09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Düşündüğünü söylesen kabahat
Söylemezsem içimde kalır
En iyisi ne okuyayım ne de fikrimi yazayım

aynen...bazen okuyup geçiyorum bazen çenemi tutamayıp küt diye banlanıyorum..

bazen de sussam gönül razı değil söylesem tesiri yok

Kimin ne alıp veremediği var o kızla anlamadım.
Bu edilik onu hedef haline getirdi.
Millet kınaları hazır beklermiş meğer
Kinle, bel altı vurup kaçanlar var,
daha sabahtan okudum onları zaten.
Yazıklar olsun, dostluk arkadaşlıkta sanalmış meğer.
Yalama yutma muhabbetleri ortamda kendine yer açana kadarmış.

Üstüne alınanlar çıkacaktır, alınmak serbest.........

Elmiş dostlukları daha çok burada kazandı sanırım. Bdv de biraz sert üslubundan dolayı burada seveni olduğu kadar düşmanı da vardı. Ne kadar çok yukardaysan o kadar çok gizli/açık düşmanın olur. Bu da elmişin yerini gösteriyor kızlar. Boş verin düşman olanlar olsunlar.

düşman olmak ,sevmemek başka birşey ama,

canını acıtmak için bel altından vurmak başka bişi,

düşman olmak ,sevmemek başka birşey ama,

canını acıtmak için bel altından vurmak başka bişi,

İnsanlar bin bir çeşit.. yapıyorlar işte.. keşke herkes önce kendine batırabilse iğneyi de diline ayar çekebilse düşmanı dahi olsa..kaldı ki şu kk da düşman olunacak kadar ne denli önemli bir mesele olabilir ki o da ayrı bir konu demi?

opsssssss noluyo :44::44::44:

bu elmy'ye uzanan elleri, dilleri napıcaz biz??
Anlaşılamayan paylaşılamayan ne merak ediyorum???? bir insanı sevmezsen muhatap olmazsın yani bu kadar.. diğer söylenen sözler hiç hoş değil ve sebebi ne olursa olsun aygırı gözümden tamamen düşürdü.

Ona bakarsanız ben de geçmişte bir konu açmıştım eşimle ilgili. Aradan baya bir zaman geçmişti.. birinin konusuna yorum yapıyorum. Kız bana dedi ki: ipekçim sen bana yorum yapacağına kendine bak. Kendi sorunlarını halledebildin mi? Noldu eşine? Mühendis kızdan naberrrrr?
Yani benim eski konumla beni vuracaktı aklı sıra. Son derece çirkin ama çıkıyor işte.

sevmiyorsan muhattap olmazsın konuşmazsın olur biter,

anlamıyorlar ki bugünün yarını da var herşey insanlar için başkasında aşağıladığımız derdin bin beteri yarın başıma gelir demiyorlar ,

kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…