oyy kurban olduğumm
barbunya olma yolunda ilerliyor maşallahhhhh
herkesler Tünaydınlarrrrrr
Yerim senin hamilelik takvimini yaa.
maşallah sübhanallah
güm güm güm nasıl atıyo değil mi ben kahkalara boğulmuştum eve dönüş yolundada ağlamıştım daha nice güzel resimleri olsun inşallah
Ahahah bana da bi garip geldi valla
sesler geliyo ben dedim ki ay bu benim karnımdan geliyo, hayır diyo kalp atısı yok bağırsak ogüm güm gırrr fln diye geliyo
ben de ağla ağla öldüm
oyy kurban olduğumm
barbunya olma yolunda ilerliyor maşallahhhhh
herkesler Tünaydınlarrrrrr
darısı başına gofretim
sovr86 ne alemde acaba onunkide epey büyüdü 21 haftalık oldu sanırım aramızda 10 hafta vardı
Ahahah bana da bi garip geldi valla
sesler geliyo ben dedim ki ay bu benim karnımdan geliyo, hayır diyo kalp atısı yok bağırsak ogüm güm gırrr fln diye geliyo
ben de ağla ağla öldüm
Allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün 2014 ne kadar güzel başladı senin için hep böyle geçsin
ay ben o günleri görebilir miyim acaba
darısı başına gofretim
sovr86 ne alemde acaba onunkide epey büyüdü 21 haftalık oldu sanırım aramızda 10 hafta vardı
Allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün 2014 ne kadar güzel başladı senin için hep böyle geçsin
o kadar hızlı geçiyo ki elmiş, yok ikili tarama yok üçlü tarama yok detaylı ultrason vs derken bi bakmışsın karnın burnunda 9 ay diyince uzun gibi geliyo ama kontrol günlerini beklerken beklerken çok çabuk geçiyo
Öyle mi diyosun bana o kadaaar uzun geliyo ki sanki beş ayı göremicek misim gibi
babası da ağladı mı kontrolde
bu haftalar zorlu geçiyo galiba senin, bişey yiyemiyosan miden fena ise harbiden geçmez yahu dedirtiyo insana ama 4-5 ve 6.aylar çok rahat haldur huldur hamile değilsin ama karnın çıkmış oluyo hoşuna gidiyo, aslında iç huzuru olarak %100 huzurlu olunmuyo be canım, yani şu açıdan haftası küçükken bişey mi olur diyosun sonra bebek iyice büyüyo en ufak şeyde ay erken mi doğar diyosun, dün gibi benim burda ay adetim gecikir mi aman gecikti kan testi vs demem
Ağladı, bakıyo bakıyo anlamdı diyo ki kuru fasulye gibiacayip bi duygu ya
insan tam da o an diyo ki: işte biz şimdi "biz" olduk
oyyy çok minnak annesi çok güzel maşallah rabbim kucağına almayı nasıp etsin...
hamilelik takvimin de var artık ohhh
Allah isteyen herkese versin ben hariç
nick te allah yardım etsin inşallah çok kolay bi doğum olur bende normal doğum yaptım bidaaa yapmayı düşünmüyorum
İnşallah cabuk atlatırım cünkü biraz sıkıldımsürekli midem bulanıyo gecen haftadan bu yana 2 kilo vermişim
insan tam da o an diyo ki: işte biz şimdi "biz" olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?