bunu diyenler kendi akrabalarım eşimin akrabaları..işyerimdeki arkadaşlar
O zaman daha kolay kapatılır ağızları, size ne benim mahremimden, özel hayatımdan! siz kendi işinize baksanıza ben karışıyor muyum iki çocuğunuz var artık sevişmenize gerek kalmadı diyor muyum dersin olur biter, bak bakalım daha ağzını açıyorlar mı :)
Hepiniz haklısınız kızlar..Ama zayıf anımda bu rip şeyler duyunca artık isyan bile edemiyorum kimseye susuyorum elimden geldiğince çünkü eşim bu sefer didikleyip duruyor..İstiyor biliyorum ama gerçekten hazır degilim..
Ah nemesis en büyük sorunlardan biri de bu karışmayı uygun buluyorlar..Kaç çocuk istendigine dair fikir daima erkegindir sanılıyor...
Bunu diyenler egitim görmüş insanlar birde..
Benimde ablam vefat etti annem iyi ki seni doğurmuşu der (abimde var bu arada kız anlamında) bazen hatta abartır keşke daha fazla çocuk yapsaydım der bende saçmalama anne derim . Yani ama tutupda anneme iyiki tariyide yapmışsın diyen olmadı. İnsana tutupda denir mi öyle bişey ne kadar ayıp ya . İnsan isterse yapar istemezse yapmaz.
sen istemiyosan sakın çocuk doğurma gerekirse sert cevaplar ver eşine de izah edersin hazır değilimden öte gerekçe mi olur bi kadın için
bunu diyenler kendi akrabalarım eşimin akrabaları..işyerimdeki arkadaşlar
evet tembelim,bu çocuğumu zor büyüttüm ben 2 sene kesintisiz 1 saat bile uyumadım,hem çalıştım hem iş hem ev hem koca..Hepiniz haklısınız kızlar..Ama zayıf anımda bu rip şeyler duyunca artık isyan bile edemiyorum kimseye susuyorum elimden geldiğince çünkü eşim bu sefer didikleyip duruyor..İstiyor biliyorum ama gerçekten hazır degilim..
Ah nemesis en büyük sorunlardan biri de bu karışmayı uygun buluyorlar..Kaç çocuk istendigine dair fikir daima erkegindir sanılıyor...
Bunu diyenler egitim görmüş insanlar birde..
degil mi ?
Böyle birşey anlatarak beni üzmenin alemi ne..Evladıma birşey olursa korkusu salmaları bir anneye ne kadar etik ?
Ruyama bile girdi dün gece..Zaten işyerinde sorunlarımla ugrasıyorum bir de bunlar çıktı basıma
Yanii mesela evlenince nasip olursa bende tek çocuk istiyorum . 2 çocuğa aynı şartları sağlamak çok zor çünkü.
degil mi ?
Böyle birşey anlatarak beni üzmenin alemi ne..Evladıma birşey olursa korkusu salmaları bir anneye ne kadar etik ?
Ruyama bile girdi dün gece..Zaten işyerinde sorunlarımla ugrasıyorum bir de bunlar çıktı basıma
canım yaa kıyamam veren de Allah alacak olan da Allah diyip bu lafları kulak ardı edeceksin, annem biz evden çıkarken hep şöyle dua ederdi: Allah bıraktığım gibi bulmayı nasip etsin, başka elden ne gelir Rabbim kazadan beladan şerden korusun cemil cümlenin çocuğunu
sorma, bende kudurdum şimdiden 2.nin hayallerini kuruyorum
sorma, bende kudurdum şimdiden 2.nin hayallerini kuruyorum
bir fobi gibi bende bu çocuk meselesi kızlar o sebeble çok takılıyorum bu konuya..
Hani örümcekten korkarsınız ve görünce bir garip olursunuz ondan bahsedilmesi bile sizi gererya.
İşte bu mesele de böyle..
Çok sancılı ve agrılı bir gebelik geçirdim ve agır lohusa depresyonu atlattım..Ailemden kimse yoktu yanımda..Belki de bundan bu kadar olumsuz bakmam
Birincisi bir gelsin yaAy hiç nefes almadan bir çocuk düşünüyorum da yok ya yapmazsın
pipi yerinde çok şükür :) cuma günü imza eklemiştim ya ondan kaldırdım, şimdi tekrar ekliycem.Hadi git bak bakalım pipi yerinde mi
Cizelgeni neden kaldırdın
ivit....................
quartam ah canım ne yanımda olması bir anneliğimi begenmediler :)))
Ben geldiiim
pipi yerinde çok şükür :) cuma günü imza eklemiştim ya ondan kaldırdım, şimdi tekrar ekliycem.
ooooowww bu saatte kimleri görüyorum
ne demek anneliğini beğenmemek ne hakla ne cüretle
o zaman şöyle söyle ben o kadar zor zamanları yalnız atlattım şimdi de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu kadar basit ve net...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?