- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
evet öyle bir sahneydi, ölmemen lazım falan diyordu.Konuşmadan ölmesin diye mi acaba
Ben izlememişim o kısmı
Bazen misafirliğe gidiyoruz, açsamda curcunadan bişey anlamıyorum diziden
Ah canım
kocam terk ettı benı
bu adamıda kacırdım
ben kendımı nereye atım
Şu son 1,5 saattir o kadar cok konustum ki boğazım cayır cayır yanıyo
seni kaybedenler düşünsün cutişş :)
ders mi anlattın elmi ?Şu son 1,5 saattir o kadar cok konustum ki boğazım cayır cayır yanıyo
Allah cezalarını versın
şaka yapıyorum be
3 ayın ustune gayet sevimliyiz bişey yok sorun yok terk edilmedim cok şükür 3 seneyi devirse rahatlıcak popişim
hattakıne bu aksam oglusumu ve kocısımı mum ısında bı yemege davet ettımyemek yaparak yoramıcam kendımı
Ben arasam açmazsın (ahanda lafı soktum)
ders mi anlattın elmi ?
offfff iyi hatırlattın kuzum taht oyunlarını izliyim bu haftaaaa
canavarlar büyüdümü
Allah cezalarını versın
şaka yapıyorum be
3 ayın ustune gayet sevimliyiz bişey yok sorun yok terk edilmedim cok şükür 3 seneyi devirse rahatlıcak popişim
hattakıne bu aksam oglusumu ve kocısımı mum ısında bı yemege davet ettımyemek yaparak yoramıcam kendımı
Allah cezalarını versın
şaka yapıyorum be
Geldimmm yemek hazır tatlıda yaptım akşama bugünlük yeter yoruldum
ben de kayıp çok seviyorum.dizi sonuna kadar kurgusu yapılmış,senaryosunu da irfan şahin yazmış,kanal d ceo su var ya...fiat ın patorununu oğlu kaçırılmış fi tarihinde adam ondan esinlenerek yazmış senaryoyu.onda da parmak falan göndermişler gerçekte..prison break i ben de nefes nefese izledim hep
ama lost a bulaşamadım izleyen arkadaşlarım gün içinde 4-5 bölümü üstüste izliyorlardı benim zaman sorunum vardı o aralar
eğer zamanın oluyorsa kayıp ı tavsiye ederim ilk bölümden itibaren izlemeni şu an 10 bölüm oldu. Ufak tefek hatalar dışında dinamiği iyi gidiyor.
Gelen giden laf sokuyo zaten. ne zaman acmadım?
Yok bebeğim vatandaşa laf
elmayracığımm nasıl oldun. bn dua okudumki sanahemencecik iyleş bakalım
Geçen hafta yada önceki hafta anımsamıyorum
O nasıl şaka
Allah korusun
Bi de 3 sene geçince ne oluyo ki
20 yıl da geçse bence süre hiç birşeyin garantisi olamaz
Allah ağzınızın tadını bozmasın
ehh ellerine sağlık ablacım..bizde de yemek yok akşama,en güzeli pizza söylemek oğluşum bayılack bu işe
ben de kayıp çok seviyorum.dizi sonuna kadar kurgusu yapılmış,senaryosunu da irfan şahin yazmış,kanal d ceo su var ya...fiat ın patorununu oğlu kaçırılmış fi tarihinde adam ondan esinlenerek yazmış senaryoyu.onda da parmak falan göndermişler gerçekte..
sonunu çok merak ediyorum,umarım erken final falan yapmazlar..
fallenim
ev eşyaları çeyiz çanak tombalak bakmaya başladınız mı
Hay sebişgen hay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?