09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bir arkadaşın dedesi vefat etmiş. Tarihe bakmadım yeni olmuş üstelik. Allah rahmet eylesin. Bu durumda geyik çevrilmez elbette.

Yağmurlu bir hava var bugün burada tüm radyolar sabah anons geçiyorlardı sel, hortum, fırtına olabilir diye...

Burası da kapalı, tam da cuma gününe yakışır bir örtü var Ankara'nın üzerinde

Bence güzel bir gün, sonbaharı bile bahar gibi geçirdik çok tehlikeli zamanlardayız. Sonunda yağmur yağacak, mevsime yakışır bir hava var çok şükür.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

mubarek günlerde ebediyete gitmek herkese nasip olmaz

rabbim hayırlı ömürler ve ölümler versin hepimize.

Şimdi aklıma takıldı. Biz kücükken sureleri fln nasıl ezberliyormuşuz. İnşirah suresini ezberlemek istiyorum ama yok olmuyo bi türlü

Şimdi aklıma takıldı. Biz kücükken sureleri fln nasıl ezberliyormuşuz. İnşirah suresini ezberlemek istiyorum ama yok olmuyo bi türlü

sık sık okuyarak ezberleyebilirsin.telefonuna indir mesela.çok kolay bir süre.kafiyeli gibi.

sık sık okuyarak ezberleyebilirsin.telefonuna indir mesela.çok kolay bir süre.kafiyeli gibi.

Okuyorum, sey yaptım, mp3 indirdim arabada dinliyorum; hani şarkıları dinler dinler ezberleriz ya onun gibi yok olmuyor be abla. Sinirlenmeye basladım kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…