o arasındaki açıklık boyutları küçük olduğundan canım.hamileyken ara mara kalmamaıştı,çatalım vardı la bildiğin. eee 100 e vurmuştum tabii
ne kası,hangi kas yani??benim göbeğimde var ya,resmini koymuştum bi ara..
Kaşı dövülen bir arkadaş var kurumda ikki yıl gecmiş üstünden simdi cok korkunc görünüyo yaaa. uzaylı gibi iğrenc :S
ahahahah oradaki İ ne biliyosun dimi
İyiyim tatlım sende ne var ne yok
Ama seninkiler de yer cekiminden etkilenecekben etkilenmesin istiyorum
Vayyyy saraplar yemekler harikaaa
İnş anlamıştır odun!
o arasındaki açıklık boyutları küçük olduğundan canım.hamileyken ara mara kalmamaıştı,çatalım vardı la bildiğin. eee 100 e vurmuştum tabii
ne kası,hangi kas yani??benim göbeğimde var ya,resmini koymuştum bi ara..
ahahahah oradaki İ ne biliyosun dimi
evet oda varasagı tükürsek sakal yukarı yükürsek bıyıkkk
bende dudağa silkon istiyorum ya,üst dudak hiç yok gibiyapsam daha hos olur dyorum ama kararsızım
Cizgi gibiyse yaptır da biraz varsa yaptırma
valla gofretcim ne yalan söyliyim güzel geçti..
hiltondan yer ayırtmış,otele gittik,şampanya falan geldi,akşamüzeri.sonra güzelce giyindik hazırlandık,şık bir yere yemeğe gittik,sonra arkadaşlarımızla gezdik biraz gece. eğlendik,güldük,içtik..eski günlerimiz gibiydi..beni tekrar tavlamaya çalışıyomuş öyle diyo
ertesi gün güzel bi kahvalatı yaptık,yakın arkadaşlarımız vardı onlara gittik,döndük..
otelimizde milli takım da vardı,onları gördük,dila hanım diye bi dizi varmış,onun oyuncuları da vardı otelde :)
değişik güzel hoş bir haftasonu oldu yanii...
arkadaşlaırmızın yanında diyo ki,ben artık eskisi gibi değilim,söylenmiyorum,vır vır etmiyorum,karıcığıma karışmıyorum diyo..böyle çok mutluyum devam edicem diyo..salakmışım diyo..
bana söylediği ben hatalarımı gördüm,değişmeye çalışıyorum,ama ben biraz asabi bi adamım elimde değil ne kadar değişsem de onu çok değiştiremiyorum,sen de beni azıcık böyle kabul etsen,o durumlarda suyuma gitsen diyo..peki dedim ben de..ben de o huyumu değiştirmeye çalışıcam..
şimdilik orta noktalarda gibiyiz.davranışları değişti gerçelkten de..bilemiyorum devam eder mi,geçici mi göreceğiz...
Ay bilmiyorum elmiş ayıplı bişey mi bebeğimm
Ay bilmiyorum elmiş ayıplı bişey mi bebeğimm
evet oda varasagı tükürsek sakal yukarı yükürsek bıyıkkk
bende dudağa silkon istiyorum ya,üst dudak hiç yok gibiyapsam daha hos olur dyorum ama kararsızım
normal duruken normal ama gulunce çizgi
şimdi anladım onun kas değil de KAŞ olduğunu hahahahhaha
ben sevmem o akdar kalın kaş zaten,dövmeli olanını hiç mi hiç sevmem
Evet ayıplı bişi
Sen bir arkeolog olarak recep ivedik izlemezsin tabi
Orda diyo ki teyze; senin icine 3 harfli kacmışortasında i var ahahahahahha
Hahahahah ilahii yaa..
Nerden biliyosun mecbur kalmıştım bikeresinde avmde mahsur kaldım arabamı aldı gitti arkadaş bi gün sıkıldım mecburen girdim vizyonda bi o vardı ve nefret ettim kendimden neyin kafasıysa dünde bdv de yazdım birine yi beni ricepp öp beni ricepp abi türk olmak böyle durumlarda utanç verici ama bi ayrıcalık
selammm :)
ben yenıyım tanısalımmmı
Ben cok severim öyle tiplerirahat kaba perdelerini kaldırınca kedi gibi
Bilirim kızım ben sen benim topağımın aristokratısın
H.g canımm
Ay slikon mu ? O kalıcı ama beyenmezsen bidaha çıkarttır falan çok inceyse önce botox falan yaptır bak nasıl oluyo beyenirsen sonra yaptır slikonu tatlım
Elmişş naptın sende ya hahah okadar da değil yani
A.s canımm :))
İstanbul,22 bebeğim sen tanıt kendini..
ahahahaha tmm normalken sorun yokmuşkalemle idare et evlenince doldurtursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?