09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben sana söyliyim hemen cevabı,fotoğraf makinemin tarih ayarı bozuk:):)
bence bir an önce tanışmaları için gaz ver..yani zorlarsan ters teper o yüzden heyecanlanıyomuş gibi bir an önce tanışmalarını söyle.sen de yanlarında ol mümkünse..

quartam kardeşime buraya yazdıktan sonra resimle ilgili şüphelerimi belirttim...Hatta kendi de baktı abla dogru dedi..Çocukla konusucam dedi bekle abla bir dedi beni onunla konusurken benden neden saklanıyorsun kendini göstermiyorsun dediginde kardeşime ''senin xx forumda başka üyeligin varmış,vayy aptal kafam felan'' zart zurt yazmaya başlamış hemen

İhaleyi kardeşime yıkıyor peze...... ! Yani kardeşime daha sorusunun cevabını vermeden guya güvenini yerle bir ettigine dair bir nickin kardeşime ait olduğunu deyip egale etmeye çalışıyor..Yani suçumun üstü açılmadan ben baskın çıkayım hesabı...

Vayy dürzü !

hahaha dürzü lafına güldüm kontesim yanlış anlama,haketmiş aşağılık herif...kesin evli bu pislik..aslında ipliğini pazara çıkarmak lazım böyle adamların da işte,pisliğe bulaşmasını istemem kardeşinin..
bu erkekler cidden salaklarlar ya cem yılmaz çok haklı bak yalan söylemeleri konusunda hahaha hem yalancı hem beceriksiz..
neyse kardeşin en azından bişiler ilerlemeden kurtuldu heriften sevindim..gözün aydın diyeyim o zaman..

idrar yollarında enfeksiyon varmış ilaç verdi. bi de kasılmalarım fazla diye progestan verdi, 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var.

canım geçmiş olsun,pis hastalık iye...ha gayret dayan azıcık daha nick,3-4 hafta daha bekleyiver doğum için..ne zaman izne ayrılıyosun sen,artık dinlenme zamanın geldi bence..

canım geçmiş olsun,pis hastalık iye...ha gayret dayan azıcık daha nick,3-4 hafta daha bekleyiver doğum için..ne zaman izne ayrılıyosun sen,artık dinlenme zamanın geldi bence..

#dirennick

son 2 haftam canım. haftaya değil diğer pazartesi alcam raporu ve bırakcam işi. gerçekten zorlanıyorum artık, hem kasılmalarım da arttı korkuyorum. erken doğum riski içinmiş progestan şimdi baktım

aynen öyle kas kendini doğurayım deme hahahhaha...
evet erken doğumu önlemek için ,ilk aylarda da düşüğü önlemek için kullanılıyor.madem işi bırakacaksın şimdien bıraksan,kasılmaların fazlaysa riske gerek yok bence 2 hafta için...olmazsa ücretsiz izin al ki doktor rapor veriri bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…