09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iyi bakalım sen bilirsin tabii en doğrusunu..

iyiyim canım sen nasılsın? yolunda mı her şey?
çok şükür yolunda ablacım,öküzüm ous olma yolunda :)

günaydın ablacım

cok üsüdüm la hala böbreeem agrıyo

Gidiyo azarı yedi kendine geldi dangalak mal deynee Göstertsene sacını merak buyurdum

aman diyim elmişim böbreeee tikkattt..üşütmemen lazım di mi la senin,sen de eve git izin al..

nobody bunlar hiç dinlemiyo beni,nickin kasılmaları var,2 hafta beklicekmiş izin için.erken doğum riski varmış.
elmişin de elektrikler kesikmiş,bütün gün donmuş işyerinde böbrekler malum.izin al giti diyorum..
sen kulaklarını çekiver ablacım..

Evet üsütmemem lazım, dün bir saat erken cıkabilmek icin göbeğim catladı resmen o da ayrı mevzu.

Bosver sen beni koy rsmini de gözüm gönlüm acılsın

nik yorum yapmadın bebişine bişi olmasın diyemi
asmu kafam bi milyon :) neye yorum yapmadım onun bile farkında değilim :26:
iş yerleriyle sebişiyon demek 30 haftam bitti cumartesi günü. zaten bebek çok hareketliyken oluyor en çok kasılmalarım.

bunlar beni linç edecek koru beni bebişimm

Elleşmeyin kulağıma :)
Öğretmenin biri de ilkokul öğrencisi bi kızın kulağını çekmiş 6 cm yırtmış kızın kulağını :26:
Edemezler hangi cılgın seni zincirle dövecekmiş şaşarım
gözlerimi yaşartıyorsun

Günaydın serommm senin mahkeme bugün mü :18:

evet bebeYüm oldu da bitti maşallah.
duruşma ve karar tamam 15 günlük temyiz olması canımı sıktı, bir ay sonra gidip yeni nufus cüzdanımı alabilecekmişim.
o kadar bile beklemeye tahammülüm yok aslında.
işyeri yazışmalarına bekarlık soyadımı ekledim bile.
bu heriften boşanmayı ben istedim ama karar okunurken gözlerim doldu salak gibi agladım. bizim salakta onu seviyorum mu sandı nedir. üzülme diyo çıkışta. hadi ülen dedim senin için aglayan yok beş yıllık emeklerim zayi oldu..
neyse çok şükür bu işte bitti. sevinmeliyim ama boş bir kabuk gibiyim nedense..

Allah bundan sonra hayırlı yazılar yazsın alnına. Temyizden feragat icin bir hafta sonra gidebilirsiniz. Kolay onlar kafana takma.

Ya morg gibi orası dimi. Ne kadar bosanmak istersen iste o an cok acı, o noktaya getirilmek cok cok aco.

özel deilse siz neden ayrıldınızseverekmi evlendiniz

selam canım,

bundan sonrası için hayırlısı olur, bu son güzel başlangıçların vesilesi olur inşallah serocum.
Hemen bitmesi uzamaması da bir yer avantaj aslında, kendin istemiş olsan da süre uzadıkça canın sıkılacaktı.

Ay bir sinir var bende bir sinir var üc bardak ıhlamur ictim gecmedi ya la Birini carpacam bugün kesin

[

Ay bir sinir var bende bir sinir var üc bardak ıhlamur ictim gecmedi ya la Birini carpacam bugün kesin

alışveriş yap geçer..markafonide nine west indirime girmiş yazlık ayakkabılar falan şahane ve 59 tl..şimdiden almak lazım akıllıkadınsmiley...

Son düzenleme:
ne ka sessizsiniz.

karnım ağrıo onla baş başa kalmak zorunda kalıyorum

birgün seni anlayacağım ama o gün "bugün" değil

arattırma işte noldu söyle neyi kaçırdım?

doğuma kadar anla bari bunu yap ya bari
ya canım sıkkın ya buralar. neden sıkkın olduğunu anlatmıştım:)

Hakkında hayırlısı olsun bitanem kolay değil tabi verilen bir emek var evlilikte..
Zamanla toparlarsın kendini,yeni bir sayfa açılıyor hayatında

Amin elmocum çok teşekkür ederim. evet o mahkeme salonunda olmak çok acayip tuhaf ve çok kötü bir psikolojiye sokuyor insanı. mecbur olmadıkça allah düşürmesin. avukatımla konuşup temyiz ve iddet sorununu da çözeceğim inşallah.

özel deilse siz neden ayrıldınızseverekmi evlendiniz
evet severek evlendim canım.
eşimin ailesi beni bir türlü kabullenemediler.
nikahımıza annesi bin bahane ile gelmedi bir tek ablası vardı oda kardeşine sarılıp agladı beni tebrik dahi etmedi değil bilezik, bir çeyrek bir elli lira bile takmadı. eski eşimin akrabalarından da kimse yoktu kimseye haber vermedi evlenirken.
bi çok insan hala bilmiyordu evlendiğimizi. asla alyans takmadı asla nufus cuzdanını değiştirmedi. bugun dava dosyasına konan nufus cuzdanında bekar yazıyor düşünün.
çokta sorumsuzdu, evin hem kadını hem erkeği bendim. bayramlarda o ailesinde ben ailemde, bi arayıp bayramınız kutlu olsun anne nasılsınız demezdi aileme. hangi tarafından tutsam elimde kalıyor.
verdiği söze asla riayet etmeyen allah bir dediğinden harici yalan olan bir insan...
25 kasım sabahı bir şiddet dalgası daha yaşadım ondan, bu ilk değildi ama son damla idi. ve o gün kararımı verdim kesinleşti...
iki taraf için de hayırlı olsun..

evet canım cuma günü açtım davayı avukatım acar çıktı beni de anladı sanırım gitti benim için kuzenim filan dedi davayı erkene aldırdı çok sagolsun.
psikolojim gerçekten çok çok bozuktu bir de uzasa idi ne yapardım bilmiyorum. öyle zamanlar yaşadım ki evde silah olsa sıkardım kafama. ama alacak nefesimiz var o herif için değmez hiç birşeye. şimdi o düşünsün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…