09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

her şerde vardır bı hayır zor zamanlar ama geçecek canım adam nekadar kötü olursa olsun ahşu alışkanlıklar yokmu işte o alışkanlıklar sinir ediyor insanı zor zamanlardan kastım o yanı
evet alışkanlıklar koyuyor yoksa herifi sileli yol oldu kalbimden. ama zamanla onu da sileceğim alışkanlıkları da allahın izniyle..

Selamlar herkese...

Cekirgee, seni gordum geldim...
amanın canım sen bebiş mi bekliyorsun çok sevindim.
saglıkla kucagına al inşallah.
canım ben boşanırız desem kadın kına yakar 3 gun mevlüt okutur bütün mahalleye şeker dağıtır benım daireyede kendı yerleşir
hahha benim ki yakmıştır eminim. bide ex kocam anneme söylediğimde agladı dedi bende timsah gözyaşlarıdır onlar dedim kızdı hahhahahha

kızlar sağ bileğimi çatlattım, sargıda ve geçici atelde ilginç bir yeri de çatlattığım için alçı olmuyor, işkence gibi sabah dolap kapağı düştü üstüne...

selam kızlarrr,,

bugün ikili testimi yaptırdım teyzeleri bide doktor %90 kız dedi bakalım i daha çok küçük 12+2 o yüzden pek kaptırmıyorum kendimi,

selam kızlarrr,,

bugün ikili testimi yaptırdım teyzeleri bide doktor %90 kız dedi bakalım i daha çok küçük 12+2 o yüzden pek kaptırmıyorum kendimi,

test sonucun nasıl çıktı kuzum iyi çıkarsa üçlüyü yaptırma izmirdesin ya ondan diyorum büyükşehirlerde para tuzağı olmuş bu iş resmen, ben de yaptırmadım üçlüyü, cinsiyetide 14.haftada öğrenmiştim kesin olarak öncesinde %70 %80 %50 gibi söylemleri olmadı doktorun bence bişey ifade etmiyo %90 bile demesi, %10 yanılma payım var demektir bu, ama ben de kız hissediyorum senin bebeğini

doktor sıkıntı yok dedi ama kesin sonuçlar bi hafta sonra bakalım , yaa 300 lira vermek zoruma gitti, gittim üviversitede yaptırdım ücretsiz, burdada bazı hastanelerde ikili temiz çıkara üçlüyü yaptırmıyolarmıs bakalım benim doktor ne dicek

geçen hafta kendi doktorum yüzde 51 kız gibi demişti şimdi yüzde doksan dedi ama bi 16 haftaya görmeden kesin demem kafamda , 30. haftaya kadar kız deyip sonra erkek çıkan bile var kaptırmamak laazım hemen

sağlıklı olsun da tosunlarımız o yeter

vaaaayyy özlem seninde 6. ay bitiyo nerdeysee , bişi kalmamış yahu ne çabuk geçiyo vakitt

hadi bakalım

canım ben boşanırız desem kadın kına yakar 3 gun mevlüt okutur bütün mahalleye şeker dağıtır benım daireyede kendı yerleşir
ahhaha katieem yaa :)
benmkide yaptığı 3 kuruşluk masrafa üzülür

kızlar sağ bileğimi çatlattım, sargıda ve geçici atelde ilginç bir yeri de çatlattığım için alçı olmuyor, işkence gibi sabah dolap kapağı düştü üstüne...

geçmiş olsun bodycm

öpüldünüz kızlar , çıkıyorum ben , iyi bakın kendinizee,

hoşgelmişsin, güle güle pampaa
sende kendine ve pıtırcığa iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…