09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Şaka gibi gerçekten benim de okurken tüylerim diken diken oldu.

Beni gecen sene en cok rahatlatan surelerden biriydi insirah her okuduğumda göğüs kafesim acılıyordu sanki nick. Hala da öyle.

Simdi baktım duha ya o da cok güzel tıpkı diğerleri gibi onu da okuyacağım. Saol.

evet inşirah suresi gerçekten yürek ferahlatıyor. Ben o sıralar çok bunalımdaydım, "rabbin seni unutmadı ve terketmedi" diyor duha suresinde. O rüyadan sonra bir süre daha çektim o sıkıntıyı ama bu müjde sayesinde sabretmiştim, geçeceğini biliyordum artık. Allah kimseyi darda koymasın, şimdiki sıkıntılarım o çektiklerimin yanında vız gelir tırıs gider.

Amin canım.

Okuyorum simdi. Herkes namaza gitti.

amin canım.

Okuyorum simdi. Herkes namaza gitti.

ya böyle dini şeyler okuyunca suredir duadır falan, insanın içi nasıl kıpır kıpır oluyor dimi. Ruhumuz besleniyor ya, çok güzel bir tat alıyorum ben böyle şeylerden konuşurken. Sabah ofiste de dini sohbet ettik biraz, inşallah bir gün herşeyi tam yapabilen bir kul oluruz.

Allah beni biliyor ben pek öyle namazda gözü olan herşeyi tam yapan yapabilen bir insan olmadım hic. Ama bu duaları okuduğumda Allahın isimlerini zikrettiğimde huzur doluyorum. Keyfim yerine geliyor. Anlatamıyorum bile tam olarak ama öyle.

hatta senin anımsatmanla ben bile ezberlemeye başlayacağım. Duha suresi var bir de, onu da ezberleyecem. Duha suresi bir yakınımın rüyasında benim için söylenmiş, ondan sonra dardan kurtulmuştum ben.

duha suresi,salavat-ı tefriciye ve ya mübdi hamilelikte bol bol okunmalı.ben hep okurum sende oku canım.

ay yine ortadan atladım nasılsınız kızlar

Olsun :) Nasılsın bebiş nasıl

bebiş iyi şükür bi sıkıntısı yok ama ben hastayım baya.astım bronşit olmuşum bunun yanında orta kulak iltihabı oldum feci canım yanıyor şu anda o da yetmedi idrar yolları iltihabı oldum ilaç kullanıyorum mecburen çürümüşüm valla

off sen dökülüyorsundur hepsi üstüste gelmiş
geçmiş olsun

elmik ben de öyle biri olamadım hiç, arada sırada kılabilirsem kılarım namazımı. Mübarek gecelerde bile çok zor yaparım ibadetimi, o kadar feci bi haldeyim aslında. Ama dini şeyler okumayı ve dinlemeyi çok severim. Ilahi dinlemeyi çok severim mesela "mehmet emin ay- allahım" bunu bıkmadan dinlerim. Dediğin gibi zikir çektiğimde, hadis okuduğumda içim huzur dolar, ki öyle olması da gerekiyor zaten :) yani birşeyleri tam yapamıyoruz evet, ama hiçbir şey yapmamaktan daha iyidir en azından çabalamak. Böyle şeylerle meşgul ola ola feyz alıyoruz, bugün zikir dinlersin için açılır, yarın namaz da kılayım dersin mesela. Yapabildiğimiz kadarıyla kabul etsin allah.
duha suresi,salavat-ı tefriciye ve ya mübdi hamilelikte bol bol okunmalı.ben hep okurum sende oku canım.

Ay yine ortadan atladım nasılsınız kızlar

selam dünür, ben asr suresini okuyorum sabırlı olsun diye damadın :)

Off kadiş ya cok gecmiş olsun cidden hepsi üst üste gelmiş cok üzüldüm canım, cok cok gecmiş olsun

Çok geçmiş olsunnn allah acil şifalar versin

geçmiş olsun canım allah şifalar versin, gelinime iyi bak diyorum ne bu böyle dökülmüşsün sen :)

Amin canım benim, amin

çok sağ olun kızlar,hamilelikte vücut direnci düştüğü için bu hale geldim.aslında kronik bronşitim vardı doktor başta ilaç verdi ben kullanmadım bebeğe bişi olur korkusuyla keşke kullansaymışım şimdi bu halde olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…