09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bi arkadaşımda bu durumdaydı
Annesi sütümü helal etmem dedi, arkadaş ta taşınmazsak boşanırıza getirdi
Sonuç taşındılar

nic ne dıyorsun aylarcamı banlılar yaza kadar falan cıddımı bu

Bi arkadaşımda bu durumdaydı
Annesi sütümü helal etmem dedi, arkadaş ta taşınmazsak boşanırıza getirdi
Sonuç taşındılar

canım ben boşanırız desem kadın kına yakar 3 gun mevlüt okutur bütün mahalleye şeker dağıtır benım daireyede kendı yerleşir

benimki bayrak tutunından kayınvalidelil üniversitesi olsa benımki prof olur o derece

Benimki de ayni masallah... Ne diyelim, Allah`a yakin bize uzak olsunlar...

As. hoş geldin Souvvenir iyi yapmışsın

Naber

Sagol canim, ozledim vallahi sizleri ya... Bir arada bulmak zor sizi...
Iyi diyelim iyi olalim canim... Gecen haftalarda riskli donemler gecirdim de, hamd olsun iyiyim simdi...

Sen nasilsin? Yeni evine tasinmissin hayirli ugurlu olsun insallah...
Hamilesin degil mi? :26:

Evet sen gidince topik sahipsiz kaldı, hepimiz dağıldık başka topiklere
İyiyim bende ne olsun. Amin çok sağ ol
Yok düşükmüş o, ama burda başka hamile arkadaşlar var sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurlar

Ev hanimligi yaramadi o anlamda desene... Olsun yine arada boyle gorusuyoruz iyi oluyor...

Hmmm... Anladim canim... Yok soru acisindan degil, seni merak ettigimden sordum cancazim...
Rabbim hayirlisini versin insallah...

Ev hanimligi yaramadi o anlamda desene... Olsun yine arada boyle gorusuyoruz iyi oluyor...

Hmmm... Anladim canim... Yok soru acisindan degil, seni merak ettigimden sordum cancazim...
Rabbim hayirlisini versin insallah...

Teşekkür ederim ilgin için
Arada Bircan da uğruyor
Amin cümlemize inşallah

Hmm şu evlilik tespiti konusu sanırım.
Teşekkürler Nick.
evet o konudan gitmiş.
nic ne dıyorsun aylarcamı banlılar yaza kadar falan cıddımı bu
keti ceza puanı 90 olmuştu, her seferinde 1-2 günlük ceza alıyordu. hakkını vermişler bu sefer
Hemde evin temiz kalır
Sobanın külü filan oluyo bacası doluyodu ne bilim

evet sobanın derdi olmayacak, her yer sıcak olacak. tek odada yakıyor olmamıza rağmen o da akşamdan akşama tabi, doğalgaz kullananlardan daha çok para ödüyormuşuz kömüre.

evet sobanın derdi olmayacak, her yer sıcak olacak. tek odada yakıyor olmamıza rağmen o da akşamdan akşama tabi, doğalgaz kullananlardan daha çok para ödüyormuşuz kömüre.

Hem kömürün isi pası çok olurdu hem ocak için alınan tüpler pahalıydı + her yıl badana gerektirirdi
Doğalgaz çok iyi oldu bencede
Kışın fazla geliyo sadece, yazın sıcaksu + ocak için ödeniyo çok cüzi bi rakam

Ben eskisi gibi gelemiyorum malesef, o yuzden herkesi goremiyorum...
Arada bir boyle goz atiyorum o kadar...

Karnim acayip acikti... Bana musade, gidip birseyler atistirayim...

Afiyet olsun görüşürüz

Son düzenleme:

doğalgaz kışın fazla geliyor ama biz bi evi komple ısıtan bi aileye göre kömüre daha çok para harcadık düşünki akşamdan akşama yakıyoruz o da az az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…