09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hmmm anladım..

hadi Allah sağlıkla doğum nasip etsin.kısa zamanda doğur inşallah..

Bazı kk hatunları aynı benim kocam gibi.

İzah etmeye çalıştığın bişey var, ama bu hatunlar konuya değilde konunun içinden cımbızla çektikleri farklı bir konuya takılıyorlar nedense.

Şuan bdv de konu sahibesine ''Sen türkçe dersi almadın mı'' diye soran bile olmuş.

Bazı konulara bakıyorum, konu biyanda ezik büzük kalmış, konu sahibeside hanımlara açıklama yapmaya çalışıyo.

Yazıktır günahtır yaw kaynatmayalım konuları

Bir konu açılıyorsa konu sahibesi yazım kurallarına uymalı ki,sorunu iyi şekilde anlayabilelim.
Karman çorman,harfler yutularak yazılmış bir konuyu ben anlayamam ve doğal olarak yorum yapamam.
Arkadaşımızın "Türkçe eğitimi aldınız mı?" sorusu da gayet normal bir soru,yazımdan ötürü konuyu anlayamamış olabilir.
Benim anlayamadığım neden konuyu buraya taşıdınız?

Son düzenleme:

Orda öyle yazıyo da bakalım öyle olacak mı

Beni anlıyosun değil mi? Kusarken cok kötü hissediyorum kendimii

Sükürler olsun q ya inanamıyorum hala o var ve büyüyo saka gibi

Ohooo öğrendiğim gün bıraktım bebişim ama cok zorlandığım doğru

İnşallah cnm, ben bi ağlıyorum bi gülüyorum salak gibiyim

Senin oğlunu yerim ben, herşey onun icindi sen hikayesin :)

Ben feci kusuyorum, aslında kusmuyorum ama hep o bulantı hissi. Ben de kilo veriyorum simdilik ama sanırım ben cirkinleşicem, duba gibi olucam

başladın mı sen işe?? o zaman açtırdın kk yı ?

iyi hadi ben de yi,yip geliyom o zaman..

Hic sorma cocuğun hatrına actırdım
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı başıma

Saol cnm Allah razı olsun.

Bu soruyu ben cok sorarım. Bir kere zaten türkçe hatalarıyla konu acmak yasak. Okurken tiksinti geliyor insana.

La kocam hepinizi tanıyor merak etmeyin arayan desinki geyikten arkadaşız hahaha
Telefonla görüştüklerimi de face arkadaşlarımı da biliyor, o benim burda ne konuştuğumy bile girip okumaz.

ALLAH razı olsun nik.. bende sana dua edicem. sağlıklı ağrısız bir doğum nasip etsin..
dua etsen memnun olurum tabi. ama önemli olan senin sağlığın hem artık elmi var oda etcek bana

Orda öyle yazıyo da bakalım öyle olacak mı

Beni anlıyosun değil mi? Kusarken cok kötü hissediyorum kendimii

İnşallah cnm, ben bi ağlıyorum bi gülüyorum salak gibiyim

anlıyorum lavaboya koş. merdivenlerde kusmamak için

elmi sana demin dedimya "sonsuz olsun inşALLAH bugun yaşadığın heycanlar mutluluklar..."
sen şimdi ömrün boyunca bir ağlayıp bir gelecek misin :18::18::18::18:

Yok la ne ağlıcam Allah ayva cekirdeğimle hep güldürecek beni hep mutlu olucam ben artık. Yıkılan yuvanın ardından değil de evladıma ağlıcam beni üzdüğü icin.

çıldırmama muhtemelen 5 ay 5g ün kaldı diye bir şey yapabiliyor muyum :44::44:

Saol cnm ben de mutluyum gerçekten. O pıt pıt sesleri hic cıkmıyor kulağımdan

amarikada bir hastanede bi cihaz varmış. babanın karnına bağlıyorlarmış..
baba da çocuğun attığı tekmeleri falan hissediyormuş.
ben yazınca bile duygusallaştım ya
o babalarında gözleri doluyor sevinçten ağlıyorlar falan..
keşke çok yaygın bir şey olsa babalarda bu mutluluğu yaşasa

Yok cnm ya anlayamazlar, ekrana bakıyo bugün diyo ki ama bu cok kücük nasıl kalbi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…