09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sağ ol
Ben daha emin değilim
Emin olursam hesaplarım
Olur derim
Ama nick ne der acaba

o zaman şöyle yapalım,çekin de bir süre kafası dağılsın,pazartesine kadar muhabbetini de çok yapmayalım..nick hhuuuu duydun mu????
temkinli olmakta fayda var bana göre,ne kadar hamile olduğunu düşünsek ve istesek de ,çek de kendisini o kadar hazırlayacaktır.
Allah korusun aksi bir durum olursa üzülmesin çok...

hayatımda stresten dolayı 1 ayda 2 defa adet oldugum tek zaman ÖYS sınavıydı.stresten adetimin geciktiği zaman ise düğünden sonraki zamandı

Bence de kendimize oyalanacak seyler bulalım

Feciydi resmen çamur yağdı,üstüne kalın bişiler giyolmzsa hasta filan olma

Ablacım kalın bişeyler giysem yürüyemem kilo alırım sucuk oldum resmen afedersin donuma kadar nasıl biriktirmiş hava bukadar yağmuru bardakla değil kovayla boşalıyordu yani

Bizim patron cemaatli,
kendi cemaatinden erkek hoca geliyor ders için.
Biz bayanlar için de bayan hoca gelecek artık, siftahı bugün yaptık.
Ofis daire şeklinde bizim, 3 tane büyük oda, 1 tane de arşiv olarak kullandığımız daha küçük bir oda var.
Büyük odaların bir tanesini mescit yaptık, dersi o odada görcez. Yani namaz kılmak isteyen için ideal bir işyeri diyebilirim.

Ben yapı itibariyle her ihtimali düşünürüm zaten
Mesela şu an aklımdaki sorulardan biri kimyasal gebelik olabilir yönünde
O da en iyi kanla tespit edildiğinden, kan testi düşünüyorum. Pazartesi olabilir
Artış varsa ok, azalıyosa yok.

Bizimkilerde cemaatli öğrencilere burs veriyorlar birgün boş bulunduım dedim ki buradaki işçilerin çocuklarına da burs verin...Derin derin bir baktı...

Tabi çaktım köfteyi

şimdi kimler hamile ? fallen sende mi hamilesin ?

tövbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha neler kuzum benım sağlık sorunlarım var kadınsal :26::26::26::26:

beeen
Sanırım topiğin en büyük bebişli hamilesi benim.
Fallen hamile olamaz, evli değil zağar, belkim arada fingirdemiş olabilirse onu bilemem

şimdi bişiy derdim ama neyse

ben mesela dün kendimi oyaladım p

Kıyamet günü diye güzel bir film izledim ağladım ağladım ağladım yine ağladım...Sizi özledim felan

o filme bende bakdım çok hüzünlüydü :26::26::26::26:

çok üstüme geliyorsunuz ama :))
tamam konuyu kapatalım, valla kızın yerine bana daral geldi her yeni gören hamilemisin diyor, o cevaplarken ben yoruldum.
bence de kendimize oyalanacak seyler bulalım
ben sana vereyim oyalanacağın birşey

ben mesela dün kendimi oyaladım p

Kıyamet günü diye güzel bir film izledim ağladım ağladım ağladım yine ağladım...Sizi özledim felan

Ay o ne be ağlamam ben

Cübbeli cemaati :kedicanınıyerimsenin:
Hahahah maaşallahh elmiş ben takılmayayım ozaman daha erken zaar

Yerlere sipirminleri serptim kime denk gelirse :)

kimyasal gebelik ne laaaaa

sen gebesin işde nickin dediği gibi fingirdediysen gebesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…