09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yerim senin hamilelik takvimini yaa.

Ahahah bana da bi garip geldi valla

maşallah sübhanallah
güm güm güm nasıl atıyo değil mi ben kahkalara boğulmuştum eve dönüş yolundada ağlamıştım daha nice güzel resimleri olsun inşallah

sesler geliyo ben dedim ki ay bu benim karnımdan geliyo, hayır diyo kalp atısı yok bağırsak o güm güm gırrr fln diye geliyo

ben de ağla ağla öldüm

Ahahah bana da bi garip geldi valla

sesler geliyo ben dedim ki ay bu benim karnımdan geliyo, hayır diyo kalp atısı yok bağırsak o güm güm gırrr fln diye geliyo

ben de ağla ağla öldüm

Allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün 2014 ne kadar güzel başladı senin için hep böyle geçsin

ay ben o günleri görebilir miyim acaba

o kadar hızlı geçiyo ki elmiş, yok ikili tarama yok üçlü tarama yok detaylı ultrason vs derken bi bakmışsın karnın burnunda 9 ay diyince uzun gibi geliyo ama kontrol günlerini beklerken beklerken çok çabuk geçiyo

Öyle mi diyosun bana o kadaaar uzun geliyo ki sanki beş ayı göremicek misim gibi

Öyle mi diyosun bana o kadaaar uzun geliyo ki sanki beş ayı göremicek misim gibi

bu haftalar zorlu geçiyo galiba senin, bişey yiyemiyosan miden fena ise harbiden geçmez yahu dedirtiyo insana ama 4-5 ve 6.aylar çok rahat haldur huldur hamile değilsin ama karnın çıkmış oluyo hoşuna gidiyo, aslında iç huzuru olarak %100 huzurlu olunmuyo be canım, yani şu açıdan haftası küçükken bişey mi olur diyosun sonra bebek iyice büyüyo en ufak şeyde ay erken mi doğar diyosun, dün gibi benim burda ay adetim gecikir mi aman gecikti kan testi vs demem

İnşallah cabuk atlatırım cünkü biraz sıkıldım sürekli midem bulanıyo gecen haftadan bu yana 2 kilo vermişim

oyyy çok minnak annesi çok güzel maşallah rabbim kucağına almayı nasıp etsin...

hamilelik takvimin de var artık ohhh
Allah isteyen herkese versin ben hariç

nick te allah yardım etsin inşallah çok kolay bi doğum olur bende normal doğum yaptım bidaaa yapmayı düşünmüyorum

Saol cnm :) Aminnnn

Nick doğurdu mu acaba arayamıyorum da rahatsız etmeyeyim diye

İnşallah cabuk atlatırım cünkü biraz sıkıldım sürekli midem bulanıyo gecen haftadan bu yana 2 kilo vermişim

ekşi ve tuzlu mideyi bastırıyo zaten tavsiye veren olmuştur bende eksik kalmıyım
domates salatalıkta gidiyo azcıkta peynir yiyodum hepten halsiz kalmıyım diye, folik asitede başladın diye tahmin ediyorum

insan tam da o an diyo ki: işte biz şimdi "biz" olduk

canım senin doğumuna da az kalmış ne çok hamile var yaahuuu...

9 ay bana da geçmek bilmemişti...ama en rahat aylar 5-6.aylar...
bulantılar azalıyor bebeiş kıpırdıyor onu dinlemekle falan zaman geçiyor karnıma kumanda koyuyordum ben onun içerde dans edişini izliyorduk
şimdi 2 yaşına girecek 1 martta kudurmakla meşgul :1
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…