09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de hala ödüyorum borc. Bi kısmını aldım 15 bin kadar ama ilk bosandığımda dımdızlak kalmıştım neyse ki işimiz gücümü yerinde.

Oda mı taktı sana borç. Bu erkekler ne kadar mal oldular ya rab. benim de martta 20 bin lira alacağım var ve şu anda bende dımdızlakım. biraz birikmişim vardı oda avukata vs ye gitti. umarım söylediği gibi aralık ayı kirasını vermiştir evsahibine. o şerefsizde geçen beni arıyo benden istiyor parayı. biliyo ya şero asla borcunu takıp gitmez. herkes kendi derdinde anasını satayım
Evet şükürler olsun ki işim var. bu yaştan sonra baba evine zaten dönemem. yaşar giderim kendi yağımla kavrularak..

kızçeler düzensiz aralıklarla girip çıkıyorum ama gece okumaya çalışıyorum geçmişi. iyisinizdir inşallah. bu ay çocuk yaptım tutarsa
başka da bi havadisim yok sizlere. öpüyorum herkesi

Canım ya inşallah tutar

arabanla bir tur verirmisin bebek
zor kısımları atlatmışsın.
çok daha güzel günler seni bekliyor..
şeyy beraber göbişlerimizii eritelimmi

Ben senin bildiin dullardan değilim, şen dulum hıh
Yavlu eritelim de bende göbüş yok döt var basen var netçüüüzzz..

kızlar mango çok dandik hiç tavsiye etmiyorum. Ispanyada mangoya bizim defacto yada lc waikiki kalitesine baktığımız gözle bakıyorlar.

nereden alalım o zaman serocum
diğer markalarda çok pahalı (
zara da güzel ama sezonda yaklaşılmıyor bile..

Vero moda nın modellerini beğeniyorum oda mnago ayarında gerçi

Ben senin bildiin dullardan değilim, şen dulum hıh
Yavlu eritelim de bende göbüş yok döt var basen var netçüüüzzz..

serenad yaparımki şen dulluguna
bende göbiş var. bide yanlarım var. bunu çevremdekilere diyince gülüyolar bana aslında fiziğim iyidir.d az daha uzun olsaydım boyfirendim 185 86 87 boyunda bende 160 cık
ben bide 48 kiloyum

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun asmu, gerçekten durumlar kötüymüş. Yine sana helal olsunki o kız hakkında kötü bişey demiyosun.

sezonda c a ve h m'den alın canım ben öyle yapıyorum ekstra bi şeyi çok beğenmezsem diğer mağazalardan. hem fiyatları uygun hem de benim zevkime hitap ediyor. ha ben bi de gap'ten çok alırım ama iş kostümü değil haftasonu için falan daha uygun tarzı. ocağın ilk haftası zara ve tüm ekibi indirime giriyor beklemeden gitmek lazım çünkü talan ediyorlar. massimoyla oyshoya çok gidiyorum ben o gruptan

totosu yere yakın olandan korkulur mu kızlar 160 boyundayım benmkinin yakınlık derecesi nedir acaba

İspanya ürünleri iyi diğerleri beş para etmez, koton da bozdu kendini lcw gibi oldu ikisi de. Zara da sezonda cok pahalı yaaa

Eminsen biz de teyze olalım artııııkk

Elmo kız aralık başı barcelonada idim koleksiyona ve malına baktım inan bizim buradakilerden pek farkı yok. bi kaç model vardı farklı onun da ne bileyim öyle ahım şahım bi albenisi de yoktu. bi desigualde bişiler gördüm onların da etiketleri görünce gözlerim yuvalarından uğradı. vermiyolar ki şöyle beş bin yetaaale maaş anasını satim ucuzcu bizim patron

zara çok pahalı, ı ıh vermem o kaaa para.
massimo dutti mi dediğin? kapısından ugramam o markaların. soyarlar adamı
park bravo bak o marka benim favorim. sezon sonu geçen sene bi kaban aldım, deve tüyü, arkasında pelerin şapkası gibi şapkası var çok memnunum kesimleri de benim gibi iri kadınlara uygun. gerçekten süper marka ama sezon sonu almak en mantıklısı. nine west ayakkabı almıştım sezonda 275 TL ye iki üç ay sonra aynı ayakkabı 89 a düşünce sıyırıyordum kafayı

sen zaten teyzesin cağnım topikte herkeşler hamile. nems'in neyi olacak bu arada belli oldu mu

nemsin de oğlu olacak cnm, topik bebe kaynıycak :) darısı senin basına inş

Taktı tabi :) 30 bin flndı 15 verdi gersi girdi bana :) neyse ki yılbasından sonra bitecek.

O dönem cok kötüydüm katakulliye geldim ayrı eve cıkamadım cok pişmanıımmm

Allah yardımcın olsun asmu, gerçekten durumlar kötüymüş. Yine sana helal olsunki o kız hakkında kötü bişey demiyosun.

alıntı yapmamaydın iyiydi gözüme gözüme koymuşsun dertlerimi
benmde artık dane dane bellerim var gözümde gözümde

işin şakası bu tabi. nik ne yapayım. walla hergün dua ediyorum rabbim hayırlı kapılar açsın diye..
öyle görmüşler öyle davranıo. ama benm kardeşimin seveceğini biri deil.
hayırlısı ne ise o olsun inşALLAH

totosu yere yakın olandan korkulur mu kızlar 160 boyundayım benmkinin yakınlık derecesi nedir acaba

Benim de 1,60 yerin altında var

Kızım ben angara bebesiyim ne bilim ispanyaları fln

q çok uzlu durdum hani bana hani bana
sen hanımablanın fotosunu söylüyosun sandım,benimkini mi görmek istiyodun?

kızım istanbulda yaşıyosunuz tonla küçük mağaza butik var,gezip seçe seçe alsanıza...niye bu markaldar bağlı kalıyosunuz ki?
mesela bir kaban ,ayakkabı bot alacakasanız tamam en iyi yerden alın da günlük işe giderken ,h.sonu giyilecek kıyaftelere tonla para vermeye gerk yok.eni konu hepsi aynı kumaşı kullanıyo.para veridğimiz şey markası.çok iyi bir design bulursun da paraya kıyıp alırsın gerisi basic şeyler zaten..
bir de iprkyol twist %50 indirime girdi,sezonda beğendiğim farklı tarz kıyafetler vardı mesela onları alıcam..onun dışında burda öyle sizinki gibi mini butikler falan yok,o yüzden internetten alıyorum herbişeyimi..:)

ben de 160 boyundayım ama totom gayet uzak yere :)

asmu herşeyin farkında olabilirsin ama herşeyi çekmek zorunda değilsin. herkesin yükünü sırtına alma, kimin payına ne düşüyorsa çeksin. yoksa kimse dönüp sana ödül vermiyor inan.

nine westi satarken ayağında paralansın diyorlar galiba bneim ayağımda paralanıyor zira ordan aldığım ayakkaplar

sezon sonu gitçen bebişim massimoya hepsi aynı zaten zara, bershka, oysho,massimo artık o grupta ne varsa ocak ilk hafta sonu damlıcaksın artık şansına ne çıkarsa

hayırlısı bakalım ben kız istiyom ama

ya şimdi okuldan mesaj geldi 12.30da toplantı var diye ne manyakça ben nasıl yetişim saat olmuş 12

Valla park bravo iyi ama iş giyimi için alışveriş yapıyorum oradan.
ayakkabı ve çantaları da güzel ama sadece outlet magazalarından alışveriş yaparım.
bide donları güzel kız, şık ve kaliteli oluyorlar öyle pazar donu gibi iki günde sünmüyorlar..

anam o boya o kiloya o göbüşü nerede yaptın kız?
senin kaslanman lazım bu durumda sende yag oranı fazlalığı var hemen salona yazılıyorsun. sevgili de selvi boyluymuş maşallah allah mesut etsin tamamına erdirsin.

H&M bana da hitap ediyor ama c&a yı pek bilmiyorum. bu herif yüzünden alışveriş bile yapamıyordum ki iliğimi kemiğimi sömürdü adi. bundan sonra fıstık gibi giyineceğim.

ben eminim çok daha iyi olacağına bundan sonra, yalnızlık her zaman risksizdir kendi kendine mutlu olmayı öğrenir insan. giyin tabii

c a da yessica var onun modelleri iyi canda markası daha yaşlı iş. bi de pijamaları falan çok hoş c a'nın.

ben çıkıyom gidem bakalım okula neymiş toplantı

öpüyorum herkesi

Taktı tabi :) 30 bin flndı 15 verdi gersi girdi bana :) neyse ki yılbasından sonra bitecek.

O dönem cok kötüydüm katakulliye geldim ayrı eve cıkamadım cok pişmanıımmm

toplam borcu 40 bin. 60 istemiştim acıdım sonra çektim 43.650 ye sonra yuvarladım kırka. dua etsin o bana. pis domuz.
ben yolladım onu evden. tüm eşyalar da bende kalıyor. ne halt ederse etsin gitsin sokakta kalsın adi. bana el kaldırırken yalan söylerken aşağılarken düşünseydi.

Kızım ben angara bebesiyim ne bilim ispanyaları fln

amanın angıra bebesi.:))
biz gidiyozda noluyo cep delik cepken delik.
patron ve ailesi çatır çatır alışveriş yapıyolar para mok gibi tabi biz kredi kartı yurtdışına 5 taksit veriyo diye hesap kitapla bişiler alabiliyoruz anca. böylesi daha zor emin ol
benim boyda 165 cm ama kilo 67-68. zayıflamak lazım artıkın piyasalar beni bekler beybiler.

amanın bi tekstilci konuşuyo sanki.
haklı, aynı kumaşı kullanıyorlar sende gidip sap gibi markaya para veriyosun.
Bi yeöeğe gidip geliyorum beybileeer
acıktım bende gachayım..

valla ben memnun ayakkabıları rahat, benim palet ayaklarım için güzel şeyler oluyo
sen baya takip ediyorsun markaları indirimleri. biraz borçları düzelteyim açılacağım avmlere..

benm erkek arkadaşım 185 186 187 falan.
aileside uzun ben kısacıkım
celal ile cerende. ceren için diyorlarda totsu yere yakından korkcaksın diye banada öyle derlerse totomla döverim onları

sen hanımablanın fotosunu söylüyosun sandım,benimkini mi görmek istiyodun?
seninkinide onunkinide. sen bana uslu der dedin bende uslu oldum ama sende tık yok

göbeğim var aslında öyle çok yokta ilermemesin diye spora yazılınca uzanılmıyor ALLAH cidden kalbime göre verdi. ben gür saçlı kumral uzun boylu diodum rabbim nasip etti. hayırlısı ise inşALLAH nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…