- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
sağol canım sanada geçmiş olsn. artık her kontrolümde idrar ve kan veriyorum. bundan 3 hafta önce gitmiştim onda da öyle yaptı. rutin testler bitti artık, bundan sonra böyle gidecek kontroller.
hayırdır ne oldu yine ne için dua istiyosun bakalım?
canım ALLAH büyük dert vermesin tabi bunada şükürler
ailevi problemler..
biz 6 kardeşiz hepsinin ayrı ayrı derdi..
dua edin.. rabbim yardımımız olsun diye
şimdiden bırakamıyorum çıkmadan toparlamam gereken evraklar var benim sorumluluğumdaydı çünkü iş. zaten işler hafifliyor ay sonunda, artık yorulacak bir durumum kalmıyor işte.aynen öyle kas kendini doğurayım deme hahahhaha...
evet erken doğumu önlemek için ,ilk aylarda da düşüğü önlemek için kullanılıyor.madem işi bırakacaksın şimdien bıraksan,kasılmaların fazlaysa riske gerek yok bence 2 hafta için...olmazsa ücretsiz izin al ki doktor rapor veriri bence..
nemiş zaten kanı her seferinde alıyor, en son şeker yüklemesi yaptıklarında verdim, ama o zaman idrar da verdimbende diyodum niye doktor benden kan idrar tahlili istemiyo diye, demek ki onunda bi haftası var öyle mi
şimdiden bırakamıyorum çıkmadan toparlamam gereken evraklar var benim sorumluluğumdaydı çünkü iş. zaten işler hafifliyor ay sonunda, artık yorulacak bir durumum kalmıyor işte.
nemiş zaten kanı her seferinde alıyor, en son şeker yüklemesi yaptıklarında verdim, ama o zaman idrar da verdim
elmiş yok,nickin keyfi yok,çek taşınıyor,asmu aileden dertli,nemişin böbrekler ağrıyor,diğerleri gelmedi bile.
ööööfffff ppööööfffff
aaa kuru iftira kim demiş keyfim yok diye :)
yorgunluk var ondan böyle durgunum. bi yandan da evrak işliyorum yolcudur abbas diye
valla benen kan man aldıkları yok canım, hamileliğin başında bi verdim sonra 2li taramada bide şeker yüklemesinde vericem işte idrarıda yarın ürolojide veririm
tamam işte zaten rutin testlerde veriyorsun, şeker yüklemesi bitene kadar her seferinde bir test yapıyolar ya
alaturka tuvaletleri kullanırken eğilince bebek ezilmiyodur dimi :26:
mümkünse artık alaturka kullanma nemiş...rahatsız oluyodur mutlaka bebeğin hem nasıl eğilip doğruluyosun ki o göbekle,yakında oturamazsın zaten ..:)
ben yanımda şu klozet kapak örtülerinden bulunduruyodum hamileyken..
eziliyoduralaturka tuvaletleri kullanırken eğilince bebek ezilmiyodur dimi :26:
neyin var fıstığım geçmiş olsun ? gel sana magnezyum ısmarlayayımne bileyim la öyle bekleyip bekleyip yazıyosun ,canın sıkkın sandım
aman işle evraklarını,biz de hastayız ama bize de bakan yok
anacım işyerinde klozet yok ki :26:
eziliyodur
Nemiş rahim hem sıvıyla dolu, hem de yapısal olarak esnek olduğu için senin hareketlerine uyum sağlıyor. Bebek zaten sıvının içinde olduğu için rahat bulduğu köşeler kaçabiliyor, Allah öyle güzel donanımla yaratmışki...
neyin var fıstığım geçmiş olsun ? gel sana magnezyum ısmarlayayımkarşılıklı içeriz
evet canım bazen deli gibi dönüp duruyor, bazen o da durgun oluyor, özellikle ben yorgunken onda da durgunluk oluyor. sanırım ses etmiyim de annem dinlensin diyorbazen çok hareketli oluyo bebek bazende tembel senide öyle mi nick
qui bana klozet sağlıklı gelmiyor :/ ne kadar örtü de sersen peçete de kullansan herkesin oturduğu yere oturuyorsun bide alaturkaya göre daha yakın mesafede kalıyormümkünse artık alaturka kullanma nemiş...rahatsız oluyodur mutlaka bebeğin hem nasıl eğilip doğruluyosun ki o göbekle,yakında oturamazsın zaten ..:)
ben yanımda şu klozet kapak örtülerinden bulunduruyodum hamileyken..
eziliyodur
Nemiş rahim hem sıvıyla dolu, hem de yapısal olarak esnek olduğu için senin hareketlerine uyum sağlıyor. Bebek zaten sıvının içinde olduğu için rahat bulduğu köşeler kaçabiliyor, Allah öyle güzel donanımla yaratmışki...
neyin var fıstığım geçmiş olsun ? gel sana magnezyum ısmarlayayımkarşılıklı içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?