Çünkü bizde bir dizi saatlerce sürüyor dakikalarca bakışmalar filan oluyor hal böyle olunca da insan bi süre sonra patlıyor sıkılıyorBodoslama dalayım yine konuya aradan kıyıdan. Benim takip ettiğim tek dizi var oda CSI: NY pazartesi akşamları izlerim final sezounda artık.... Onun dışında genelde history channel'de ya da nat geo wild'de takılıyorum. Dizi kültürü gelişmedi bir türlü bende, çok sıkılıyorum izlerken.
Çünkü bizde bir dizi saatlerce sürüyor dakikalarca bakışmalar filan oluyor hal böyle olunca da insan bi süre sonra patlıyor sıkılıyor
konular hep aynı modda gidiyor baktılar bi konu tutuyor sündürdükçe sündürülüyor
dünyayı kasıp kavuran game of thrones 3. sezonunda ve her sezon 7 bölümden oluşuyor her bölüm de ortalama 54-55 dakika filan
ama bizde öyle mi çok uzatıyorlar süreleri
bi gittim geldim ne kadar elit sohbetlere dalmışsınız :)
çeko ben de karadayı izlerim, turgut reiz ölmemiş gördün mü...
Çünkü bizde bir dizi saatlerce sürüyor dakikalarca bakışmalar filan oluyor hal böyle olunca da insan bi süre sonra patlıyor sıkılıyor
konular hep aynı modda gidiyor baktılar bi konu tutuyor sündürdükçe sündürülüyor
dünyayı kasıp kavuran game of thrones 3. sezonunda ve her sezon 7 bölümden oluşuyor her bölüm de ortalama 54-55 dakika filan
ama bizde öyle mi çok uzatıyorlar süreleri
takip etmediğim için bilmiyorum
offfff iyi hatırlattın kuzum taht oyunlarını izliyim bu haftaaaa
canavarlar büyüdümü
Ölmemiş kıl kuyruk
Zaten kötüye bişey olmaz
ben bıldıgınız ben degılım cok bozuldum
sen zaten bi acayipsin yine noldu
adamın foyası 40 bölümde anca ortaya çıktı, ölmediğini tek bölümde gösterdiler baya bi gelişme var :)
ya bi de, sezon finaline girmişti hani, eylülde başlarken fragman verdiler mahir turgutu kucaklamış hastaneye yetiştirmeye çalışıyodu izledin mi? ben hala o sahneyi göremedim.
Ah canım
kocam terk ettı benı
bu adamıda kacırdım
ben kendımı nereye atım
Ah canım
kocam terk ettı benı
bu adamıda kacırdım
ben kendımı nereye atım
Ah canım
kocam terk ettı benı
bu adamıda kacırdım
ben kendımı nereye atım
prison break i ben de nefes nefese izledim hepaynen öyle bir de sürekli aynı hikayeler dönüyor evriliyor çeviriliyor bana afakanlar basıyor daha bilmem kendimi bi diziye sabitleneyim en son Lost'u ve Prison Break'i izlerdim psikopat gibi bekleyerek.. ki prison'da benim efsanem olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?