09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Tamam, tamamen ona yoğunlaşayım o zaman.

Ben de neden ağzım burnum kaydı diyorum

bu hafta nasıl geçti anlamadım o kadar yorgunum ki anlatamam, geçen hafta sonu hiç dinlenmedim full eğitimdeydik, bu hafta kabus gibi geçti aşırı bir yoğunluk ve açılışlar kapanışlar yeni projeler derken dibi buldum resmen... yarında çalışmak zorundayım pazarda artık naparım allah bilir.

Yarını ertelesen izin alsan olmaz mı vücudun iflas edecek

Selammm kızlar günaydınlar eve döndüm nihayet,iş güç çok tabi pazara gidecem biraz sonra ..Hepiniz iysinizdir umarım

Yağmasın. Defolsun gitsin
Manyak, senin kafa gitmiş bugün töbe de. Allah aratmasın.
Şimdi aklıma takıldı. Biz kücükken sureleri fln nasıl ezberliyormuşuz. İnşirah suresini ezberlemek istiyorum ama yok olmuyo bi türlü
İnşirah için okuması en zor sure derler. Aslında dilimizden düşmemesi gereken bir sure.
Selammm kızlar günaydınlar eve döndüm nihayet,iş güç çok tabi pazara gidecem biraz sonra ..Hepiniz iysinizdir umarım

Selam keleş abla Hoşgeldin

nasıl ezberlicem okuya okuya mı?

evet bebişim, zihnini çocukluğunla kıyaslama. O zaman ne ezberlersen aklında kalıyor. Okuya okuya ezberle. Hatta dinleyerek ezberlemek daha iyi olacaktır telaffuzunu doğru bilirsin, dediğim gibi okunuşu en zor suredir inşirah.

merhabalar herkese....

merhabaaaaa televoleee

Tmm akşama kadar okuyayım aksam da dinleyeyim.

YANi HER ZORLUKTA 2 KOLAYLIK VARDIR. (İNŞİRAH)

cok anlamlı cok güzel ya her okuduğumda cok mutlu oluyorum

merhabaaaaa televoleee :d

tmm akşama kadar okuyayım aksam da dinleyeyim.

Cok anlamlı cok güzel ya her okuduğumda cok mutlu oluyorum

hatta senin anımsatmanla ben bile ezberlemeye başlayacağım. Duha suresi var bir de, onu da ezberleyecem. Duha suresi bir yakınımın rüyasında benim için söylenmiş, ondan sonra dardan kurtulmuştum ben.

hatta senin anımsatmanla ben bile ezberlemeye başlayacağım. Duha suresi var bir de, onu da ezberleyecem. Duha suresi bir yakınımın rüyasında benim için söylenmiş, ondan sonra dardan kurtulmuştum ben.

Aa bilmiyordum hemenbakıyorum duha ya da.

İnsirah bana ayetel kürsi kadar huzur veriyor. Saolsun kızlar sayesinde esmaül hüsnayı ezberlemeye basladım. Bakalım.

aa bilmiyordum hemenbakıyorum duha ya da.

Insirah bana ayetel kürsi kadar huzur veriyor. Saolsun kızlar sayesinde esmaül hüsnayı ezberlemeye basladım. Bakalım.

birgün beni çok üzmüşlerdi malum kişiler, o gün o kadar çok ağlamıştım ki... Hiç de suçum yoktu. Teyzemle arkadaş gibiyizdir, özel bi bağ vardır aramızda. Dedim "allahım halimi ona malum et, beni göster rüyasında."

aynı gece teyzem beni rüyasında görmüş. Rüyasında duha suresini okuyorlarmış benim için. Beni kapalı bir odada görmüş karanlık ve tek başımaymışım, başımın üstünde bazı kuran harfleri varmış. Bi ses duymuş "bu kız çık sıkıntıda, kapıyı açın da çıksın" demiş...

Bu rüyadan sonra açıldı bana kapılar. Gözlerim doldu anlatırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…