09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

BDVde de hic ağzıma layık konu yok. Cok sıkıcı

Erkeklere kedi gibi ol der annem hep, ama mırlatmasını bilmeyen adamın da elini ciziver ahahahahha

Ben çok çizdiğim için kedi kaldım öyle işte ama benimki mırlatmasınıda biliyo gerçi bu şeye benziyo..

Akrep bir gün yiyecek ararken bir nehrin kenarına gelmiş. Karşıya geçecek bir yol bulamamış bir türlü. Bu sırada suda bir kurbağa görmüş. Kurbağaya kendisini karşıya geçirip geçiremeyeceğini sormuş. Kurbağa: "Sen beni sokarsın!" diyerek, kabul etmemiş.

Akrep, kurbağaya söz vermiş onu sokmayacağına dair. Kurbağa da: "O halde çık sırtıma seni karşıya geçireyim" demiş. Akrep kurbağanın sırtına çıkmış, nehrin yarısına geliklerinde, akrep dayanamayıp kurbağayı sokmuş. Kurbağa son anlarında akrebe sormuş:

- Hani beni sokmayacağına dair söz vermiştin! Şimdi ben ölüyorum, ben ölünce sen de boğularak öleceksin!

Akrep de mahçup bir şekilde karşılık vermiş:

- Ne yapayım kurbağa kardeş? Bu benim doğamda var!

Hehehh o hesap

valla gofretcim,herşey olacağına varır aslında..ben oğlum olmasa yine kabul etmezdim..aslında hep inandığım doğrum da şu:çocuklar mutsuz bir ailede büyüyeceklerine,birey olarak mutlu,ayrı anne babalarla büyüsün diye..beni şu an için tutan şey,ilerde bu şansı da vermedim dememek için.adam çok büyük hatalar yaptı,sadece o olay değil,genel anlamda ilişkimiz için,ama şu anda değiştiğini ve böyle mutlu olduğunu söylüyor.göreceğiz..daha önce dediğim gibi ben insanların kolay değişeceğine inanmam..
bu arada şunu da söyledim,bu şehirden nefret ettiğimi oğlumun burada büyümesini istemediğimi..
h.sonu eski hali gibiydi,neşeli,eğlenceli romantik..ama hayatın içinde nasıl devam edecek bakıcaz artık..
herkes birşeyler yaşıyor,herkesin hayatı,duruşu farklı farklı..genel bir cevap da yok,tepkii de aslında..formül gibi düşünmek lazım,herkesin girdiği verileri farklı,sonuç nasıl aynı olsun

Bu hikayeyi exe geri dönücem dediğimde babam anlatmıştı, o akrep seni tekrar sokacak demişti. Ben de sokacaksa soksun icimde kalmasından iyidir demiştim

Bu hikayeyi exe geri dönücem dediğimde babam anlatmıştı, o akrep seni tekrar sokacak demişti. Ben de sokacaksa soksun icimde kalmasından iyidir demiştim

Ahh ahh iyiki yapmamışsın öyle bi hata allahın öküzü yaa

aynen öyle canım
hepimizin kırılma noktası farklı,

ve şuna çok katılıyorum anne baba bir arada mutsuz bir yuvada büyümektense ayrı olduklarında mutlu olduğu ortamda büyümek
topluma sorunlu bireyler dahil etmek yerine ayrılmış anne babanın çocuğu olmak daha tercih edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…