09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sen hele bir yorgunluk ve uykusuzluktan ağlamanın tadına var da sonra konuşalım balım

benim tosbanın uyku düzeni karnımdaki gibi olursa hiç uyumıcak demektir zaten

bi günde biz sallayalım şu beşiği diyen oldu mu hayır ay bu millet var ya beni öldürcek bana da annemin komşuları sormuştu daha 3 aylık evliyim bebek yok mu diye yok dedim niye diyolar sorularda bitmiyo potpori şeklinde, dedim kocama doyamadım daha, annem şekilden şekle girdi ama napıyım pozisyon soracaklar nerdeyse

İnsanlar bilmediği şeyler için yorum yaparlar .Anneme bile tutup da iyi ki yapmışsın demek ne kadar saçmalıksa seni de böyle üzmek çok ayıp

Benim belki bitane bile olmayacak prolaktinim yüksek , birinciyi garantilersem ikinciyi düşünebilirim
Erkek arkadaşım da 2 tane istiyor , bende bir kız bir oğlan olsa fena olmaz diyorum tabi de nasip ama .
Erkeğe düğün kısmını eklemeyi unutmuşsun

Yaw varya ben bu komşu oturmalarında neler duyuyorum bir bilsen :)))

Kamasutra tekniklerinden bile haberdar bu teyzeler hahaha

Bende bu sene mezun oluyorum , ne zaman evlenceğimi soruyorlar , evleniyorsan çocuk soruyorlar , doğuruyorsun ikinciyi soruyorlar.
Ben anladım ki bu insanlar çok meraklı , çok fenaa

nikkk
ben like lemişsin ama tama aklımda dememişsin
yakışıomu sana

parmagım kesilmiş acım var benim acımm yaraa benim

la onun yerine adam gibi yiyin de almayın kilo hamileyken..öyle fantazilere gireceğinize..
bi ark. demişti kafadan doktora bak ben yerim kilo da alırım bana hiç trip yapma söylenme...daha 5.haftadan ki hakkını verdi 30 kilo aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…