- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
İspanya ürünleri iyi diğerleri beş para etmez, koton da bozdu kendini lcw gibi oldu ikisi de. Zara da sezonda cok pahalı yaaa
Eminsen biz de teyze olalım artııııkk
Ben de hala ödüyorum borc. Bi kısmını aldım 15 bin kadar ama ilk bosandığımda dımdızlak kalmıştımneyse ki işimiz gücümü yerinde.
kızçeler düzensiz aralıklarla girip çıkıyorum ama gece okumaya çalışıyorum geçmişi. iyisinizdir inşallah. bu ay çocuk yaptım tutarsa
başka da bi havadisim yok sizlere. öpüyorum herkesi
arabanla bir tur verirmisin bebek
zor kısımları atlatmışsın.
çok daha güzel günler seni bekliyor..
şeyyberaber göbişlerimizii eritelimmi
kızlar mango çok dandik hiç tavsiye etmiyorum. Ispanyada mangoya bizim defacto yada lc waikiki kalitesine baktığımız gözle bakıyorlar.
Ben senin bildiin dullardan değilim, şen dulum hıh
Yavlu eritelim de bende göbüş yok döt var basen varnetçüüüzzz..
Allah yardımcın olsun asmu, gerçekten durumlar kötüymüş. Yine sana helal olsunki o kız hakkında kötü bişey demiyosun.ben nerden başlayacam bilemiyorum. (erkek kardeşim x)
biz 6kardeşiz.. bide annem var.. babamda varda ama nedense ben ailemi sayerken hiç babamı saymam.. çünkü biz onla aynı sofrada bile yemek yemeyiz..
benim erkek kardeşim var. yazarken bile ellerim titriyor.. herkes kardeşini çok sever ama bizdeki bağ anne çocuk gibi.
erkek kardeşim 22 yaşında. muşa köye giderken bizim bi akrabayı görüyor. fiziken begeniyor.. bi şekilde bunlar mesajlaşmaya başlıyor. kardeşim mutlu heycanlı falan. çünkü evlilik yolunda ilerliyor.. ailemde memleketten kız getirmesinden yanaydı.
gel zaman git zaman. bu kıza görücü çıktı.. kızın belli hareketleri oldu. bende konuştum. karpuz gibi acaba bnm kardeşimmi olsa diğer çocukmu olsa diye konuşmaları vardı. bende aradım kızdım. kardeşime bu şekilde davranamazsın. karpuzmu seçiyosun diye. neyse benim erkek kardeşimde baya kötü.. sonra işte bi şekilde diğer görücü yalan oldu gitti. benim erke kardeşimde baya soğumuştu kızın tavırlarından..
biz memlekete gittik. akraba oldugumuz içni büyükleri görelim derken kızla aynı ortama girdik.. akrabalar vs derken, erkek kardeşimle kızın durumunu artık herkes biliyordu.
bir odaya koyup konuşun derlerya o şekilde oldu.
girdiler konuştular. kardeşim şartlarını sözlemiş. kızda kabul etmiş..
aradın kısa bir süre sonra nişan oldu.. erkek kardeşimde mutlu.. herhalde nişanlandı diye..
ama zaman böyle göstermedi olayı.
ben bile şuan soğudum kızdan. kız iyidir kötüdür bunu tartışamam. ama kardeşimle çok zıt insanlar
bizim ailede para mevzusu hayatta dönmem(para mevzusunun dönmesi kötü bişi deil tabiki)
cebimde param olmasa kardeşimin ihtiyacı olsa bi şekilde bulup veririm. çünkü ihtiyacı olmasa istemezdi bilirim.. x telefonum yok bana telefon gönder.. hatta gönder..
kardeşim telefon alıp gönderiyor. kız markasını belirtiyor:) ama tabiki o pahalı oldugu içni onu alamıyor.. sonradan halamın oğlu diyordu. sizin gelin 1ay önce telefon almıştı. hatta bana marka model sormuştu neden bidaha sana aldırttı.
biz aldırış etmedik. köy yeridir. orda herkes nişanlısına alıyordur vs vs diye düşündük. atta erkek kardeşim kötü düşünüce bile biz vaz caydırdık. kötü düşünme nişanlın o senin normaldır diye..
kızın doğum günü gelmeden 2 3 gün önce herkese msj attı(banada diğer kız kardeşlerimede) 3 gün sonra doğum günüm. ilgililere duyurulur. kötü düşünmedik:) şakadır samimiyetten yapıyor diye.
erkek kardeşimle farklı sehirdeler. hediye muhabeti acılıyor. bana kalın kordunlu gümüş saat al demiş. asu ya tarif edicem onla gidin alın demiş. tabi ben aldırtmadım! babam kardeşime 20 lira 20 lira harçlık veriyor. benden çıkacaktı bırakmadım.
geçen gün erkek kardeşim telefonu fırmattı attı. ALLAH kahretsin sseni diye kızın adını tekrarladı. bende acaba ne oldu diyerek telefonunu karıştırdım.
çok eski mesajlarını gördüm
kız: x knt atcaktın unutma
x bak saat kac oldu hala göndermedin
x hep böyle yapıyosun.
bir günaydından diye knt isteme şekli böyle.
ben diyarbakıra gittim. kızda muşta.. x arıo. asu gelmiş diyarbakıra onun yanına gidicem para gönder
aöf kaydolcakmış. istediği bölümün harci sene 2bin. aöf okuyanlar bilir. öyle dersler hemencecik verilmiyo
4sene etti sana 8bin.. bende izin vermedim. harcı 500 olan vardı. onu okutturdum..
arar mesela mesgula alırım. berisine 10kere daha ararmsj atar heyy ordamısın asuu sana diyorum.. alooo
hep böyle. ben artık heryöne dk m ve sms yok dedim
erkek kardeşimde sanırım bunalmış bu durumlardan
bu şuan aklıma geneller. ben 1ay eve gitmim. babam bu kız napar diye sormaz. aramaz bile. ben bazen arıyorum. bizden hepten kopmasın diye..
ama gelini arıyor :) hatta kontor bile atıyor geline:) yeterki gelinimiz üni okusun tüm masraflarını bana ait diyor. ya sen kızının aöf parasını vermiyosun. kız kardeşimn aöf harcınıda ben veriyorm düşünü..
hani derlerya çığlgım sadece benm içimi yakar. aynen öyleyim. bağırıyorum bağırıyorum duymuyor kimse beni
erkek kardeşim 10 yaşından beri okul ç ıkışı hafta sonları hep babamın yanına gidip çalışırdı. esnaf babam. babama gık diyemez. o korkuyla büyümüştür. ben öyle değilim. bu yüzden çok dayak yemişimdir mesela babamdan..
22 yaşındaki çocuğun cebine babam hala 20 30 lira harclık koyuyor. bizim iki araba var. biri kardeşimde durur. benzinine bakar. nereye gittin çok yakılmış bu vs.
kardeşim hiç kendini ifade edemez. gelinimizde iyimidir kötümüdür kimseyi eleştirmek istemem. ama benm kardeşimin sevebilceği biri deil..
erkek kardeşin gelinle konuşsun diyeceksiniz..
konuşmuş.. anlatmış.. hatta son damla olarak " ben sana karşı bişi hissetmiyorum sevmiyorum" demiş.. ama kız yapcak bişi yok çekicem gibi düşünüyor.. kardeşimden ayrılma gibi bi düşüncesi yok. erkek kardeşimde babamın korkusundan nişanı atcak hali yok.
ben babamla konuştum. kardeşimi ezdirmem deil. istemiyorsa ayrılcak deil. babam üstüme yürüdü. bende geçen hafta onu görmemek için eve gitmedim mesela..
böyle böyle daha ne sıralayayımki..
eniştem ayrı dert..
diyarbakırda okuyan iki kız kardeşim ayrı dert..
erkek kardeşim arar bana anlatır.. kimseye deme der.. tamam derim.
annem arar erkek kardeşin çok mutsuz belli oluo çok üzülüyorum dio. eniştemi ablamı şikayet edio.. içim daraldı kızım anlattım diyor..
dşyarbakırdkailer anlatıo.. ev arkadaşıyla olmamış kız sizi kapının önüne koyarım demiş
ordada kiralar en ucuz en pis ev 600 lira..
nasıl yapıcaz edicez inanın bilmiyorum..
dua edin kızlar ben okadar stresliyimki. erkek arkdaşım geldi bunun sevincini bile yaşayamadım..
nereden alalım o zaman serocum
diğer markalarda çok pahalı(
zara da güzel ama sezonda yaklaşılmıyor bile..
Vero moda nın modellerini beğeniyorum oda mnago ayarında gerçi
İspanya ürünleri iyi diğerleri beş para etmez, koton da bozdu kendini lcw gibi oldu ikisi de. Zara da sezonda cok pahalı yaaa
Eminsen biz de teyze olalım artııııkk
zara çok pahalı, ı ıh vermem o kaaa para.evet ya mango'dan alıp sağlam çıkan hiç bi şeyim yok desem yeridir. zara bi nebze daha iyi ama tarzınıza uyarsa massimo hakkaten kaliteli verdiğin paraya değiyor. park bravo da başarılı kabanları falan evladiyelik
sen zaten teyzesin cağnım topikte herkeşler hamile. nems'in neyi olacak bu arada belli oldu mu
Oda mı taktı sana borç. Bu erkekler ne kadar mal oldular ya rab. benim de martta 20 bin lira alacağım var ve şu anda bende dımdızlakım. biraz birikmişim vardı oda avukata vs ye gitti. umarım söylediği gibi aralık ayı kirasını vermiştir evsahibine. o şerefsizde geçen beni arıyo benden istiyor parayı. biliyo ya şero asla borcunu takıp gitmez. herkes kendi derdinde anasını satayım
Evet şükürler olsun ki işim var. bu yaştan sonra baba evine zaten dönemem. yaşar giderim kendi yağımla kavrularak..
Allah yardımcın olsun asmu, gerçekten durumlar kötüymüş. Yine sana helal olsunki o kız hakkında kötü bişey demiyosun.
totosu yere yakın olandan korkulur mu kızlar160 boyundayım benmkinin yakınlık derecesi nedir acaba
Elmo kız aralık başı barcelonada idim koleksiyona ve malına baktım inan bizim buradakilerden pek farkı yok. bi kaç model vardı farklı onun da ne bileyim öyle ahım şahım bi albenisi de yoktu. bi desigualde bişiler gördüm onların da etiketleri görünce gözlerim yuvalarından uğradı. vermiyolar ki şöyle beş bin yetaaale maaş anasını satim ucuzcu bizim patron
sen hanımablanın fotosunu söylüyosun sandım,benimkini mi görmek istiyodun?q çok uzlu durdum hani bana hani bana
kızım istanbulda yaşıyosunuz tonla küçük mağaza butik var,gezip seçe seçe alsanıza...niye bu markaldar bağlı kalıyosunuz ki?nereden alalım o zaman serocum
ben de 160 boyundayım ama totom gayet uzak yere :)totosu yere yakın olandan korkulur mu kızlar160 boyundayım benmkinin yakınlık derecesi nedir acaba
alıntı yapmamaydın iyiydigözüme gözüme koymuşsun dertlerimi
benmde artık dane dane bellerim var gözümde gözümde
işin şakası bu tabi. nik ne yapayım. walla hergün dua ediyorum rabbim hayırlı kapılar açsın diye..
öyle görmüşler öyle davranıo. ama benm kardeşimin seveceğini biri deil.
hayırlısı ne ise o olsun inşALLAH
Elmo kız aralık başı barcelonada idim koleksiyona ve malına baktım inan bizim buradakilerden pek farkı yok. bi kaç model vardı farklı onun da ne bileyim öyle ahım şahım bi albenisi de yoktu. bi desigualde bişiler gördüm onların da etiketleri görünce gözlerim yuvalarından uğradı. vermiyolar ki şöyle beş bin yetaaale maaş anasını satim ucuzcu bizim patron
zara çok pahalı, ı ıh vermem o kaaa para.
massimo dutti mi dediğin? kapısından ugramam o markaların. soyarlar adamı
park bravo bak o marka benim favorim. sezon sonu geçen sene bi kaban aldım, deve tüyü, arkasında pelerin şapkası gibi şapkası var çok memnunum kesimleri de benim gibi iri kadınlara uygun. gerçekten süper marka ama sezon sonu almak en mantıklısı. nine west ayakkabı almıştım sezonda 275 TL ye iki üç ay sonra aynı ayakkabı 89 a düşünce sıyırıyordum kafayı
hayırlısı bakalım ben kız istiyom amanemsin de oğlu olacak cnm, topik bebe kaynıycak :) darısı senin basına inş
Taktı tabi :) 30 bin flndı 15 verdi gersi girdi bana :) neyse ki yılbasından sonra bitecek.
O dönem cok kötüydüm katakulliye geldim ayrı eve cıkamadım cok pişmanıımmm
Valla park bravo iyi ama iş giyimi için alışveriş yapıyorum oradan.nereden alalım o zaman serocum
anam o boya o kiloya o göbüşü nerede yaptın kız?serenad yaparımki şen dulluguna
bende göbiş var. bide yanlarım var. bunu çevremdekilere diyince gülüyolar banaaslında fiziğim iyidir.d az daha uzun olsaydım boyfirendim 185 86 87 boyunda bende 160 cık
ben bide 48 kiloyum
H&M bana da hitap ediyor ama c&a yı pek bilmiyorum. bu herif yüzünden alışveriş bile yapamıyordum ki iliğimi kemiğimi sömürdü adi. bundan sonra fıstık gibi giyineceğim.sezonda c a ve h m'den alın canım ben öyle yapıyorum ekstra bi şeyi çok beğenmezsem diğer mağazalardan. hem fiyatları uygun hem de benim zevkime hitap ediyor. ha ben bi de gap'ten çok alırım ama iş kostümü değil haftasonu için falan daha uygun tarzı. ocağın ilk haftası zara ve tüm ekibi indirime giriyor beklemeden gitmek lazım çünkü talan ediyorlar. massimoyla oyshoya çok gidiyorum ben o gruptan
Valla park bravo iyi ama iş giyimi için alışveriş yapıyorum oradan.
ayakkabı ve çantaları da güzel ama sadece outlet magazalarından alışveriş yaparım.
bide donları güzel kız, şık ve kaliteli oluyorlar öyle pazar donu gibi iki günde sünmüyorlar..
anam o boya o kiloya o göbüşü nerede yaptın kız?
senin kaslanman lazım bu durumda sende yag oranı fazlalığı var hemen salona yazılıyorsun. sevgili de selvi boyluymuş maşallah allah mesut etsin tamamına erdirsin.
H&M bana da hitap ediyor ama c&a yı pek bilmiyorum. bu herif yüzünden alışveriş bile yapamıyordum ki iliğimi kemiğimi sömürdü adi. bundan sonra fıstık gibi giyineceğim.
Taktı tabi :) 30 bin flndı 15 verdi gersi girdi bana :) neyse ki yılbasından sonra bitecek.
O dönem cok kötüydüm katakulliye geldim ayrı eve cıkamadım cok pişmanıımmm
Benim de 1,60 yerin altında var
Kızım ben angara bebesiyim ne bilim ispanyaları fln
sen hanımablanın fotosunu söylüyosun sandım,benimkini mi görmek istiyodun?
kızım istanbulda yaşıyosunuz tonla küçük mağaza butik var,gezip seçe seçe alsanıza...niye bu markaldar bağlı kalıyosunuz ki?
mesela bir kaban ,ayakkabı bot alacakasanız tamam en iyi yerden alın da günlük işe giderken ,h.sonu giyilecek kıyaftelere tonla para vermeye gerk yok.eni konu hepsi aynı kumaşı kullanıyo.para veridğimiz şey markası.çok iyi bir design bulursun da paraya kıyıp alırsın gerisi basic şeyler zaten..
bir de iprkyol twist %50 indirime girdi,sezonda beğendiğim farklı tarz kıyafetler vardı mesela onları alıcam..onun dışında burda öyle sizinki gibi mini butikler falan yok,o yüzden internetten alıyorum herbişeyimi..:)
acıktım bende gachayım..Bi yeöeğe gidip geliyorum beybileeer
nine westi satarken ayağında paralansın diyorlar galiba bneim ayağımda paralanıyor zira ordan aldığım ayakkaplar
sezon sonu gitçen bebişim massimoya hepsi aynı zaten zara, bershka, oysho,massimo artık o grupta ne varsa ocak ilk hafta sonu damlıcaksın artık şansına ne çıkarsa
Benim de 1,60 yerin altında var
seninkinide onunkinide. sen bana uslu der dedin bende uslu oldumsen hanımablanın fotosunu söylüyosun sandım,benimkini mi görmek istiyodun?
anam o boya o kiloya o göbüşü nerede yaptın kız?
senin kaslanman lazım bu durumda sende yag oranı fazlalığı var hemen salona yazılıyorsun. sevgili de selvi boyluymuş maşallah allah mesut etsin tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?