09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

taşınma diyince aklım çıkıyo Batmandan Ankaraya dönüşümüz nasıl olacak acaba :18:

mobilyalarını satabilme imkanın olursa süper olur aslında
beyaz eşya kıyafet ıvırzıvırlarını alırsın
Ankaradaki eve göre eşya düzeni yaparsın sonra.
Batmandaki kadar geniş olmaz Ankara evlerini tahminimce.

Çöp poşetine bas gitsin hepsini
ne kadar iyi nyetli ve salağım düşün. tabi ki öyle yapmalıyım ne kolisi beeeeeeeeee!

tövbe yarabbim tövbeee

şimdi nerde kalıyor pekii
acıyıp odanın birine alma sakın taşınana kadar
sürtsün o burnu .!!!!

bekar cocuklar var tanıdıkları, onlarla yaşıyor.
benim gibi yalnızda değil.. öküz..
bense kadın başıma yapayalnızım.
depo tutmalıyım evet.

abin ve yengenle ilişkilerin iyi ise güzel fikir bence,
hem bu dönemi yalnız atlatmamış olursun
hemde biraz para biriktirip yeni ev için koşullarını uygun hale getirirsin.
Kalıcı olmayacağından, amacını gerçekleştirme sürecinde onlarla yaşaman sana da ağır gelmez

ne kadar iyi nyetli ve salağım düşün. tabi ki öyle yapmalıyım ne kolisi beeeeeeeeee!

Kolinin bandına kapaklarını kapatmaya değmez
Bas poşete at kapıya ister o alsın ister çöpçüler

Evet yengenden yana da çekincen yoksa bi süre tek kalmamanda fayda var
Yalnızken daha çok düşünür, üzülürsün
Maddi anlamda da bu süreç sana iyi gelir
Aslında artık hürsün istediğini yapabilirsin, böyle düşün

Bu arada nickim maşallah sana ya..Ahh ben de 25 olsam keşke...30 olacağım martta
kontes sen de bi zamanlar 25tin :) saçlarıma aklar düştü yaş 25 iş bitmiş bende

zor oldu ama hallettin çok şükür, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.

beğendınmı canım :)) bende ıyım şükür taşındınmı evıne allah güle güle oturmayı nasip etsin canım

Evet beğendim güle güle kullan

Evet taşındım ama evde 'kürt çalıyo çingene oynuyo' bi manzara var
Amin çok sağ ol darısı seninde başına inşallah kurtulursun o binadan

evet abimle de yengemle de aram iyi. hatta yengemle daha iyi önemli olan o.
iyi fikir bu ben bunu düşüneyim zaten böyle yalnız olunca da dul olunca da kurda kuşa yem olmaya aday olunuyo o durumda var..

çok haklısın öyle yapacağım. maddi anlamda toparlanmam da lazım şimdi bide ev için borca girmek akıllıca değil.
hürüm ama hala beynen evliyim sanki, zamanla atacağım bu sıkıntıları üzerimden..

Evet beğendim güle güle kullan

Evet taşındım ama evde 'kürt çalıyo çingene oynuyo' bi manzara var
Amin çok sağ ol darısı seninde başına inşallah kurtulursun o binadan

olsun canım yerleşirsin taşınmışsınya gerısı gelir

canım bız hala bı kararsızlıktır gıdıyor aslında ben her türlü giderimde işte eşim problem çıkarıyo yaşadığımız sornları unutuyor

nasıl yetiştirmişlerse çok buyuk saygısızlık olacakmış snaıyor tabı bızım özel hayatımızın içine edilirken hiç saygısızlık olmuyordu

boşanma aşamasındasınız galiba yenı hayatınız hayırlı olsun inşallah allah yardım eder konuyu pek anlayamasamda ılk etapta aileden destek almak en ıyısı bırılerının yaralarınızı sarması lazım

çok teşekkür ederim katie ciğim, boşanma aşamasını geçtik dün itibarı ile duruşmamız görüldü ve boşanma kararı verildi. ailem uzakta bana gelemiyorlar ben onlara gideceğim evet.

çok teşekkür ederim katie ciğim, boşanma aşamasını geçtik dün itibarı ile duruşmamız görüldü ve boşanma kararı verildi. ailem uzakta bana gelemiyorlar ben onlara gideceğim evet.

her şerde vardır bı hayır zor zamanlar ama geçecek canım adam nekadar kötü olursa olsun ahşu alışkanlıklar yokmu işte o alışkanlıklar sinir ediyor insanı zor zamanlardan kastım o yanı

Elmayra siyasetten değil BDVden gitti, geyik yaparken enselenmiş hanımabla da aynı konudan gitti. son banları 1-2 günlük olduğu için bu sefer ceza puanına göre banlanmış. yani ben bebeyi doğurcam yürütcem öyle gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…