09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çünkü bizde bir dizi saatlerce sürüyor dakikalarca bakışmalar filan oluyor hal böyle olunca da insan bi süre sonra patlıyor sıkılıyor
konular hep aynı modda gidiyor baktılar bi konu tutuyor sündürdükçe sündürülüyor
dünyayı kasıp kavuran game of thrones 3. sezonunda ve her sezon 7 bölümden oluşuyor her bölüm de ortalama 54-55 dakika filan
ama bizde öyle mi çok uzatıyorlar süreleri

offfff iyi hatırlattın kuzum taht oyunlarını izliyim bu haftaaaa

canavarlar büyüdümü

O seste
Bi çocuğun tek kulağı duymuyomuş
Ama söylemek istemiyomuş
Hadise açıkladı

Gayette güzel söylüyodu
3 lü düetten 2 kişi gitti
O kaldı

aynen öyle bir de sürekli aynı hikayeler dönüyor evriliyor çeviriliyor bana afakanlar basıyor daha bilmem kendimi bi diziye sabitleneyim en son Lost'u ve Prison Break'i izlerdim psikopat gibi bekleyerek.. ki prison'da benim efsanem olmuştur.

ben bıldıgınız ben degılım cok bozuldum

offfff iyi hatırlattın kuzum taht oyunlarını izliyim bu haftaaaa

canavarlar büyüdümü
takip etmediğim için bilmiyorum
ben uzun süre aynı diziyi izleyemem
şu an kayıpla takılıyorum onda da akşam 8 de bi başlıyorlar maşallah final sahnesine kadar reklam vermiyorlar
çay çiş molaları hak getire

Ölmemiş kıl kuyruk
Zaten kötüye bişey olmaz

adamın foyası 40 bölümde anca ortaya çıktı, ölmediğini tek bölümde gösterdiler baya bi gelişme var :)

ya bi de, sezon finaline girmişti hani, eylülde başlarken fragman verdiler mahir turgutu kucaklamış hastaneye yetiştirmeye çalışıyodu izledin mi? ben hala o sahneyi göremedim.

Konuşmadan ölmesin diye mi acaba
Ben izlememişim o kısmı
Bazen misafirliğe gidiyoruz, açsamda curcunadan bişey anlamıyorum diziden

prison break i ben de nefes nefese izledim hep
ama lost a bulaşamadım izleyen arkadaşlarım gün içinde 4-5 bölümü üstüste izliyorlardı benim zaman sorunum vardı o aralar
eğer zamanın oluyorsa kayıp ı tavsiye ederim ilk bölümden itibaren izlemeni şu an 10 bölüm oldu. Ufak tefek hatalar dışında dinamiği iyi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…