09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bunu diyenler kendi akrabalarım eşimin akrabaları..işyerimdeki arkadaşlar

O zaman daha kolay kapatılır ağızları, size ne benim mahremimden, özel hayatımdan! siz kendi işinize baksanıza ben karışıyor muyum iki çocuğunuz var artık sevişmenize gerek kalmadı diyor muyum dersin olur biter, bak bakalım daha ağzını açıyorlar mı :)

Benimde ablam vefat etti annem iyi ki seni doğurmuşu der (abimde var bu arada kız anlamında) bazen hatta abartır keşke daha fazla çocuk yapsaydım der bende saçmalama anne derim . Yani ama tutupda anneme iyiki tariyide yapmışsın diyen olmadı. İnsana tutupda denir mi öyle bişey ne kadar ayıp ya . İnsan isterse yapar istemezse yapmaz.

diyorum muhtelif zamanlarda ama eşek derisi suratları var yine aynı sakızı arada bir çigneyip beni benden ediyorlar artık

sen istemiyosan sakın çocuk doğurma gerekirse sert cevaplar ver eşine de izah edersin hazır değilimden öte gerekçe mi olur bi kadın için

degil mi ?

Böyle birşey anlatarak beni üzmenin alemi ne..Evladıma birşey olursa korkusu salmaları bir anneye ne kadar etik ?

Ruyama bile girdi dün gece..Zaten işyerinde sorunlarımla ugrasıyorum bir de bunlar çıktı basıma

Yeter artık kimse hamile kalmayacak sıra bende

bunu diyenler kendi akrabalarım eşimin akrabaları..işyerimdeki arkadaşlar

evet tembelim,bu çocuğumu zor büyüttüm ben 2 sene kesintisiz 1 saat bile uyumadım,hem çalıştım hem iş hem ev hem koca..
şimdi azıcık rahata erdim diyorum 2. çocuk için tembellik ediyorum,sevişmicem de doğrumicam da,kime ne

tabii fikir erkeğin,ama sadece fikir onlaırn oluyor,karnında taşıyan anne,besleyen,emziren,gece kalkan, ama aynı anda çalışan her işe yetişen kadın,yani sadece "fikir" erkeğe ait..

canım yaa kıyamam veren de Allah alacak olan da Allah diyip bu lafları kulak ardı edeceksin, annem biz evden çıkarken hep şöyle dua ederdi: Allah bıraktığım gibi bulmayı nasip etsin, başka elden ne gelir Rabbim kazadan beladan şerden korusun cemil cümlenin çocuğunu

Yanii mesela evlenince nasip olursa bende tek çocuk istiyorum . 2 çocuğa aynı şartları sağlamak çok zor çünkü.

sorma, bende kudurdum şimdiden 2.nin hayallerini kuruyorum

Ya çok densizler gerçekten. Sanki tek çocuğu olana hep bişey mi oluyor.
Abla Allah bilir , sende onlara anlat bir tanıdığım anlattı de adamın 2 oğlu varmış biri askerde şehit olmuş öteki bir sene sonra kanserden vefat etmiş . Allah öyle karar kaldıysa onu Allah bilir.
Sen neden rüyalarına sokcak kadar düşünüyorsun , herşey Allahtan gelir .
Bu gibi insanların lafları için üzülme.

Birincisi bir gelsin ya Ay hiç nefes almadan bir çocuk düşünüyorum da yok ya yapmazsın

bir fobi gibi bende bu çocuk meselesi kızlar o sebeble çok takılıyorum bu konuya..

Hani örümcekten korkarsınız ve görünce bir garip olursunuz ondan bahsedilmesi bile sizi gererya.

İşte bu mesele de böyle..

Çok sancılı ve agrılı bir gebelik geçirdim ve agır lohusa depresyonu atlattım..Ailemden kimse yoktu yanımda..Belki de bundan bu kadar olumsuz bakmam

sana bu lafları söyleyenler o zaman,o kadar zor şeyler yaşarken yanında sana destek oldu mu kontesim??

Birincisi bir gelsin ya Ay hiç nefes almadan bir çocuk düşünüyorum da yok ya yapmazsın

çok güzel duygular yaa Rabbim nasip derse bide kızım olsun isterim, oğlumu askere göndercem sünnet ettircem kızımada çeyiz yapayım iğne oyası yapam be çok görmeyin bana şaka bi yana maddi açıdanda zorluk çekeceğimizi sanmıyorum 2 çocukla ama 3.yü düşünmem tabi o ayrı

Ben geldiiim

pipi yerinde çok şükür :) cuma günü imza eklemiştim ya ondan kaldırdım, şimdi tekrar ekliycem.

ooooowww bu saatte kimleri görüyorum

hg gebetör..Geçenlerde resmini gördüm nick ne kadar yakışmış sana hamilelik..Fitsin bacım fit..Ben varya hamileyken bir kilo aldım duba gibiydim

ne demek anneliğini beğenmemek ne hakla ne cüretle
o zaman şöyle söyle ben o kadar zor zamanları yalnız atlattım şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu kadar basit ve net...

çok dedim çoook ama artık gına geldi onlar konusuyor ben lafı değiştiriyorum...Laf soksam da nafile yine aynı şey temcid pilavı gibi ara ara ısıtılıp önüme konuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…