09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet quarta o kadar kötü senaryolar çizip duruyorlar ki aklım basımdan gitti..

Bana anlatılan hikâye aynen şuydu..

''Bizim mahallemizde bir abla vardı tek oglu vardı başka çocuk düşünmediği için yapmadı çocugu birgün trafik kazasında öldü ve yaşı geçkin oldugu için çok acı çekti cenazede keşke bir evladım daha olsaydı da ona sarılsaydım'' demiş..

İşte önüme gelinen gerekçe bu..Yemegi bogazıma düzdüler...

Eşimin de beynine giriyorlar..Yüzü düşüyor onunda..Bu sefer neden 2 çocugu yapmıyoruz diyor..Açıklamaktan yoruldum

anlıyorum sizi. banada sürekli evlen evlen baskısı var.
kimseyi dinlemeyen asi olan ben ister istemez insanın sinirleri bozuluyor.. artık umursamıyorum. bi tarafıma konuşup dursunlar

kimseye aldırış etmeyin.. sizi şuan ağlıyosunuz huzursuzsunuz.. size laf edenler şuan totosunu dönmüş uyuyorlar..
çokmu umrundasın onların sanki. laf olsun torba dolsun..
siz güçlü olun onlarda bundan utansın.. çocuk diyince lafı yapıştırın. ALLAH ALLAH onlara ne ..
insanın yatak odasına kadar karışılırmı

insan aşık olunca kilo alıyor.
bende nişanlı iken 2008 de 67 den 72 ye evlendikten sonra da 76 ya kadar çıktım. tam bi öküz olmuştum hahahha
yani sporla göbeklenmeden kg alabilirsin gibime geliyor.

bnm ondan herhalde..
sürekli içimde hamsiler horon tepiiii sanki

benm fikrimcede 1çocuk olmamalı. dünya halini bir tarafa bırakın kardeşler kardeş sevgisi tatmalı.
ben mesela 6 kardeşim.. varlıkları beni bana güvende hissetiriyor..
ama insanın kendini hazır hissetmesi önemli. herşeyin zamanı vardır..yaşınız kaç?

tövbe tövbe o ne manyakça bir senaryo öyle yuhh diyorum..yahu böyle bir sebep için 2.doğur denir mi insana,Allah korusun evlatlarımızı,ayrıca hiçbir evlat diğerinin yerini dolduramaz..
ben de sandım ki,kardeş yapın ilerden yalnız kalmasın vs klasik şeyler söylüyorlar...
kontesim sen sıkma canını,söyleyen kim bilmiyorum ama böyle bir hikaye anlatılıp,bi çocuk daha yapmalısın denmez..dense dense annelik duygusu ne kadar şahene 2. kez tatmka istemez misin denir..
boşver densizleri canını sıkmaya değmez..

kardeş duygusu gerçekten şahane,benim de ablam var 1 tane..bu arada benim de tek çocuğum var ..ancak herşeyinşi düşünmek zorunda kalıyor insan,2. çocuğun..maddi manevi..hazır olmadıktan sonra çok zor karar..

nobody maddi olarak evet yetebilirim ama ucu ucuna çünkü ben işten çıktıgımda eşimin maaşına kalacağız..3000 tl alıyor ve burası İstanbul..Yani ucu ucuna yetecek bir meblag olacak.

Onu da geçtim vücudum deformasyona ugradı..Korkuyorum artık iyice mahvolacağım diye..Anlamıyorlar hazır degilim diyorum tembellikten diyorlar..

bak şimdi ben de sinirlendim ne demek tembellikten yahu...sana ne tembelim belki,sevişmeye de üşeniyorum,doğurmaya da ...hay Allahım..
kim Allah aşkına bunu söyeleyenler çok merak ettim..

30 yasındayım asmunikal..

ah guartam bunu duyunca zaten kafamda elli tane şey dolanıyordu tuz biber oldu...Kafama taktım bildiğin..Senaryolar ürettim durdum..İnsanlar gerçekten nerede ne diyeceklerini bilmiyorlar.

Bak kafan karışmasın diye çocuk konusunda fikrimi belirtmiyorum, bu konuda bir çok konu konuşulabilir ama bir de şu var ki ya çocuk ölürse diye fikir üretmek var ya.... Akıllarını başlarından alırım onun!!! Garantisi mi varmış iki çocuğa bir şey olmayacağının, Allah'ın emaneti bunlar yahu!! kimin haddine ömürlerine karar vermek, zaman biçmek!! Benim böyle tanıdığım bir manyak aile var, 2 çocukları var ve yola çıkacaklarında ayrı ayrı uçağa binerler birer çocuk yanlarına alarak neymiş uçak düşerse birileri kalsınmış.. Pes, bu kadar hesap kitap bana psikopatça, bencilce geliyor! Kimi çok seversen senden alırım diyen de o, alan da o, veren de o!..

Tıka kulaklarını, tık lafını ağızlarına... Boşu boşuna kendini yıpratma!

30 yasındayım asmunikal..

ah guartam bunu duyunca zaten kafamda elli tane şey dolanıyordu tuz biber oldu...Kafama taktım bildiğin..Senaryolar ürettim durdum..İnsanlar gerçekten nerede ne diyeceklerini bilmiyorlar.

kontesim bak ona kalırsa,kardeşlerin birbirine hayrı dokunacağı ne malum ki? yani hayat bu o kadar çok senaryo yaşanabilr ki,Allah kötülerinden korusun..kadeşler anlaşacak mı,birbirne destek oalcaklar mı garantisi var mı yok..hayatta birşeyin garantisi yok..2.çocuk,ne 1. çocuk için,ne de elalem için yapılmalı bana göre,sadece ve sadece anne baba olarak bir evlat sahibi daha olmak için yapılmalı..

şeroo bunu buldum bak sende bikiniprojesi. blogspot.com
sıkılasmak için

yuh ya bu verdiğin örnektekiler gerçekten de sıyırmış.
Evladı veren de allah alan da..
Kontescim bi arkadaşın da dediği gibi sen onların seslerini kesebilirsin buna gücün var. hem ne varmış 30 yaşında? daha zamanın var bunu düşünmek için. ben 35 yaşındayım, çocuksuzum ve boşanıyorum. Belki de asla olmayacak bir çocuğum. Neler var ya üzme sen kendini gerçekten..

hayat bu kimin ne olacağı ne yaşayacağı belli değil,belki sen evlat edineceksin ve kendi doğuracağın evlattan hayırlı olacak..kimse bunları bilemez..
ben de 35 yaşındayım,3 yaşında oğlum var ama ben de 2. yi yapmıyorum..ki çok sebebim var ama bebk kokusu özlemiyor muyum hem de nasıl..

bak şimdi ben de sinirlendim ne demek tembellikten yahu...sana ne tembelim belki,sevişmeye de üşeniyorum,doğurmaya da ...hay Allahım..
kim Allah aşkına bunu söyeleyenler çok merak ettim..

bunu diyenler kendi akrabalarım eşimin akrabaları..işyerimdeki arkadaşlar

hayat bu tarz acı senaryolarda yazabiliyo evet ama 3 çocuğu olup üçünüde depremde kaybeden biliyorum ben, karı koca kaldılar bi başlarına, bilemeyiz ki, ama bu çocuk konusu harbiden senin kafanı çok kurcalıyo muhtelif zamanlarda yorumlarında okudum kimseye bakma herkes akıl verirde aş vermez adama

milletin yatak odasınada bu kadar müdehale edilir mi yahu ayıptır, ne demek tembellikten belki bi sağlık sorunun var millete ay ay rapor verip deklare mi etmek zorundasın sebeplerini

Hepiniz haklısınız kızlar..Ama zayıf anımda bu rip şeyler duyunca artık isyan bile edemiyorum kimseye susuyorum elimden geldiğince çünkü eşim bu sefer didikleyip duruyor..İstiyor biliyorum ama gerçekten hazır degilim..

Ah nemesis en büyük sorunlardan biri de bu karışmayı uygun buluyorlar..Kaç çocuk istendigine dair fikir daima erkegindir sanılıyor...

Bunu diyenler egitim görmüş insanlar birde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…