Ben geldiiim
pipi yerinde çok şükür :) cuma günü imza eklemiştim ya ondan kaldırdım, şimdi tekrar ekliycem.
ooooowww bu saatte kimleri görüyorum
quartam ah canım ne yanımda olması bir anneliğimi begenmediler :)))
sen hele bir yorgunluk ve uykusuzluktan ağlamanın tadına var da sonra konuşalım balım
bir fobi gibi bende bu çocuk meselesi kızlar o sebeble çok takılıyorum bu konuya..
Hani örümcekten korkarsınız ve görünce bir garip olursunuz ondan bahsedilmesi bile sizi gererya.
İşte bu mesele de böyle..
Çok sancılı ve agrılı bir gebelik geçirdim ve agır lohusa depresyonu atlattım..Ailemden kimse yoktu yanımda..Belki de bundan bu kadar olumsuz bakmam
bir fobi gibi bende bu çocuk meselesi kızlar o sebeble çok takılıyorum bu konuya..
Hani örümcekten korkarsınız ve görünce bir garip olursunuz ondan bahsedilmesi bile sizi gererya.
İşte bu mesele de böyle..
Çok sancılı ve agrılı bir gebelik geçirdim ve agır lohusa depresyonu atlattım..Ailemden kimse yoktu yanımda..Belki de bundan bu kadar olumsuz bakmam
çok güzel duygular yaa Rabbim nasip derse bide kızım olsun isterim, oğlumu askere göndercem sünnet ettircem kızımada çeyiz yapayım iğne oyası yapam be çok görmeyin banaşaka bi yana maddi açıdanda zorluk çekeceğimizi sanmıyorum 2 çocukla ama 3.yü düşünmem tabi o ayrı
hahaha elmiiik bu mal değneğini ben de çok kullanıyorum
Yaw varya ben bu komşu oturmalarında neler duyuyorum bir bilsen :)))
Kamasutra tekniklerinden bile haberdar bu teyzeler hahaha
Teşekkür ederim kontesim :) 48dim 58 olmuşum. Bebek de 1buçuk kilo olmuşhg gebetör..Geçenlerde resmini gördüm nick ne kadar yakışmış sana hamilelik..Fitsin bacım fit..Ben varya hamileyken bir kilo aldım duba gibiydim
Hadi maşallahhh bir daha ne zaman gideceksin
Teşekkür ederim kontesim :) 48dim 58 olmuşum. Bebek de 1buçuk kilo olmuş
2 hafta sonra canım. rapor alcam ve işi bırakcam artık
Laaan neyse evden yazarsın
Teşekkür ederim kontesim :) 48dim 58 olmuşum. Bebek de 1buçuk kilo olmuş
2 hafta sonra canım. rapor alcam ve işi bırakcam artık
evdeki interneti kapatıcaz bensiz kalcan
Ya hamileyken zayıflar kilo alsa zayıf olmayanlarda kilo verse keşke
Olma mı :26:
O zaman bütün obezler zırt bırt bebe doğururdu
Çocuk kadar kilo attığımızı düşünsene
Yılda üc kiloİyi fikir haaa hamilelik anında da kilo veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?