İlk defa tunaydin değil gunaydin yaziyorum galiba topige..
Gozlerim hala kapali..
noldu tatlım hayırdır???
İlk defa tunaydin değil gunaydin yaziyorum galiba topige..
Gozlerim hala kapali..
Benim selamımı kimsecikler almadıı
Pekii iyi sohbetler
Bi gergin basladım haftaya kesin böyle gececek
Saclarına ek yaptırcan demi laYoksa kalkmazdın
size de günaydın,ama alınganlığa gerek yok bence,henüz başlamış bir sohbet yok gördüğünüz gibi :)
günaydın hanımlar
ben normalde zayıf ince belli bir hatundum
kilo aldım ama isteyerek bizzat çok yiyerek
şimdi göbeğim ve yanlarım çıkmaya başladı.
bende ilerlemeden önlem alayım dedim
ama sadece oralarım gitsinyüzümdn kilo vermek istemiyorum napabilirim
evet canım sonradan anladımGünaydın cnm,
mahsüllerr ofislerhayaller
Günaydın bayağıdır yoktun ortalarda hoşgeldin
Günaydın herkese
Şeyy ben yazalı çok oldu nasılsınız diye hatrınızı sordum ama ona cvp verilmedi demek istedim..
Kimseyi tanımadığım için, başlangıç olarak selam verip hatır sormak daha uygun olduğunu düşündüm..
Baktım bayağı oldu, konuşuluyor ama benim selamımın cevabını hala alamayınca, istenmediğimi düşündüm
Olsun önemli değil, iyi günler size, keyifli sohbetler diliyorum
bende vermek istiyorum napcız.
benim de yüzden gidiyor, ben kalça ve basenden alıyorum verirken de üstten gidiyor. gögüslerim içinde bir adet portakal olan market poşeti gibi oluyor hahahha vereyim mi alayım mı şaşırdım.gerçi almak vermekten kolay yemek yemeyi severim de..
evet canım sonradan anladım
günaydın nevrestem.
evet baktım da bir sene olmuş yahu. çok ara vermişim.
bu arada epey şeylerde oldu tabi.
kızlar ne olur dua edin yarın saat 08.30 da duruşmam, umarım son dakika bi aksilik olmaz da 2014 de bekar girerim.
Evet bayağı olmuş
Allah yardımcın olsun canımHerşey gönlünce olsun
Günaydın cnm,
Kasma kendini ne zaman istersen o zaman anlatırsın, en azından ben burdayım.
Avon satıyorum da ürünlerini henüz tanımıyorumBen de sunu alıcam Eki Görüntüle 905199 ama okuduğum kadarıyla supershock maskara da güzelmiş
bende vermek istiyorum napcız.
benim de yüzden gidiyor, ben kalça ve basenden alıyorum verirken de üstten gidiyor. gögüslerim içinde bir adet portakal olan market poşeti gibi oluyor hahahha vereyim mi alayım mı şaşırdım.gerçi almak vermekten kolay yemek yemeyi severim de..
:
erkek arkdaşımla yemege gittik iki gün. ben hayvan gibi yiyorumeskiden böyle değildim
çok yemeye başladım.
hoş ben kilo almak istiyorum. ama göbeğimden olmasın
günaydın ablacım,nasılsın? daha iyisindir umarım..
günaydın canım daha iyiyim toparladım biraz ama buraya gelip gittikçe içim sızlıyor, zamanla alışacağız.
Günaydın hatunlar bugün hiç iyi degilim gözlerim dolup dolup boşalıyor..
Nedenini bilmediğim bir psikolojiyle iç içeyim..Çöktügümü hissediyorum,mutlu bir aileyken sürekli gergin bir halde dolanıyorum..
Evimde bir sorunum yok..
Kafamdaki sorular beni benden alıyor..2.çocuk baskısı yiyorum etrafımdakilerden...Kardeşsiz büyütme diyorlar ve ben kararlı bir kadınken sürekli bunu sorgular halde geldim artık..
Cumartesi günü görümcemin oglunun dogum gününe gittik resmen o ortamda bile avazım çıktıgı kadar bagırmak istedim..
Günaydın hatunlar bugün hiç iyi degilim gözlerim dolup dolup boşalıyor..
Nedenini bilmediğim bir psikolojik çöküntü içindeyim sanki..Çöktügümü hissediyorum,mutlu bir aileyken sürekli gergin bir halde dolanıyorum..
Evimde bir sorunum yok..
Kafamdaki sorular beni benden alıyor..2.çocuk baskısı yiyorum etrafımdakilerden...Kardeşsiz büyütme diyorlar ve ben kararlı bir kadınken sürekli bunu sorgular halde geldim artık..
Cumartesi günü görümcemin oglunun dogum gününe gittik resmen o ortamda bile avazım çıktıgı kadar bagırmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?