09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

zeytini de ilk kez duydum. milyon kez kahvaltıda ellemişimdir.. bir şey olmadı.. bana batıl gibi geliyor bunlar.

canım bilmiyorumki genetik bişey sonuçda
illaki mutasyona uğruyan bir hücre olabilir
renk pigmentlerinin oyunu olabilir.
halk arasında oyle deniyor işte.
doğum lekesi..:)

canım bilmiyorumki genetik bişey sonuçda
illaki mutasyona uğruyan bir hücre olabilir
renk pigmentlerinin oyunu olabilir.
halk arasında oyle deniyor işte.
doğum lekesi..:)
genetik olduğuna inanırım da dokununca çocuğa geçmesi bilime aykırı. ama ben de tüm hamileliğim boyunca ete vs dokunmadım.

inanmak istemiyorum ciğere elledim aklımdan çıkmıyor inşallah olmaz öyle bişey.
bence çok takma neyden çok korkarsan başına gelir diye düşünüyorum ben..bişi olmaz hem nolcak,olsa da benimki güzel yerde olmuş,seninki de öyle olur belki..:)

kızım sen orijinal eşi benzeri zor bulncak seksü kadınsın ne diyimmm
yok la ben pek sexü bulmam kendimi,yine de sağol ..:)o seksapel böyle içten gelir ya,şöyle azıcık işve cilve falan hiç yok la bende,olmasını isterdim ama :):)
bu arada dövme dedin bak,yine çok yaptırasım geldi

elmiş la ne zaman gelcem ben ankaraya özledim memleketimi çok yaww...kar yağınca gelim ben ..

ahaaa çiğ ete de dkunmucaktık dimi valla hafta sonu dokundum durdum misafir vardı 2 gün üst üste, ette doğradım , kıymaya yoğurdumm bundan sonra dikkat edim

iyi gidiyo fallen abla, şükür bi sıkıntı yok

hamile olduğumu unutuyorum hatta

aa nems ne sorcam senin bebişin kalp atış hızı kaçtı hatırlıyormusun , o hızla da cinsiyet tahmini yapılabiliyomuşta

BENDE özledim çok memleketimi birgün elmişe baskınamı gitsek
şöyle kız kıza sabaha kadar içsek felan
sonra sarhoş halde çıkıp kar topu oynasak :d

bende yaptırcam dövme çok hevesleniyorum bu ara :))

elm elm elmm

ne diyeti kış vakti , kışın kilo alınır yazın diyet yapılır verilir

cıks

benim hatırladığım kızların yüksek atar. benim kızımın 170 falandı galiba

Birazdan göstericem sana sisko sempanzeyi
Yarın yağcakmış yarın gelsene

vallaha mı,ayyy keşke gelebilsem yaaa

canım harika plan ya ne güzel olurdu bee,,,işte ordan çıkıp da dövme yaptırırdık beraber hahahah...

bu tarifin bana özgürlüğü anlattı sanki. ama ben içmiyorum o başka. düşündüm de içmek dışında bir an özgürlüğü hissetmek nasıl olur?
ama güzel ya seninki de çakır olunca zaten ısınmış olursun. tek sorun ankaranın magandaları

vallaha mı,ayyy keşke gelebilsem yaaa

canım harika plan ya ne güzel olurdu bee,,,işte ordan çıkıp da dövme yaptırırdık beraber hahahah...

anam şimdi bakdım dövme modellerine ay ne güzel şeyler var yawww

ama bnde hastalık var sıkıldımı onu yok etmem lazım oramı kaşır dururum

daralırım onu ne yapcaz

Eki Görüntüle 880568

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…