- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
canım zaten coook az bısey yaptırıcm hanı dogal duranlardan.cok asırı dudagım benden 1 metre önde gidenlerden degıloda yaptırırsam tabı düşünme asamasındayım:26:
ben sürekli gülüyorum amabı uyurken normalim
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş
Sorma bende sözde panterim bizimkine kedi yavrusu
Allah ağlatmasıno zaman iki sırınga bi silikon bul ben doldurayım
Erkeklere kedi gibi ol der annem hep, ama mırlatmasını bilmeyen adamın da elini ciziver ahahahahha
amiiiiiiiiiinn hepimizi
valla abla hayrına bi el atsan hiç fena olmaz aslında
Maşallah canım ya, en çok Ata için sevindim bu duruma
ilişkinizin zamana ihtiyacı var su akar yolunu bulur be quartam
hem artık bundan sonrası için daha temkinlisin,
bana göre bu süreci yaşamanda da daha iyi ilerde keşke dememek için
elmişin bir lafı var, çok hoşuma gitti, benim midem geniş,
aslında hepimizin midesi geniş, kabul etmeyiz diye ahkam kestiğimiz bir çok şeyi paşa paşa yaşıyoruz
gönül işlerinde pek gurur kural olmuyor, hele de evlilik gibi ciddi bir müessesde
bana göre her koyun kendi bacağından asılıyor, kişi kendi ahlakından vicdanından sorumludur.
vicdansızlık yapan bu durumdan rahatsız olmuyorsa biz napalım değilmi :)))
fiyat nedir acaba ya
Ben çok çizdiğim için kedi kaldım öyle işte ama benimki mırlatmasınıda biliyo gerçi bu şeye benziyo..
Akrep bir gün yiyecek ararken bir nehrin kenarına gelmiş. Karşıya geçecek bir yol bulamamış bir türlü. Bu sırada suda bir kurbağa görmüş. Kurbağaya kendisini karşıya geçirip geçiremeyeceğini sormuş. Kurbağa: "Sen beni sokarsın!" diyerek, kabul etmemiş.
Akrep, kurbağaya söz vermiş onu sokmayacağına dair. Kurbağa da: "O halde çık sırtıma seni karşıya geçireyim" demiş. Akrep kurbağanın sırtına çıkmış, nehrin yarısına geliklerinde, akrep dayanamayıp kurbağayı sokmuş. Kurbağa son anlarında akrebe sormuş:
- Hani beni sokmayacağına dair söz vermiştin! Şimdi ben ölüyorum, ben ölünce sen de boğularak öleceksin!
Akrep de mahçup bir şekilde karşılık vermiş:
- Ne yapayım kurbağa kardeş? Bu benim doğamda var!
Hehehh o hesap
Merdivan altında hemen enjekte ederim
Bu hikayeyi exe geri dönücem dediğimde babam anlatmıştı, o akrep seni tekrar sokacak demişti. Ben de sokacaksa soksun icimde kalmasından iyidir demiştim
Hiç bilmiyorum desem
Netten araştır düşünüyosan tatlım
valla gofretcim,herşey olacağına varır aslında..ben oğlum olmasa yine kabul etmezdim..aslında hep inandığım doğrum da şu:çocuklar mutsuz bir ailede büyüyeceklerine,birey olarak mutlu,ayrı anne babalarla büyüsün diye..beni şu an için tutan şey,ilerde bu şansı da vermedim dememek için.adam çok büyük hatalar yaptı,sadece o olay değil,genel anlamda ilişkimiz için,ama şu anda değiştiğini ve böyle mutlu olduğunu söylüyor.göreceğiz..daha önce dediğim gibi ben insanların kolay değişeceğine inanmam..
bu arada şunu da söyledim,bu şehirden nefret ettiğimi oğlumun burada büyümesini istemediğimi..
h.sonu eski hali gibiydi,neşeli,eğlenceli romantik..ama hayatın içinde nasıl devam edecek bakıcaz artık..
herkes birşeyler yaşıyor,herkesin hayatı,duruşu farklı farklı..genel bir cevap da yok,tepkii de aslında..formül gibi düşünmek lazım,herkesin girdiği verileri farklı,sonuç nasıl aynı olsun
fiyat nedr acaba normalde ya ,500 civarı varmıdır:44:
Ahh ahh iyiki yapmamışsın öyle bi hata allahın öküzü yaa
bide her dr.da güvenılmezde ya
Maalesef döndüm balım
İnan bilmiyorum kiBiraz gülmelik dudağım var onla idare ediyorum
Maalesef döndüm balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?