09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Günlerdir kafamı kurcayalan bir derdim daha var kızlar..

Kız kardeşimle alakalı...az önce bdv'de buna benzer konu açılınca ben de size yine sorayım dedim zaten durum kafamda net ama beni nasıl kardeşimi ikna etmem yönünde yönlendirmenizi istiyorum

Konu şu

Kız kardeşim almanya'dan bir adamla tanısıyor..32 yaşında bir bey bu..kendisi de 27 yaşında

4 aya yakındır yazışıyorlarmış ve resimlerden birbirlerini görmüşler sadece geçenlerde bana açıldı abla dedi sana resimlerini göstermek istiyorum annesi benim için çekmiş onun resimlerini dedi...

Resimleri aldım ve sag tıklayıp özelliklere girince resimlerin çekilme tarihlerinin 2013 degil 2007 oldugunu gördüm..Önce ses etmedim annesi mi çekmiş bunları senin için dedim evet abla annesi benim için oglunu çekmiş dedi...Yalan 1 !

Digeri peki camda görüştünüz mü hani bu adam o mu gerçekten dedim..Abla dedi işin aslı ona bunu hiç diretmedim ama birkaç gün önce bunu ondan istedigimde bahaneler üretti o kolay iş dedi ve geçiştirdi dedi üstelik dokunmatik android telefondan skypede hergün neredeyse hemen hemen konuşabilen bir insan bu kadar açabilmesi için imkanı varken cam açmaması ayrı bir konu etti mi sana bu da 2 !

Bu kızı benim konuşarak vazgeçirmem belli ki pek mümkün degil bizim safı etkilemek için baya baya genel kültürünü konuşturmuş yazılarından maillerinden onu anladım..Boş bir adama benzemiyor ve benim kardeşim ise böyle tip adamları daha çok sevilebilir buluyor..

Çocukla konuşmak kendimi küçük düşürmek istemiyorum ama kadınlar hisseder derlerya gerçekten bu adamda iyi şeyler sezmiyorum ben köşe bucak saklanırcasına kaçak dövüşmesi bana mantıklı gelmiyor..Kardeşim ise sürekli ondan bahsedip duruyor..

kontesim eğer ki için rahat değilse mutlaka vardır bir bit yeniği..üstüne gitmeden açıklarını söylesen en azından kulağına kar suyu kaçar kardeşinin..adamı sıkıştırır birazcık..mesela şu fotonun tarih olayı,ya da görünttülü konuşmadan kaçınması vs..
ayrıca ta almanyadaki adamı nerden bulmuş kardeş de,reelde bi sürü herif varken netten bulmasın be kuzum..ne olduğu belli olmuyo ki adamların.reelde bile zor anlıyosun,sanalda nasıl anlıcaksın.adam sapık mı evli mi yaşlı mı hatta cinsiyeti erkek mi???

Hamilelik fotolarınız çok şeker kızlar, ne kadar imreniyorum size ya Allah hayırlı doğumlar versin.
Bana da nasip olur mu acaba...

Telde de görüşüyorlar skypede de canım arıyormuş yani ama görüntülü konuşma ve akabinde o resim olayında söyledigi yalan bile benim midemi bulandırmaya yetti..

İçim hiç rahat degil quartam..Forumdan tanışıyorlar canım belirli bir foruma üye kardeşim..Bu akşam konuşacagım bu resimin tarih olayını

Kontescim bana da bu adam evli gibi geliyor fotoları da karısı çekmiş olabilir

kontes kardeşin 27 yaşındaymış ve 4 aydır görüşüyolarmış uzaktan uzağa ,

kardeşinin kişiliğini bilemem ama o yaştaki bi insanda aradaki mantıksızlığı hisseder, belki de öylesine yanlızlıktan can sıkıntısından konuşuyodur ,

pek üstüne gitme derim , ara sıra görmediği yerleri çıtlatırsın , kulağına girer onlar, zamanla da anlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…