Öf Pöf Puf Püf...
Okuyorum, sey yaptım, mp3 indirdim arabada dinliyorum; hani şarkıları dinler dinler ezberleriz ya onun gibi yok olmuyor be abla. Sinirlenmeye basladım kendime :)
Aynen aynen. Bu moddayım ben de
okuyarak daha kolay olur
ölemi ben hepinizi okudum üfledim de ondan şeettiydim.
Dedem vefat etti
Dualarınızı bekliyoruz
Tamam, tamamen ona yoğunlaşayım o zaman.
Ben de neden ağzım burnum kaydı diyorum
bu hafta nasıl geçti anlamadım o kadar yorgunum ki anlatamam, geçen hafta sonu hiç dinlenmedim full eğitimdeydik, bu hafta kabus gibi geçti aşırı bir yoğunluk ve açılışlar kapanışlar yeni projeler derken dibi buldum resmen... yarında çalışmak zorundayım pazarda artık naparım allah bilir.
Manyak, senin kafa gitmiş bugün töbe de. Allah aratmasın.Yağmasın. Defolsun gitsin
İnşirah için okuması en zor sure derler. Aslında dilimizden düşmemesi gereken bir sure.Şimdi aklıma takıldı. Biz kücükken sureleri fln nasıl ezberliyormuşuz. İnşirah suresini ezberlemek istiyorum ama yok olmuyo bi türlü
Selammm kızlar günaydınlareve döndüm nihayet,iş güç çok tabi pazara gidecem biraz sonra ..Hepiniz iysinizdir umarım
Manyak, senin kafa gitmiş bugün töbe de. Allah aratmasın.
İnşirah için okuması en zor sure derler. Aslında dilimizden düşmemesi gereken bir sure.
Selam keleş ablaHoşgeldin
ne kadar çok tekrar edersen o kadar çabuk ezberlersinNAsıl ezberlicem okuya okuya mı?
ne kadar çok tekrar edersen o kadar çabuk ezberlersin
nasıl ezberlicem okuya okuya mı?
YANi HER ZORLUKTA 2 KOLAYLIK VARDIR. (İNŞİRAH)5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
merhabalar herkese....
evet bebişim, zihnini çocukluğunla kıyaslama. O zaman ne ezberlersen aklında kalıyor. Okuya okuya ezberle. Hatta dinleyerek ezberlemek daha iyi olacaktır telaffuzunu doğru bilirsin, dediğim gibi okunuşu en zor suredir inşirah.
YANi HER ZORLUKTA 2 KOLAYLIK VARDIR. (İNŞİRAH)
merhabaaaaa televoleee :d
tmm akşama kadar okuyayım aksam da dinleyeyim.
Cok anlamlı cok güzel ya her okuduğumda cok mutlu oluyorum
hatta senin anımsatmanla ben bile ezberlemeye başlayacağım. Duha suresi var bir de, onu da ezberleyecem. Duha suresi bir yakınımın rüyasında benim için söylenmiş, ondan sonra dardan kurtulmuştum ben.
aa bilmiyordum hemenbakıyorum duha ya da.
Insirah bana ayetel kürsi kadar huzur veriyor. Saolsun kızlar sayesinde esmaül hüsnayı ezberlemeye basladım. Bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?