09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kadiş ben de baktım netten, sanki öyle birşey hissediyorum ama diyorum ya bebek mi yoksa kasılma mı ayırt edemiyorum :/

neresini seveyim ben bunun :))

Senin kv herkesi bir seferde cıkarmış aradan

Her zaman ki gibi

Görümcemle damat daha gelmemişti
Onları bekliyoduk yemek için
O sırada komşuları da geldi ( kaynanam çağırmış zaten )

Neyse görümcemle damatta geldi
Ben kaç kişiyiz diye sayıyodum ona göre tabak çıkarıcam
Dedi ki biz bize yicez komşuları sayma
Bende ona göre koydum, içeri geçtim

Geldi dedi ki
Hadi yemeğe ; Ous, Çekirge, damat..
Kayınpederim de dedi niye tek biz mi yicez X beyleri de davet etseydin
Hi hi dedi güldü
Millette dedi ki gerek yok zaten yedik te geldik

Mutfakta da diyo ki şundan pi paket yaptım iki yapsaydım onlara da verirdim bi tabak
Sanırsın sürpriz olmuş

kadiş ben de baktım netten, sanki öyle birşey hissediyorum ama diyorum ya bebek mi yoksa kasılma mı ayırt edemiyorum :/

Sen bi doktora görün icin rahat etmicek. Doğum yap da anlatırım neremi seveceğini

Oha şaka gibi ya öyle misafir ağırlamak mı olurmuş

kadiş benim karnımın sağ alt kısmı dün akşam sertti mesela ama bebek orda hareket ediyodu hatta ben başı burda diye yormuştum bu kasılmamı oluyo :26:

Senin kv herkesi bir seferde cıkarmış aradan

Neremi mıncıklayacaksınız

neremi meremi,gözlerini hahaha:)

bende şimdi denedim hiç bişey anlamadım zaten karnımız top gibi daha nası toplanacak ki.

Son düzenleme:
Oha şaka gibi ya öyle misafir ağırlamak mı olurmuş

Onlara da tabak yapıcam dedi
Çayın yanına hamur işi tabağı hazırladı
Bize vermedi
Yaşlı bi teyze vardı komşu grubundan, dedi ki diğerlerine niye vermedim
Kaynanam demez mi size de yemek vermedim ona bakarsan

Aslında ben hamur işi de çok severim ama galiba az vardı ve çok ta olsa ikram edilmeden almam ki ben :26:
Kurup kaldırmaya yardım ederim sadece o kadar

Ay şaka gibi ya ahahahahah hic böyle ev sahibeliği de görmedim birilerine yemek yok d,ğerlerine hamurişi ahahahaha

Madem ağırlayamayacaksın ne diye cağırırsın o kadar insanı be kadın

kadiş benim karnımın sağ alt kısmı dün akşam sertti mesela ama bebek orda hareket ediyodu hatta ben başı burda diye yormuştum bu kasılmamı oluyo :26:

yok be yavrum ne kasılması,kasılma farklı bi şey.o bebektir ayağı kafası falandır bahsettiğimiz sertlik tüm karında olan bişey.yani karnın sertleşmesi.

Ay şaka gibi ya ahahahahah hic böyle ev sahibeliği de görmedim birilerine yemek yok d,ğerlerine hamurişi ahahahaha

Madem ağırlayamayacaksın ne diye cağırırsın o kadar insanı be kadın

Bende görmemiştim ondan anlatıyorum Madem öyle çağırmasaydı dimi

Bi de yemeğin adını söylemiyim hamileler var malum
Damatta bağırıyodu o yemekten olduğunu bilsem bunlarla doymazdım önce diye
Bende güldüm dedim millete yemek vermediğimiz gibi bağırıp menü de ne olduğunu da duyuruyoruz

yok be yavrum ne kasılması,kasılma farklı bi şey.o bebektir ayağı kafası falandır bahsettiğimiz sertlik tüm karında olan bişey.yani karnın sertleşmesi.

Allahın izniyle annem geliyo çarşamba günü,rapor alır yatarım evde olmadı belim falan ağrıyo yaa benim omurgada yamukluk varmış ondan galiba

tencere tava hepsi bi hava :) annem gerekirse bize vermez misafiri doyururdu, herkes bi garip

tencere tava hepsi bi hava :) annem gerekirse bize vermez misafiri doyururdu, herkes bi garip

Aynen
Bi de biz yemek yerken komşular içerde tek duruyodu, damat dedi ki biz yemekleri kendimiz alırız misafirler tek kalmasın
Kaynanam öyle gitti içeri

Ben o komşuların yerinde olsam çok alınırdım :26:

Aynen
Bi de biz yemek yerken komşular içerde tek duruyodu, damat dedi ki biz yemekleri kendimiz alırız misafirler tek kalmasın
Kaynanam öyle gitti içeri

Ben o komşuların yerinde olsam çok alınırdım :26:

Komşuları da onun gibidir muhtemelen yoksa yapılır mı öyle sey

ne oldu pekı okuyabılecegım bı yer varmıdır

Bosver cnm, gerildik, anlaşamadık, ortak noktada saygı ile bitirdik arkadaşlığımızı

Gözün aydın Nemesis anne gibisi yok

Benim ablam da doğum yaptı
Hastanede annem kaldı
Duyar duymaz kaynanası da geldi köylerinden ( doğum harici kocası yollamıyomuş İstanbul'a )
Bu kez kocası da geldi, ikisi ablamda kalıyolar haliyle
Annem de kendi evine dönmüş ( biraz da kaynana hadi güle güle kızlarına selam filan yapmış gitsin diye hani ) zaten ev küçük kaç aile kalabilir yani

Ablam diyo ki bebek yıkanmadı
Annem gidiyo yıkıyo
Ablam diyo ki diğer kızım yıkanmadı
Annem gidiyo yıkıyo
Ablama da ne lazımsa onu da yapıp geliyo günü birlik

Kadın diyomuş benim elime yakışmıyo
Ablama uzaktan soruyomuş sen kahvaltı edeceğmiydin
O kadar
4 yaşındaki torununa bile bişey yedirmiyomuş

Benim de bugün icim sıkılıyo. Ruhuma öküz oturmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…