selam kizlar,
konunuza dalacagim damdan duser gibi kusura bakmayin artikgectigimiz gunlerde bende ban yemisim yemisim diyorum cunku baya bi sonra haberim oldu...
1 gun uzaklastirilmisim siteden, halbuki bana gore ban hak edecek hic birsey soylemedim ben..herneyse bu puanlar hanemizde kaliyor mu yoksa zamanla siliniyor mu? bilgisi olan paylasabilir mi?
birde kader nerelerde goremiyorum onu gunlerdir :44:
Biraz geç kaldım, ortalık ne hale gelmiş
Evet keleş abla. Hatta her şeye muhalif gibi dururdu ay ne gıcık derdim bazen. Kesin o da bana demiştir.
Bilmem yine tüm Fransızlığımla aranızdayım :44:
Yemek yedim biraz da aşağıda işler vardı
Daha yeni geldim yerime
Elmayra uf olmuş
İkisini de tanıyorum, şaşırdım ya... üzüldüm de...
Huuuu ne haberrrr çekürgecimm
Hoşbulduk İpek...
Keşke o sözler sarfedilmeseydi... Zaten BDV de bugün coşmuş, ya sabır diyerek
okudum konuları.
Biraz geç kaldım, ortalık ne hale gelmiş
Ben iyiyim abla da burda hiç iyi şeyler olmamış
Seni sormalı
Aynı olay benim başıma geldi.. 1 konuya tek yorum yapmıştım. Tek bir yorum. Diğer konuda ise fırtınalar kopuyordu. Ama ben tek yorum yaptığımdan yemişim ban 4 koca gün… diyelim ki tartışma oldu bunlar da hayatın gerçeği değil mi? Belli sınırlarda bile düşünce ve konuşma özgürlüğümüzü kullanamıyoruz demek oluyor bu aslında. Hukuki bir platform değil ki askeri tamim olsun.
Hoşbulduk İpek...
Keşke o sözler sarfedilmeseydi... Zaten BDV de bugün coşmuş, ya sabır diyerek
okudum konuları.
ben bugun hiç bakmadım bdvye şu geyik topiklerıne takılalı huzura erdım çakralarım açıldı o derece ıyım
Hoş geldinn yelkencim nasılsın canım
ivit bdv pek sarmıyor,
ben okuyunca etkileniyorum birde keyfim kaçıyor insanlar ne kadar kötü diye , en güzeli burası
valla ben ahanda boleoldum ceza aldigimi gorunce...dedim ne dedimki ceza almisim..mesajimi tekrar tekrar okudum acaba ne dedim diye...bir kac mesaj yazmistim bende, baktim karsidaki anlayacak biri degil yazmayida birakmistim
ne diyelim Taaaaanriii 2. sinden korusun bizi
Aloo 1-2
Sesim gelmiyor mu arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?