- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Sağ ol
Ben daha emin değilim
Emin olursam hesaplarım
Olur derim
Ama nick ne der acaba
beeen
Sanırım topiğin en büyük bebişli hamilesi benim.
Fallen hamile olamaz, evli değil zağar, belkim arada fingirdemiş olabilirse onu bilemem
o zaman şöyle yapalım,çekin de bir süre kafası dağılsın,pazartesine kadar muhabbetini de çok yapmayalım..nick hhuuuu duydun mu????
temkinli olmakta fayda var bana göre,ne kadar hamile olduğunu düşünsek ve istesek de ,çek de kendisini o kadar hazırlayacaktır.
Allah korusun aksi bir durum olursa üzülmesin çok...
Feciydi resmen çamur yağdı,üstüne kalın bişiler giyolmzsa hasta filan olma
Bence de kendimize oyalanacak seyler bulalım
o zaman şöyle yapalım,çekin de bir süre kafası dağılsın,pazartesine kadar muhabbetini de çok yapmayalım..nick hhuuuu duydun mu????
temkinli olmakta fayda var bana göre,ne kadar hamile olduğunu düşünsek ve istesek de ,çek de kendisini o kadar hazırlayacaktır.
Hepsini ben hamile bıraktım
Bizim patron cemaatli,
kendi cemaatinden erkek hoca geliyor ders için.
Biz bayanlar için de bayan hoca gelecek artık, siftahı bugün yaptık.
Ofis daire şeklinde bizim, 3 tane büyük oda, 1 tane de arşiv olarak kullandığımız daha küçük bir oda var.
Büyük odaların bir tanesini mescit yaptık, dersi o odada görcez. Yani namaz kılmak isteyen için ideal bir işyeri diyebilirim.
ahahaha cek senin su durum beni öldürüyoahahahah
şimdi kimler hamile ? fallen sende mi hamilesin ?
beeen
Sanırım topiğin en büyük bebişli hamilesi benim.
Fallen hamile olamaz, evli değil zağar, belkim arada fingirdemiş olabilirse onu bilemem
ben mesela dün kendimi oyaladımp
Kıyamet günü diye güzel bir film izledim ağladım ağladım ağladım yine ağladım...Sizi özledim felan
çok üstüme geliyorsunuz ama :))o zaman şöyle yapalım,çekin de bir süre kafası dağılsın,pazartesine kadar muhabbetini de çok yapmayalım..nick hhuuuu duydun mu????
Temkinli olmakta fayda var bana göre,ne kadar hamile olduğunu düşünsek ve istesek de ,çek de kendisini o kadar hazırlayacaktır.
ben sana vereyim oyalanacağın birşeybence de kendimize oyalanacak seyler bulalım
ben mesela dün kendimi oyaladımp
Kıyamet günü diye güzel bir film izledim ağladım ağladım ağladım yine ağladım...Sizi özledim felan
Bizim patron cemaatli,
kendi cemaatinden erkek hoca geliyor ders için.
Biz bayanlar için de bayan hoca gelecek artık, siftahı bugün yaptık.
Ofis daire şeklinde bizim, 3 tane büyük oda, 1 tane de arşiv olarak kullandığımız daha küçük bir oda var.
Büyük odaların bir tanesini mescit yaptık, dersi o odada görcez. Yani namaz kılmak isteyen için ideal bir işyeri diyebilirim.
Hahahah maaşallahh elmiş ben takılmayayım ozaman daha erken zaar
tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha neler kuzum benım sağlık sorunlarım var kadınsal :26::26::26::26:
şimdi bişiy derdim ama neyse
o filme bende bakdım çok hüzünlüydü :26::26::26::26:
Ben yapı itibariyle her ihtimali düşünürüm zaten
Mesela şu an aklımdaki sorulardan biri kimyasal gebelik olabilir yönünde
O da en iyi kanla tespit edildiğinden, kan testi düşünüyorum. Pazartesi olabilir
Artış varsa ok, azalıyosa yok.
Hangi durum
çok üstüme geliyorsunuz ama :))
tamam konuyu kapatalım, valla kızın yerine bana daral geldi her yeni gören hamilemisin diyor, o cevaplarken ben yoruldum.
ben sana vereyim oyalanacağın birşey
Ay o ne beağlamam ben
Cübbeli cemaati:kedicanınıyerimsenin:
Yerlere sipirminleri serptim kime denk gelirse :)
SANIRIM AYNI CEMAATİN İŞÇİLERİYİZBizimkilerde cemaatli öğrencilere burs veriyorlar birgün boş bulunduım dedim ki buradaki işçilerin çocuklarına da burs verin...Derin derin bir baktı...
Tabi çaktım köfteyi
şimdi bişiy derdim ama neyse
Olayları tasvir etmen hatırlaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?