09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hakkında hayırlısı olsun bitanem kolay değil tabi verilen bir emek var evlilikte..
Zamanla toparlarsın kendini,yeni bir sayfa açılıyor hayatında

sagol ablacım çok teşekkür ederim.
evet inanıyorum daha iyi olacağım.
şimdi en kısa zamanda düzgün bir ev bulup taşınmak ve yeni bir hayata başlamak istiyorum. ondan bir toz zerresi bile bırakmayacağım, sileceğim..

hayırlısı canım. rabbim daha güzel kapılar açsın sana..
iyi tarafından bak. ne güzel kendini ifade ediyosun. arkanda bırakabilmişsin. bazı kadınlar okadar acizki.. ben seni iyi gördüm. inşALLAH daha iyi olcaksın.
mahkemede gözlerinin dolması duygulanmanda normal.
çünkü insan olanın merhameti kalbi olan duygulanır. sende insanlıgın gereğini yapmışsın..

Sen yeterki güçlü ol,en önemliside bu zaten..
Yeni hayatın sana inşallah çok güzel şeyler getirir,sil hafızandan herşeyi yeni bir sayfa aç hayatında

alışveriş yap geçer..markafonide nine west indirime girmiş yazlık ayakkabılar falan şahane ve 59 tl..şimdiden almak lazım akıllıkadınsmiley...

Öğlen cıkayım da kendime bişiler alayım Kışın yaz için bişi alamam ben, catlarım onu giymeden :)

Sen boşanmakla cok akıllıca davrandın biliyosun değil mi?

Mangoda indirimler başlamış Elmikim uğramayı unutma :)

Bu sene ordan hicbişi alamadım biliyor musun gofretim hicbişi bi tane kazak aldım ağzı gözü kaydı. Bi tane mont beğenmiştim orda lacivert cok sık bişidi ama almadım korkudan

Canım,geçmiş olsun demeli sanırım bunca badirenin sonunda,Rabbim,sana bundan sonrasında gönlünden geçeni nasip etsin,hemen eskimese de bir an geliyo anı olarak kalıyo herbişey,Allah bundan böle olumsuzluk yaşatmasın :2:

Bu sene ordan hicbişi alamadım biliyor musun gofretim hicbişi bi tane kazak aldım ağzı gözü kaydı. Bi tane mont beğenmiştim orda lacivert cok sık bişidi ama almadım korkudan

aaa ciddimisin
bende kazakla pantul aldım,
kazak 1 kere yıkandı ama az saldı gibi,
mont beğendim de şuan çok pahalı
yılbaşından sonra düşerse belkim alırım.

canım benim, inan bana acziyet yaşadığım dönemler çok oldu. ben bu işi bitireli uzun zaman oldu yaklaşık 1,5 sene ama harekete geçmeye korktum. sonunda bitti şükürler olsun.
merhametli insanım işte, yine de acıyorum ona ve haline. çünkü hiç ama hiç iyi olmayacak benden sonrası. Allah benim de yardımcım olsun bakalım dul bir kadın olarak beni neler bekliyor..

Sen yeterki güçlü ol,en önemliside bu zaten..
Yeni hayatın sana inşallah çok güzel şeyler getirir,sil hafızandan herşeyi yeni bir sayfa aç hayatında
sileceğim abla atacağım kafamdan oldu, ama keşke daha önce yapsaydım bunu, yaş otuzaltıya geliyor. Ah yıllarım ah ömrüm..

Öğlen cıkayım da kendime bişiler alayım Kışın yaz için bişi alamam ben, catlarım onu giymeden :)
Sen boşanmakla cok akıllıca davrandın biliyosun değil mi?

bi ton borç kredi bilmemne bıraktı sırtımda, ilk ödemesi üç ay sonra. o paraları alayım bi güzel kilo da vereceğim bu arada. giyinip süsleneceğim. bir de araba alacağım kendime. ondan sonra hayat bana güzel olacak
evet çok akıllıca ve geç verilmiş bir karar biliyorum..

Olsun önemli olan doğru kararı vermendir,daha çok gençsin önünde uzun yılların var nasılsa..
Hiç birşey için geç kalınmış değildir..

aaa ciddimisin
bende kazakla pantul aldım,
kazak 1 kere yıkandı ama az saldı gibi,
mont beğendim de şuan çok pahalı
yılbaşından sonra düşerse belkim alırım.

Su 39 tlye düsen kazaklar var ya onlardan almıştım bi lacivert bi yavru ağzı, ağzı gözü kaydı, yıkanınca bişi yok ama giyince niyeyse bi garip duruyo.

Pantullara bişi olmaz ben de bi kot alayım diyorum bakalım :)

Ben de hala ödüyorum borc. Bi kısmını aldım 15 bin kadar ama ilk bosandığımda dımdızlak kalmıştım neyse ki işimiz gücümü yerinde.

al cnm gönlün ne cekiyorsa yap bundan sonra

kızçeler düzensiz aralıklarla girip çıkıyorum ama gece okumaya çalışıyorum geçmişi. iyisinizdir inşallah. bu ay çocuk yaptım tutarsa

başka da bi havadisim yok sizlere. öpüyorum herkesi

arabanla bir tur verirmisin bebek
zor kısımları atlatmışsın.
çok daha güzel günler seni bekliyor..
şeyy beraber göbişlerimizii eritelimmi

aile dramı 1
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...isiz-muhabbet-mesaj33227030.html#post33227030

2si yakında

kızçeler düzensiz aralıklarla girip çıkıyorum ama gece okumaya çalışıyorum geçmişi. iyisinizdir inşallah. bu ay çocuk yaptım tutarsa

başka da bi havadisim yok sizlere. öpüyorum herkesi

Off herkes hamileeeeeeeeee libidolarınıza bir dur deyin bebişimmmmm

Kızlar mango çok dandik hiç tavsiye etmiyorum. ispanyada mangoya bizim defacto yada lc waikiki kalitesine baktığımız gözle bakıyorlar.

Amin canım çok teşekkür ediyorum. Anılar incitiyor insanı bazen. o evden bir an önce kurtulmalıyım. kolay değil ki. bir zamanlar da olsa sevdim ben bu adamı. acı tatlı günlerimiz oldu...

Off herkes hamileeeeeeeeee libidolarınıza bir dur deyin bebişimmmmm

belki de değilimdir kızaaaam bilemiyorum artık hayırlısı çok bi stresim yok ya da bana öyle geliyor olursa olur olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız

Bebek istiyorum artık kesin eminim 30 yaşın verdiği hormonal bi duygu mu kendime kendime bi güven patlaması mı artık neyse

Kızlar mango çok dandik hiç tavsiye etmiyorum. ispanyada mangoya bizim defacto yada lc waikiki kalitesine baktığımız gözle bakıyorlar. .

İspanya ürünleri iyi diğerleri beş para etmez, koton da bozdu kendini lcw gibi oldu ikisi de. Zara da sezonda cok pahalı yaaa

Eminsen biz de teyze olalım artııııkk

evet ya mango'dan alıp sağlam çıkan hiç bi şeyim yok desem yeridir. zara bi nebze daha iyi ama tarzınıza uyarsa massimo hakkaten kaliteli verdiğin paraya değiyor. park bravo da başarılı kabanları falan evladiyelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…