09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Aynı olay benim başıma geldi.. 1 konuya tek yorum yapmıştım. Tek bir yorum. Diğer konuda ise fırtınalar kopuyordu. Ama ben tek yorum yaptığımdan yemişim ban 4 koca gün… diyelim ki tartışma oldu bunlar da hayatın gerçeği değil mi? Belli sınırlarda bile düşünce ve konuşma özgürlüğümüzü kullanamıyoruz demek oluyor bu aslında. Hukuki bir platform değil ki askeri tamim olsun.

Kaç yaşında insanlarız, ben hiç bi insana hiç bi hem cinsime yakıştıramıyorum şahsen

Şimdi bir de uzunca bir süre yok mu yani Elmayra

Evet keleş abla. Hatta her şeye muhalif gibi dururdu…ay ne gıcık derdim bazen. Kesin o da bana demiştir.

Bazen mesajları sert olurduu ya ondan da olabilir bana bile neler dediler zmanaında

Bilmem yine tüm Fransızlığımla aranızdayım :44:
Yemek yedim biraz da aşağıda işler vardı
Daha yeni geldim yerime
Elmayra uf olmuş

Huuuu ne haberrrr çekürgecimm

İkisini de tanıyorum, şaşırdım ya... üzüldüm de...

aynen...su aygırı da elmayra da benim için önemli olan insanlar..özellikle aygırın o msjı beni çok şaşırttı,beklemediğim biri çünkü..

neyse ikisi de banlı olduğuna göre bize de yorum yapmamak düşüyor galiba

Son düzenleme:
Hoşbulduk İpek...

Keşke o sözler sarfedilmeseydi... Zaten BDV de bugün coşmuş, ya sabır diyerek
okudum konuları.

valla ben ahanda bole oldum ceza aldigimi gorunce...dedim ne dedimki ceza almisim..mesajimi tekrar tekrar okudum acaba ne dedim diye...bir kac mesaj yazmistim bende, baktim karsidaki anlayacak biri degil yazmayida birakmistim

ne diyelim Taaaaanriii 2. sinden korusun bizi

ivit bdv pek sarmıyor,

ben okuyunca etkileniyorum birde keyfim kaçıyor insanlar ne kadar kötü diye , en güzeli burası

Kızlar neler oluyor???
elmiyle g.s.aygıra ne oldu.
İsim vermeden topiğinde fırtınalar kopmuş, biri daha yazmış ne oldu acıdı mı falan gibi bir yorum görmüştüm ama???

ivit bdv pek sarmıyor,

ben okuyunca etkileniyorum birde keyfim kaçıyor insanlar ne kadar kötü diye , en güzeli burası

Düşündüğünü söylesen kabahat
Söylemezsem içimde kalır
En iyisi ne okuyayım ne de fikrimi yazayım

Ben birkaç kez düşünüp öyle yazıyorum artık zaten bdv ye de sık gidemiyorum. Bize takıl canım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…