- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
iyi bakalım sen bilirsin tabii en doğrusunu..qui işyerinde yorulmuyorum, zaten akşama kadar oturuyorum. kendimi çok kötü hissedersem mescide girer yatarım :) ama evde olmak başka tabi.
doktor şundan olur diye bişey demedi, sebebini bilmiyorum ama bebek çok hareket ettiğinde de oluyor.
çok şükür yolunda ablacım,öküzüm ous olma yolunda :)iyiyim canım sen nasılsın? yolunda mı her şey?
günaydın ablacım
cok üsüdüm la hala böbreeem agrıyo
Gidiyo azarı yedi kendine geldi dangalak mal deyneeGöstertsene sacını merak buyurdum
aman diyim elmişim böbreeee tikkattt..üşütmemen lazım di mi la senin,sen de eve git izin al..
nobody bunlar hiç dinlemiyo beni,nickin kasılmaları var,2 hafta beklicekmiş izin için.erken doğum riski varmış.
elmişin de elektrikler kesikmiş,bütün gün donmuş işyerinde böbrekler malum.izin al giti diyorum..
sen kulaklarını çekiver ablacım..
asmu kafam bi milyon :) neye yorum yapmadım onun bile farkında değilim :26:nik yorum yapmadınbebişine bişi olmasın diyemi
iş yerleriyle sebişiyon demekaraştırıyorum henüz netleşen bişi yok bir iki firma ile flörtleşiyoruz ama hoşlanmadım sanırsam eheheh
gebe telaşı olur, kaçıncı haftadasın? kasılmaların mı var 32. hafta ile başlar araştır: Braxton Hicks normaldir... kasma, sıkma, telaş etme... genelde hareket değişikliklerinde daha çok yaşarsın, topalak oluverir karnın :) bebişin bide emmeyi öğreniyo bu aralar sık sık yalanır durur.
Nicke bulaşma
bunlar beni linç edecek koru beni bebişimm
Cümleten hayırlı sabahları canlarım
Elleşmeyin kulağıma :)nobody bunlar hiç dinlemiyo beni,nickin kasılmaları var,2 hafta beklicekmiş izin için.erken doğum riski varmış.
elmişin de elektrikler kesikmiş,bütün gün donmuş işyerinde böbrekler malum.izin al giti diyorum..
sen kulaklarını çekiver ablacım..
gözlerimi yaşartıyorsunEdemezler hangi cılgın seni zincirle dövecekmiş şaşarım
Günaydın serommm senin mahkeme bugün mü :18:
evet bebeYüm oldu da bitti maşallah.
duruşma ve karar tamam 15 günlük temyiz olması canımı sıktı, bir ay sonra gidip yeni nufus cüzdanımı alabilecekmişim.
o kadar bile beklemeye tahammülüm yok aslında.
işyeri yazışmalarına bekarlık soyadımı ekledim bile.
bu heriften boşanmayı ben istedim ama karar okunurken gözlerim doldu salak gibi agladım. bizim salakta onu seviyorum mu sandı nedir. üzülme diyo çıkışta. hadi ülen dedim senin için aglayan yok beş yıllık emeklerim zayi oldu..
neyse çok şükür bu işte bitti. sevinmeliyim ama boş bir kabuk gibiyim nedense..
duruşma ve karar tamam 15 günlük temyiz olması canımı sıktı, bir ay sonra gidip yeni nufus cüzdanımı alabilecekmişim.
bu heriften boşanmayı ben istedim ama karar okunurken gözlerim doldu salak gibi agladım. bizim salakta onu seviyorum mu sandı nedir. üzülme diyo çıkışta. hadi ülen dedim senin için aglayan yok beş yıllık emeklerim zayi oldu..
asmu kafam bi milyon :) neye yorum yapmadım onun bile farkında değilim :26:
Merhaba Kızlarr
bir gün anlayacaksınama o gün ben olmayacam
not: herşey geçmişte sayfalarda gizlidir
Ay bir sinir var bende bir sinir var üc bardak ıhlamur ictim gecmedi ya laBirini carpacam bugün kesin
birgün seni anlayacağım ama o gün "bugün" değil
arattırma işte noldu söyle neyi kaçırdım?
Allah bundan sonra hayırlı yazılar yazsın alnına. Temyizden feragat icin bir hafta sonra gidebilirsiniz. Kolay onlar kafana takma.
Ya morg gibi orası dimi. Ne kadar bosanmak istersen iste o an cok acı, o noktaya getirilmek cok cok aco.
evet severek evlendim canım.özel deilse siz neden ayrıldınızseverekmi evlendiniz
selam canım,
bundan sonrası için hayırlısı olur, bu son güzel başlangıçların vesilesi olur inşallah serocum.
Hemen bitmesi uzamaması da bir yer avantaj aslında, kendin istemiş olsan da süre uzadıkça canın sıkılacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?