Ah elmik ah, o kadar dedim az uslu dur diye. Sonunda yedin 6 ayı, lan senin gelişine ben ikinciyi doğururum
Biri Bircan mı dediAraya girecektim ama telefonlarım susmadı Sovi de kaçmış ben gelene kadar
Benim de borçlar biraz azalır
evet alışkanlıklar koyuyor yoksa herifi sileli yol oldu kalbimden. ama zamanla onu da sileceğim alışkanlıkları da allahın izniyle..her şerde vardır bı hayır zor zamanlar ama geçecek canım adam nekadar kötü olursa olsun ahşu alışkanlıklar yokmu işte o alışkanlıklar sinir ediyor insanı zor zamanlardan kastım o yanı
amanın canım sen bebiş mi bekliyorsun çok sevindim.Selamlar herkese...
Cekirgee, seni gordum geldim...
hahha benim ki yakmıştır eminim. bide ex kocam anneme söylediğimde agladı dedi bende timsah gözyaşlarıdır onlar dedim kızdı hahhahahhacanım ben boşanırız desem kadın kına yakar 3 gun mevlüt okutur bütün mahalleye şeker dağıtır benım daireyede kendı yerleşir
kızlar sağ bileğimi çatlattım, sargıda ve geçici atelde ilginç bir yeri de çatlattığım için alçı olmuyor, işkence gibisabah dolap kapağı düştü üstüne...
kızlar sağ bileğimi çatlattım, sargıda ve geçici atelde ilginç bir yeri de çatlattığım için alçı olmuyor, işkence gibisabah dolap kapağı düştü üstüne...
selam kızlarrr,,
bugün ikili testimi yaptırdım teyzeleri bide doktor %90 kız dedi bakalım i daha çok küçük 12+2 o yüzden pek kaptırmıyorum kendimi,
test sonucun nasıl çıktı kuzum iyi çıkarsa üçlüyü yaptırma izmirdesin ya ondan diyorum büyükşehirlerde para tuzağı olmuş bu iş resmen, ben de yaptırmadım üçlüyü, cinsiyetide 14.haftada öğrenmiştim kesin olarak öncesinde %70 %80 %50 gibi söylemleri olmadı doktorun bence bişey ifade etmiyo %90 bile demesi, %10 yanılma payım var demektir bu, ama ben de kız hissediyorum senin bebeğini
vaaaayyy özlem seninde 6. Ay bitiyo nerdeysee , bişi kalmamış yahu ne çabuk geçiyo vakitt
hadi bakalım
ahhaha katieem yaa :)canım ben boşanırız desem kadın kına yakar 3 gun mevlüt okutur bütün mahalleye şeker dağıtır benım daireyede kendı yerleşir
öpüldünüz kızlar , çıkıyorum ben , iyi bakın kendinizee,
selam kızlar nasılsınız?
tahlillerin vardı quarta çıktı mı sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?