Hakkında hayırlısı olsun bitanemkolay değil tabi verilen bir emek var evlilikte..
Zamanla toparlarsın kendini,yeni bir sayfa açılıyor hayatında
Amin elmocum çok teşekkür ederim. evet o mahkeme salonunda olmak çok acayip tuhaf ve çok kötü bir psikolojiye sokuyor insanı. mecbur olmadıkça allah düşürmesin. avukatımla konuşup temyiz ve iddet sorununu da çözeceğim inşallah.
evet severek evlendim canım.
eşimin ailesi beni bir türlü kabullenemediler.
nikahımıza annesi bin bahane ile gelmedi bir tek ablası vardı oda kardeşine sarılıp agladı beni tebrik dahi etmedi değil bilezik, bir çeyrek bir elli lira bile takmadı. eski eşimin akrabalarından da kimse yoktu kimseye haber vermedi evlenirken.
bi çok insan hala bilmiyordu evlendiğimizi. asla alyans takmadı asla nufus cuzdanını değiştirmedi. bugun dava dosyasına konan nufus cuzdanında bekar yazıyor düşünün.
çokta sorumsuzdu, evin hem kadını hem erkeği bendim. bayramlarda o ailesinde ben ailemde, bi arayıp bayramınız kutlu olsun anne nasılsınız demezdi aileme. hangi tarafından tutsam elimde kalıyor.
verdiği söze asla riayet etmeyen allah bir dediğinden harici yalan olan bir insan...
25 kasım sabahı bir şiddet dalgası daha yaşadım ondan, bu ilk değildi ama son damla idi. ve o gün kararımı verdim kesinleşti...
iki taraf için de hayırlı olsun..
evet canım cuma günü açtım davayı avukatım acar çıktı beni de anladı sanırım gitti benim için kuzenim filan dedi davayı erkene aldırdı çok sagolsun.
psikolojim gerçekten çok çok bozuktu bir de uzasa idi ne yapardım bilmiyorum. öyle zamanlar yaşadım ki evde silah olsa sıkardım kafama. ama alacak nefesimiz var o herif için değmez hiç birşeye. şimdi o düşünsün bakalım
sagol ablacım çok teşekkür ederim.
evet inanıyorum daha iyi olacağım.
şimdi en kısa zamanda düzgün bir ev bulup taşınmak ve yeni bir hayata başlamak istiyorum. ondan bir toz zerresi bile bırakmayacağım, sileceğim..
alışveriş yap geçer..markafonide nine west indirime girmiş yazlık ayakkabılar falan şahane ve 59 tl..şimdiden almak lazım akıllıkadınsmiley...
Amin elmocum çok teşekkür ederim. evet o mahkeme salonunda olmak çok acayip tuhaf ve çok kötü bir psikolojiye sokuyor insanı. mecbur olmadıkça allah düşürmesin. avukatımla konuşup temyiz ve iddet sorununu da çözeceğim inşallah.
evet severek evlendim canım.
eşimin ailesi beni bir türlü kabullenemediler.
nikahımıza annesi bin bahane ile gelmedi bir tek ablası vardı oda kardeşine sarılıp agladı beni tebrik dahi etmedi değil bilezik, bir çeyrek bir elli lira bile takmadı. eski eşimin akrabalarından da kimse yoktu kimseye haber vermedi evlenirken.
bi çok insan hala bilmiyordu evlendiğimizi. asla alyans takmadı asla nufus cuzdanını değiştirmedi. bugun dava dosyasına konan nufus cuzdanında bekar yazıyor düşünün.
çokta sorumsuzdu, evin hem kadını hem erkeği bendim. bayramlarda o ailesinde ben ailemde, bi arayıp bayramınız kutlu olsun anne nasılsınız demezdi aileme. hangi tarafından tutsam elimde kalıyor.
verdiği söze asla riayet etmeyen allah bir dediğinden harici yalan olan bir insan...
25 kasım sabahı bir şiddet dalgası daha yaşadım ondan, bu ilk değildi ama son damla idi. ve o gün kararımı verdim kesinleşti...
iki taraf için de hayırlı olsun..
evet canım cuma günü açtım davayı avukatım acar çıktı beni de anladı sanırım gitti benim için kuzenim filan dedi davayı erkene aldırdı çok sagolsun.
psikolojim gerçekten çok çok bozuktu bir de uzasa idi ne yapardım bilmiyorum. öyle zamanlar yaşadım ki evde silah olsa sıkardım kafama. ama alacak nefesimiz var o herif için değmez hiç birşeye. şimdi o düşünsün bakalım
Öğlen cıkayım da kendime bişiler alayımKışın yaz için bişi alamam ben, catlarım onu giymeden :)
Mangoda indirimler başlamış Elmikim uğramayı unutma :)
Canım,geçmiş olsun demeli sanırım bunca badirenin sonunda,Rabbim,sana bundan sonrasında gönlünden geçeni nasip etsin,hemen eskimese de bir an geliyo anı olarak kalıyo herbişey,Allah bundan böle olumsuzluk yaşatmasın :2:sagol ablacım çok teşekkür ederim.
evet inanıyorum daha iyi olacağım.
şimdi en kısa zamanda düzgün bir ev bulup taşınmak ve yeni bir hayata başlamak istiyorum. ondan bir toz zerresi bile bırakmayacağım, sileceğim..
doğuma kadar anla baribunu yap ya bari
ya canım sıkkın ya buralar. neden sıkkın olduğunu anlatmıştım:)
Bu sene ordan hicbişi alamadım biliyor musun gofretimhicbişi bi tane kazak aldım ağzı gözü kaydı. Bi tane mont beğenmiştim orda lacivert cok sık bişidi ama almadım korkudan
hayırlısı canım. rabbim daha güzel kapılar açsın sana..
iyi tarafından bak. ne güzel kendini ifade ediyosun. arkanda bırakabilmişsin. bazı kadınlar okadar acizki.. ben seni iyi gördüm. inşALLAH daha iyi olcaksın.
mahkemede gözlerinin dolması duygulanmanda normal.
çünkü insan olanın merhameti kalbi olan duygulanır. sende insanlıgın gereğini yapmışsın..
sileceğim abla atacağım kafamdan oldu, ama keşke daha önce yapsaydım bunu, yaş otuzaltıya geliyor. Ah yıllarım ah ömrüm..Sen yeterki güçlü ol,en önemliside bu zaten..
Yeni hayatın sana inşallah çok güzel şeyler getirir,sil hafızandan herşeyi yeni bir sayfa aç hayatında
Öğlen cıkayım da kendime bişiler alayımKışın yaz için bişi alamam ben, catlarım onu giymeden :)
Sen boşanmakla cok akıllıca davrandın biliyosun değil mi?
canım benim, inan bana acziyet yaşadığım dönemler çok oldu. ben bu işi bitireli uzun zaman oldu yaklaşık 1,5 sene ama harekete geçmeye korktum. sonunda bitti şükürler olsun.
merhametli insanım işte, yine de acıyorum ona ve haline. çünkü hiç ama hiç iyi olmayacak benden sonrası. Allah benim de yardımcım olsun bakalım dul bir kadın olarak beni neler bekliyor..
sileceğim abla atacağım kafamdan oldu, ama keşke daha önce yapsaydım bunu, yaş otuzaltıya geliyor. Ah yıllarım ah ömrüm..
bi ton borç kredi bilmemne bıraktı sırtımda, ilk ödemesi üç ay sonra. o paraları alayım bi güzel kilo da vereceğim bu arada. giyinip süsleneceğim. bir de araba alacağım kendime. ondan sonra hayat bana güzel olacak
evet çok akıllıca ve geç verilmiş bir karar biliyorum..
aaa ciddimisin
bende kazakla pantul aldım,
kazak 1 kere yıkandı ama az saldı gibi,
mont beğendim de şuan çok pahalı
yılbaşından sonra düşerse belkim alırım.
bi ton borç kredi bilmemne bıraktı sırtımda, ilk ödemesi üç ay sonra. o paraları alayım bi güzel kilo da vereceğim bu arada. giyinip süsleneceğim. bir de araba alacağım kendime. ondan sonra hayat bana güzel olacak
canım benim, inan bana acziyet yaşadığım dönemler çok oldu. ben bu işi bitireli uzun zaman oldu yaklaşık 1,5 sene ama harekete geçmeye korktum. sonunda bitti şükürler olsun.
merhametli insanım işte, yine de acıyorum ona ve haline. çünkü hiç ama hiç iyi olmayacak benden sonrası. Allah benim de yardımcım olsun bakalım dul bir kadın olarak beni neler bekliyor..
sileceğim abla atacağım kafamdan oldu, ama keşke daha önce yapsaydım bunu, yaş otuzaltıya geliyor. Ah yıllarım ah ömrüm..
kızçeler düzensiz aralıklarla girip çıkıyorum ama gece okumaya çalışıyorum geçmişi. iyisinizdir inşallah. bu ay çocuk yaptım tutarsa
başka da bi havadisim yok sizlere. öpüyorum herkesi
Kızlar mango çok dandik hiç tavsiye etmiyorum. ispanyada mangoya bizim defacto yada lc waikiki kalitesine baktığımız gözle bakıyorlar.Bu sene ordan hicbişi alamadım biliyor musun gofretimhicbişi bi tane kazak aldım ağzı gözü kaydı. Bi tane mont beğenmiştim orda lacivert cok sık bişidi ama almadım korkudan
Canım,geçmiş olsun demeli sanırım bunca badirenin sonunda,Rabbim,sana bundan sonrasında gönlünden geçeni nasip etsin,hemen eskimese de bir an geliyo anı olarak kalıyo herbişey,Allah bundan böle olumsuzluk yaşatmasın :2:
Off herkes hamileeeeeeeeeelibidolarınıza bir dur deyin bebişimmmmm
Kızlar mango çok dandik hiç tavsiye etmiyorum. ispanyada mangoya bizim defacto yada lc waikiki kalitesine baktığımız gözle bakıyorlar..
belki de değilimdir kızaaaam bilemiyorum artık hayırlısı çok bi stresim yok ya da bana öyle geliyorolursa olur olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız
Bebek istiyorum artık kesin eminim 30 yaşın verdiği hormonal bi duygu mu kendime kendime bi güven patlaması mı artık neyse
Kızlar mango çok dandik hiç tavsiye etmiyorum. ispanyada mangoya bizim defacto yada lc waikiki kalitesine baktığımız gözle bakıyorlar.
Amin canım çok teşekkür ediyorum. Anılar incitiyor insanı bazen. o evden bir an önce kurtulmalıyım. kolay değil ki. bir zamanlar da olsa sevdim ben bu adamı. acı tatlı günlerimiz oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?