Kesinlikle
Benim annem daha dönmedi
hadi ya şöyle düzgün birisi gelseydi,arkadaş olurdu sana..aman dikkat o zaman ,kime neyi nasıl ispiklicekleri belli olmaz bunların..Yok çok meraklı
Herkese herşeye karşı böyle
Zaten diğer binadan alınan duyumlara göre ( orda çalışıyordu önceden )
İspikçi diyolar
Hiç haz etmedim haliyle
Çok sağ ol :13:
Çok geçmiş olsun
Nice yaşlara inşallah
Annene çekmişsin demek
gelir pampaa
bol bol güzel vakitler geçirirsiniz inşallah
arslan gibi ablaların var hem
arada özlemlerde güzeldir
gelir pampaa
bol bol güzel vakitler geçirirsiniz inşallah
arslan gibi ablaların var hem
arada özlemlerde güzeldir
hadi ya şöyle düzgün birisi gelseydi,arkadaş olurdu sana..aman dikkat o zaman ,kime neyi nasıl ispiklicekleri belli olmaz bunların..
sağol çek,inşallah dediğin gibidir de onun gibi yaşlanırım...ama baksana bu yaşta bende hastalık çok,,Allah beterinden korusun tabii de ,yine de sıkıntı işte..
insan annesinin kıymetini yaşı ilerledikçe daha çok anlıyo bence,en azından bana öyle oldu..bizim ilişkimiz hep itişmeliydi yıllarca,ben biraz asi bi tipim ya,30 dan sonra daha iyi anladık birbirimizi...
İnşallah pampa
Zaten geçen hafta yoktum ya ablama gittim
Orda uyumuşum gündüz, bi önceki gece uyuyamadığımdan
Sende kursa mı başlıyosun
Yeni duydum, sevindim
Çok iyi yapıyosun hem rahat hem garanti bi mesleğin olur inşallah Gofretcim
Allah gönlüne göre versin, meslek çok şey demek
hadi ya şöyle düzgün birisi gelseydi,arkadaş olurdu sana..aman dikkat o zaman ,kime neyi nasıl ispiklicekleri belli olmaz bunların..
sağol çek,inşallah dediğin gibidir de onun gibi yaşlanırım...ama baksana bu yaşta bende hastalık çok,,Allah beterinden korusun tabii de ,yine de sıkıntı işte..
insan annesinin kıymetini yaşı ilerledikçe daha çok anlıyo bence,en azından bana öyle oldu..bizim ilişkimiz hep itişmeliydi yıllarca,ben biraz asi bi tipim ya,30 dan sonra daha iyi anladık birbirimizi...
sağol pampa
çok şükür çalışıyorum iyi kötü işim var Allahıma şükürler olsun
ama bi şansımı deneyeyim diyorum
hayırlısı olur inşallah
Olursa daha güzel olur tabi bu iş
Benim ders çalışmayı bırak
Okuma özürlüsüyüm takvim kağıdını bitiremem
O yüzden denemiyorum bile, yoksa çok mantıklı
Allah o güzel gönlüne göre versin
amin canım benim hepimiz için hayırlısı inşallah.
ya bende çok umutlu değilim ama kurs başlayınca motive olurum belki :)
KAÇAK dizisini izleyen varmı ben bayılıyorum o diziye yaaaaa
ben kayıp ı izliyorum o olmaz mı
KAÇAK dizisini izleyen varmı ben bayılıyorum o diziye yaaaaa
Ben çok svemezdim tv izlemeyi ama artık ( bekarken daha yoğun ve daha uzak bir işyerinde çalışıyordum ) daha erken evde olduğumdan uzanırken tv ye bakıyorum napıcam başka
Tembellerin en çok sevdiği şey
Evdeysek
Pazartesi : Karadayı
Salı : O ses Türkiye - Bir aşk hikayesi
Çarşamba : Pis 7 li
Perşemde : Ous Kurtlar vadisini izler
Cuma : Karagül
Haftasonu genelde birşey çıkıyo, evde olmuyoruz
sıkıntılı ve saçma bi işle uğraşıyorum,fırça kaydım herkese...daha da halledemedim..başıma ağrı girdi sinirden..
bu arada pzt KAYIP izliyorum,bayılıyorum o diziye..
o ses i de izlerim hoşuma gidiyo geyik muhabbet..
onun dışında yabancı dizileri seviyorum,aksiyon polisiye ve doktor dizilerine bayılıyorum.criminal minds,csi,law&order,greys anathomy,eskiden de house izlerdim hala denk gelirse eski bölümleri izliyorum:)
onun dışında da evde film izleriz ,ous yeniv izyon filmler de indirir,bazı kült filmlerimiz var onları da izleriz...
ya da national geographic falan değişik belgeseller,reality kanllarını da severim..
sıkıntılı ve saçma bi işle uğraşıyorum,fırça kaydım herkese...daha da halledemedim..başıma ağrı girdi sinirden..
bu arada pzt KAYIP izliyorum,bayılıyorum o diziye..
o ses i de izlerim hoşuma gidiyo geyik muhabbet..
onun dışında yabancı dizileri seviyorum,aksiyon polisiye ve doktor dizilerine bayılıyorum.criminal minds,csi,law&order,greys anathomy,eskiden de house izlerdim hala denk gelirse eski bölümleri izliyorum:)
onun dışında da evde film izleriz ,ous yeniv izyon filmler de indirir,bazı kült filmlerimiz var onları da izleriz...
ya da national geographic falan değişik belgeseller,reality kanllarını da severim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?