- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Telde de görüşüyorlar skypede de canım arıyormuş yani ama görüntülü konuşma ve akabinde o resim olayında söyledigi yalan bile benim midemi bulandırmaya yetti..
İçim hiç rahat degil quartam..Forumdan tanışıyorlar canım belirli bir foruma üye kardeşim..Bu akşam konuşacagım bu resimin tarih olayını
Amin canım..
Şu an yine gözlerim doldu, burnumun direği sızladı.
Bir evladı bile çok gördü bana, ama iyiki de çok görmüş şimdi bir de onun derdi yakacaktı beni..
tahlillerimi de aldım geldim.
tahlillerimi de aldım geldim.
nasıl tahliller iyidir inşallah?
nasıl çıktı kuzucan
quartam kardeşime buraya yazdıktan sonra resimle ilgili şüphelerimi belirttim...Hatta kendi de baktı abla dogru dedi..Çocukla konusucam dedi bekle abla bir dedi beni onunla konusurken benden neden saklanıyorsun kendini göstermiyorsun dediginde kardeşime ''senin xx forumda başka üyeligin varmış,vayy aptal kafam felan'' zart zurt yazmaya başlamış hemen
İhaleyi kardeşime yıkıyor peze...... ! Yani kardeşime daha sorusunun cevabını vermeden guya güvenini yerle bir ettigine dair bir nickin kardeşime ait olduğunu deyip egale etmeye çalışıyor..Yani suçumun üstü açılmadan ben baskın çıkayım hesabı...
Vayy dürzü !
idrar yollarında enfeksiyon varmış ilaç verdi. bi de kasılmalarım fazla diye progestan verdi, 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.
s.a kızlar.. geçmişi okumadım..
içim daraldı. bana dua edermisiniz
yarında ben gidiyorum ürolojiye, böbreklerim ağrıyo bakalım bana ne dicek doktor ne ilacı verdi sana
idrar yollarında enfeksiyon varmış ilaç verdi. bi de kasılmalarım fazla diye progestan verdi, 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.
tek kullanımlık saşe verdi, yani 1 sefer kullancam bunu. benim de 2-3 gündür böbreklerimde ağrı var :/
canım geçmiş olsun,pis hastalık iye...ha gayret dayan azıcık daha nick,3-4 hafta daha bekleyiver doğum için..ne zaman izne ayrılıyosun sen,artık dinlenme zamanın geldi bence..
geçmiş olsun kuzum sadece idrar testimi verdin yoksa kan testide istedimi doktor
#dirennick
son 2 haftam canım. haftaya değil diğer pazartesi alcam raporu ve bırakcam işi. gerçekten zorlanıyorum artık, hem kasılmalarım da arttı korkuyorum. erken doğum riski içinmiş progestan şimdi baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?