taşınma diyince aklım çıkıyo Batmandan Ankaraya dönüşümüz nasıl olacak acaba :18:
ne kadar iyi nyetli ve salağım düşün. tabi ki öyle yapmalıyım ne kolisi beeeeeeeeee!Çöp poşetine bas gitsin hepsini
tövbe yarabbim tövbeee
şimdi nerde kalıyor pekii
acıyıp odanın birine alma sakın taşınana kadar
sürtsün o burnu .!!!!
aklıma bi fikir geldi.
eşyaları satmak istemiyorum çünkü eninde sonunda bi eve geçmek istiyorum.
ama şimdi kira fatura vs de ödemek istemiyorum. eşyaları bi depoya versem abimde yaşasam bir süre. sonuçta bende çalışıyorum onun aile bütçesine de katkım olur o zaman agır gelmem onlara. zaten abim ev senin evin gel kal diyo ki öyle zaten babamın evi ora bi onun değil.
ne dersiniz?
hem bu yalnızlık beni delirtiyo..
ne kadar iyi nyetli ve salağım düşün. tabi ki öyle yapmalıyım ne kolisi beeeeeeeeee!
Çöp poşetine bas gitsin hepsini
kontes sen de bi zamanlar 25tin :) saçlarıma aklar düştü yaş 25 iş bitmiş bendeBu arada nickim maşallah sana ya..Ahh ben de 25 olsam keşke...30 olacağım martta
Çok yoruldum dondum da neyse doğalgaz açıldı da rahatladım daha yeni
6 ay mıbize kükreyip duruyo ama kendi gagasını tutamıyo
Tam dolap kombi kabini var, onlardan bulduk
O yüzden açtılar dün, ertelenmedi yani çok şükür
Tamam ilgin için teşekkür ederim, mutfağa uyumlu tonlarda zebra siparişi verdik haftaya gelecek inşallah
Amin inşallah Gofretcim
merhaba kızlar nasılsınız
zor oldu ama hallettin çok şükür, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.
Merhaba Katiee avatar yıkılıyoiyi şükür sen ?
beğendınmı canım :)) bende ıyım şükür taşındınmı evıne allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
evet abimle de yengemle de aram iyi. hatta yengemle daha iyi önemli olan o.abin ve yengenle ilişkilerin iyi ise güzel fikir bence,
hem bu dönemi yalnız atlatmamış olursun
hemde biraz para biriktirip yeni ev için koşullarını uygun hale getirirsin.
Kalıcı olmayacağından, amacını gerçekleştirme sürecinde onlarla yaşaman sana da ağır gelmez
Kolinin bandına kapaklarını kapatmaya değmez
Bas poşete at kapıya ister o alsın ister çöpçüler
Evet yengenden yana da çekincen yoksa bi süre tek kalmamanda fayda var
Yalnızken daha çok düşünür, üzülürsün
Maddi anlamda da bu süreç sana iyi gelir
Aslında artık hürsün istediğini yapabilirsin, böyle düşün
Evet beğendim güle güle kullan
Evet taşındım ama evde 'kürt çalıyo çingene oynuyo' bi manzara var
Amin çok sağ ol darısı seninde başına inşallah kurtulursun o binadan
evet abimle de yengemle de aram iyi. hatta yengemle daha iyi önemli olan o.
iyi fikir bu ben bunu düşüneyim zaten böyle yalnız olunca da dul olunca da kurda kuşa yem olmaya aday olunuyo o durumda var..
çok haklısın öyle yapacağım. maddi anlamda toparlanmam da lazım şimdi bide ev için borca girmek akıllıca değil.
hürüm ama hala beynen evliyim sanki, zamanla atacağım bu sıkıntıları üzerimden..
boşanma aşamasındasınız galiba yenı hayatınız hayırlı olsun inşallah allah yardım eder konuyu pek anlayamasamda ılk etapta aileden destek almak en ıyısı bırılerının yaralarınızı sarması lazım
çok teşekkür ederim katie ciğim, boşanma aşamasını geçtik dün itibarı ile duruşmamız görüldü ve boşanma kararı verildi. ailem uzakta bana gelemiyorlar ben onlara gideceğim evet.
Amin çok sağ ol darısı başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?