09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bi gergin basladım haftaya kesin böyle gececek
Saclarına ek yaptırcan demi la Yoksa kalkmazdın

sebepsiz gerginlik mi başka bir şey mi var??

aayyy med kaynak mı yoksa??bi kaynak için erken kalkılır mı yahu

ben hastaydım h.sonu.cuma günü diyodum ya aetşim çıkıyo galiba diye ,fenaydım o gece..ilaca başladım,faranjit alerji,kulak falan hepsi birden çok şükür daha iyiym ama şimdi..
bu arada saçımı kestirdim

size de günaydın,ama alınganlığa gerek yok bence,henüz başlamış bir sohbet yok gördüğünüz gibi :)

Şeyy ben yazalı çok oldu nasılsınız diye hatrınızı sordum ama ona cvp verilmedi demek istedim..
Kimseyi tanımadığım için, başlangıç olarak selam verip hatır sormak daha uygun olduğunu düşündüm..
Baktım bayağı oldu, konuşuluyor ama benim selamımın cevabını hala alamayınca, istenmediğimi düşündüm
Olsun önemli değil, iyi günler size, keyifli sohbetler diliyorum

bende vermek istiyorum napcız.
benim de yüzden gidiyor, ben kalça ve basenden alıyorum verirken de üstten gidiyor. gögüslerim içinde bir adet portakal olan market poşeti gibi oluyor hahahha vereyim mi alayım mı şaşırdım.gerçi almak vermekten kolay yemek yemeyi severim de..

Günaydın cnm,

mahsüllerr ofisler hayaller
evet canım sonradan anladım
Günaydın bayağıdır yoktun ortalarda hoşgeldin

Günaydın herkese

günaydın nevrestem.
evet baktım da bir sene olmuş yahu. çok ara vermişim.
bu arada epey şeylerde oldu tabi.

kızlar ne olur dua edin yarın saat 08.30 da duruşmam, umarım son dakika bi aksilik olmaz da 2014'e bekar girerim.

Son düzenleme:

evet tabii ki bu şekilde giriş yapmak gayet uygundur.pzt günü herkes aynı anda işle güçle meşgul arada görülmemiştir.
neyse siz bilrsiniz size de iyi haftalar..

Evet bayağı olmuş
Allah yardımcın olsun canımHerşey gönlünce olsun

arkadaşım bu rimelden almış begenmedim dedi.
orflineye bakayım inşALLAH satan birini bulurum.
meeyybılınelerde pahalı
anlatırım birgün gelki

erkek arkdaşımla yemege gittik iki gün. ben hayvan gibi yiyorum eskiden böyle değildim
çok yemeye başladım.
hoş ben kilo almak istiyorum. ama göbeğimden olmasın

erkek arkdaşımla yemege gittik iki gün. ben hayvan gibi yiyorum eskiden böyle değildim
çok yemeye başladım.
hoş ben kilo almak istiyorum. ama göbeğimden olmasın

insan aşık olunca kilo alıyor.
bende nişanlı iken 2008 de 67 den 72 ye evlendikten sonra da 76 ya kadar çıktım. tam bi öküz olmuştum hahahha
yani sporla göbeklenmeden kg alabilirsin gibime geliyor.

Günaydın hatunlar bugün hiç iyi degilim gözlerim dolup dolup boşalıyor..

Nedenini bilmediğim bir psikolojik çöküntü içindeyim sanki..Çöktügümü hissediyorum,mutlu bir aileyken sürekli gergin bir halde dolanıyorum..

Evimde bir sorunum yok..

Kafamdaki sorular beni benden alıyor..2.çocuk baskısı yiyorum etrafımdakilerden...Kardeşsiz büyütme diyorlar ve ben kararlı bir kadınken sürekli bunu sorgular halde geldim artık..

Cumartesi günü görümcemin oglunun dogum gününe gittik resmen o ortamda bile avazım çıktıgı kadar bagırmak istedim..

Son düzenleme:

insanın zorla ailesini huzursuz ediyor insanlar..sen zaten bu konuda ikilemler yaşamıştın hatırladığım kadarıyla,konuşmuştuk hatta..
ama dışardaki insanların müdahale hakkı bulmalarını çok abes buluyorum..
o doğacak çocuğun tüm sorumluluğu sende ve eşinde olacakken kime ne hak düşer ki söz söylemeye?
sen kulaklarını tıka ,doğuracaksan da bunu sadece sen istediğin için yap,gerisi boooşşşş..
sallllaaaaaa

Çocuğunun kardeşi olup olmayacağına ancak ve ancak eşin ve sen karar verebilirsin, maddi imkanların, zamanın, fiziki şartlarını ancak sen dışarıdan değerlendirebilirsin. O çok bilen ve sürekli konuşmaktan başka hiç bir fikirleri olmayan insanların ağzını da yine ancak sen kapatabilirsin! Bu baskılar bitmez, senin o baskıları nasıl karşıladığın önemli. Kimseyi ilgilendirmez, onlar mı verecek okul parasını? onlar mı verecek sevgiyi, ilgiyi.. hayır sadece ahkam kestikleri ile kalacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…