09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İnşallah gönlüne göre bulursun canım zordur ev aramak bilirim..

Çok zor hemde
Bu aralar moralim de yok
Dedem öldü, annemler yeni geldi
Hafta içi çalış, haftasonu ev aramak için emlakçılarla dolaş, akşamına da dayımlara git taziyeye gelenleri ağırla filan
Bu Pazartesiye pert başladım resmen

Ben bilmediklerimi boş bıraktım
Oyun, kitap, duygusal kısımlarından çakmıyorum mesela
Her ankete katılmak zorunda değiliz
Biliyosam cevapladım, yeter bu kadar

canım inan hiç bilmiyorum ben baştan beri çok şiddetli erkek hissettiğim için sormadım doktora ama epey bi gümbürdüyo

bugün yine aşı oldum, kolum ağrıyor.

bende bu cuma olucam :18:

Benim midem büyüdü birden. Kocaman oldu ya. Ben de maalesef dısarda kahvaltı olayını abarttım, para veriyorum diye tabagı bile yiyorum

Dışarıda kahvaltı tehlikeli zaten evde yiyeceğinin çok çok fazlası yeniyor. Gerçi benim hiç kilo sorunum olmadı hep zayıfım bene kilo almaya çalışıyorum

ömür boyu bunlar bebeğim :)

Bende dövme seviyorum ama yaptırmaya cesaret edemiyorum. Tam sırtımın üst kısmına istiyorum.

başın sağolsun canım. Allah kolaylıklar versin.. Geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun içine sinen bir yer olsun..

Doktordan iyi bilemeyiz
Düşükmüş .
Ultrasonla da bakıldı

yanlış hatırlamıyosam senin bebek planların Ocakta başlıcaktı, sen şimdiden folik asit kullanmaya başla canım ben folik plus kullanıyodum günde 3 kere ister sabah öğle akşam ister tek seferde, hamileliğinin 12.haftasına kadar kullanıyosun foliği, sevimsiz olmak istemem ama artık cips ve kolayıda bırakmalısın bol bol süt iç peynir yoğurt ye, çünkü belli olmaz belki ilk haftalarda bişey yiyemezsin benim gibi depoların sağlam olsun, çay ve kahveyi de en aza indir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…