldı ve bır suru kez bu tarz bısey yasadım
ama elmayra ben eskı kcoam benı terk ettıgınde gerı donseydı ben donecektım ha ben mesela gecmısı cok cabuk arkada bırakamıyorum bana yapılanı unutmuyorum kıncı degıl ama ıntıkamcıyım alırım ıntıkamımı yanı
o yuzden nasıl olurdu bılmıyorum 1.5 senelık ayrılıktan sonra aradıgında bana hersey ıcın pısmanım demıstı
bende artık cok gec demıstım
cunku ben o zamanlarda onurla beraberdım onura saygımdan zıyade onura asıktım o yuzden bu duyguyu yerle bır etmek ıstemedım o kadar baskada hıc konusmamız olmadı hos o aramasıda sevgılısınden ozur dılemem ıcındı onu mahkemeye vermıstı orada ben bagırıp cagırınca 30 dk fılan baska mevzular konusuldu oyle

ben eskı kocamı sevmıyorum ozlemıyorum
ama onun benı unutamadıgını neredeyse adımı bıldıgım gıbı net bılıyorum

ahandaaa bende bunları son zamanlarda hep düşünüyorummm gofretimmmm

isyanım,
el bizimle oturup ağlamıyor ki
ancak seyire duruyorlar,
kimin ne dediğini takmayacaksın herkes kendi hayatına bakmalı
herkesin hayatında didiklenecek konular yokmu var
ben onları sormuyorsam üstüne vazife olmayanlarda bana sormasınlar değilmi
canımı sıkan olunca direk öyle diyorum, ben senin hayatını merak ediyormuyum :))))

evliliğin olumlu taraflarında biride, hayatın diğer yüzünü tanımak cidden çok yardımcı oluyor
çok önem verilmeyen konuların önemini anlamakta mesela

Saol ablacım, Allah razı olsun.

Yok zaten hersey kıvamında ilerliyor, babamdan kurtulucam diye küt diye evlenmem. Biraz süründürmek de lazım.

Yapar o bazen. Düşünmez karşımdakinin canı ne kadar yanar.

Ama onunla bağınız tamamen kopmuş sizin. Bizim hic kopmadı. Hep bir şekilde ulaştı bana en son izmirde gördükten sonra gelişti olaylar.

Diyorum ya hayırlısı olsun. ne olacaksa o olsun

Babam hep ayıp eder zaten, onun doğruları onun hayatı. Ben onun evladı değl de kankasıyım sanki

Boşver canım sen yaşını başını almış bir kadınsın baban birşey diyemez..
Karışma hakkı vermez.
Seçimlerimizde özgürüz acıyı çekecek olanda biziz sonuçta..
Aslında bunu kimseye anlatmam anlatmadım da senin için yazacam..
Annemde babamı aldattı zamanında..
Büyüyle olmuş ben 5 yaşındayken..
Bu yüzden hala anneme güvenemem nedense..
Neyse benim için hayatta en önemli kişi babamdır mesela..
Sözüne sonsuz güvenirim..
Sadıktır hepimiz için canını vermeye hazırdır..
Ama babam benim yalvarmalarıma dayanamayıp affetti annemi..
Affetmek iyidir denemekten zarar gelmez..
Şimdiyi soracak olursan barıştılar sonra kız kardeşim dünyaya geldi..
Annemde babamda çoooook mutlular aralarından su sızmaz :)
Demem o ki denemekte fayda var..
Eminsen duygulardan tabi.. :)
Mutlu olmanı isterim dualarım seninle

abla sen çok akıllısın hee
sade ve sağlıklı bir menü olmuş da enişte laf etmesin sonra
etli butlu bişeyler yapsaydın hanım demesin

güvenini kaybedersin belki zmaanla oturur
ben aldatıldıgımı ogrendıgımde hep aynı ornegı verdım bır masa yurumez dımı
ustunede oturup konusmayız benım ıcın oyleydı
cute aldatıldı degıl
benı x aldattı o denlı sarsıcıydı hemde basbaya asık olmustu kadına ve o yzuden bızım emegımızı gecmısımızı onca seneyı bır tek acıklama yapmadan markete gıdıyorum dıyıp evı terk etmıstı
ne kadar korkunc
ama ben bıle guvenıyorum bakma hamıleyken aldatılırmıyım dedım o kdar olsun neler yasadım ama ben bıle guvenıyorum halbukı ılk 1 sene ınsanlar bana bısey anlatırken dınlıyemıyordum cunku hep yalan soyledıklerını dusunuyordum

gelecegını kaybedersın dıyecegım buda olmayacak cunku ınsanlar yenılıklere hazır olducka daıma o gelecek yenılenmeye hazırdır

belkıde gercekten kaybedecek bırseyın yok
belkıde sen eskı esını benım eskı esımı sevdıgımden cok daha fazla sevıyordun o yuzden tekrar basladın
ama tekrarlıyorum sızın aranızda tek bır hata var benımkı farklıydı o yuzden kıyaslama yapmak ıstemıyorum dogru olmaz
ama ınankı senı tanımıyorum 1-2 resım dısında yuzunu bılmıyorum neysın nasılsın kımsın ne yersın ne ıcersın bılmıyorum
ıyı bır esmıydın hıc bılmıyorum ama bazen ınsanların zaafı olurya benımde sana karsı oyle bır ılgım var
hıc unutmuyorum ben senın acı haberını konunu balayından donus yolunda sans eserı okumustum ve gercekten boyle senınle karsılıklı konusana kadar olur olmadık zamanlarda aklıma gelıyordun yazdıkların fılan o yuzden gercekten Allah pısman etmesın dogru yoldan a yırmasın dıyorum

Herkesin hikayesi farklı işte.

Eğer insan yaptığı hatalardan ders alabiliyorsa yeniden inşa edilebilir herşey.

Bakalım mervecim, yasayıp görücez. Net konuşamıyorum ama bildiğim tek sey var, tekrarı olursa ya öldürürüm ya da sessizce giderim.

En güzel konuda.. osuların öküzlüklerinden bahsederken basıldım. Allahtan reva mı?

tabiki canım ama ben cok aradım bende donmek ıstıyordum gerı ıstıyordum onu
ama o benı ayrıldıktan sonra hıc abartmıyorum 3.5 seneden fazladır ayrıyız egenın cetvelıyole bır tutun
benı hadı sayamıyorum ama 4 kere anca aramıstır oda aramıssa
1 sevgılısınden ozur ıcın
2 benı rahat demek ıcın
3 mal paylasımı ıcın
4 bulamadım bıle demekkı aramadı

canım hayırlısı olsun gercekten

aynenn evlilik bna birçok gerçeğide gösterdi..
o vazgeçilmezim dedim akrabalarımın ne kadar kıskanç ne kadar fesat olduklarını gördüm..
resmen millet benim mutsuzluğumu arayış edinmiş..
artık kimseye laf vermem..
benimm evim benim dünyam benim yaşamım..
artık eşime bile söledim ortak bir yaşamımız olsa bile çoğu yerde sen ben ayrıyız ikimizinde ayrı dünyası var bunu unutmayalım dedimmm

Seninki cok cok daha acı.

Ben aldatıldıktan sonra ex hic düşmedi yakamdan. yani az da olsa ben sacma bi sekilde sarmaya calıstım yaramı.

baskasıyla da denedim olmadı cute. Isınamıyorum, onu icimden atamıyorum. Benim bir erkekte en dikkat ettiğim sey tırnaktı mesela, ex de tırnak yerdi ama ben onun o yamuk tırnaklarını bile özledim :)

Eli yüzü, gözleri, ilgisi, dokunması herseyi özledim.

Ben bir yıl boyunca Allaha her gece onu affedebilmek icin dua ettim. Ne olur ALlahım onu affetme gücü ver bana dedim. Onun bana döneceğinden ve pişman olacağından adım gibi emindim. Biliyordum. Ben onun kaderiyim o da benim. Biz beraber öleceğiz. Ama nasıl olur ötesini Allah bilir.

yaşananlar farklı olsa da acının özü aynı cute. Senin bana olan zaafın da bu, benim canımın nasıl acıdığını anlatmadan biliyorsun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…