09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ee çekirge falan nerde?

Mune yorumumu beğenmiş.
Hemde susayım yoksa bamlanıcam yazısını :26:

demek aynen canım sus demek istiyor sanırım. ben fazla yanaşmıyorum bdv ye artık. attığım ilk adımda ban çıkıyor artık karşıma nerdeyse. banlıyacak kimse bulamıyorlar mı artık diye de merak etmiyor değilim.

aynen canım sustum..
Kapattım o konuyu
aynen sus diyor
zaten tuğba kesin kötü içerik diye şikayet etmiştir beni..

Eyvahlar olsun yaaa…elmiş benim de eskiden burun buruna gelebileceğim ama çok yanına sokulmadığım bir üyeydi. Şimdi ise içindeki çocuğu tanıdım çok sevdim. İnşallah hemen gelir.

Elo genelde sinirli agrasif diye bilinir ama tam tersi aslında,içinde gerekten çocuk tadı vardır onun..Tanıdıkça da seversin yüreğinin ne kadar sevgi dolu olduğunu fark edersin..Yani benim gözümde elo böyle biridir,sıcak sevecen yardımcı,inşallah bir ance gelir aramıza..

Mune yorumumu beğenmiş.
Hemde susayım yoksa bamlanıcam yazısını :26:

eyvahlar olsun banlanmak yakındır

o konu artık inandırıcılığını yitirdi benim için bu kadar çelişkilerle dolu bir konuya yorum yapmak vakit kaybı.çözüm önerisi sunmaktan göbeğimiz çatladı ama konu olduğu yerde sayıyor..banlanmaya değmez hayır değse önce ben banlanıcam alışkanlık yaptı çünkü

Evet keleş abla. Hatta her şeye muhalif gibi dururdu…ay ne gıcık derdim bazen. Kesin o da bana demiştir.

selam kizlar,

konunuza dalacagim damdan duser gibi kusura bakmayin artik gectigimiz gunlerde bende ban yemisim yemisim diyorum cunku baya bi sonra haberim oldu...

1 gun uzaklastirilmisim siteden, halbuki bana gore ban hak edecek hic birsey soylemedim ben..herneyse bu puanlar hanemizde kaliyor mu yoksa zamanla siliniyor mu? bilgisi olan paylasabilir mi?

birde kader nerelerde goremiyorum onu gunlerdir :44:

Son düzenleme:

Bilmem yine tüm Fransızlığımla aranızdayım :44:
Yemek yedim biraz da aşağıda işler vardı
Daha yeni geldim yerime
Elmayra uf olmuş

Hem de uzun bir zaman galiba çekirgeee.. şimdi kim yolacak senin 3 tel saçını canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…