- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Telden girdimde uzun uzun yazamıyorum zaten gitcm birazdan. Çok şükür bugünleri gördüm qui. Nişan dediğim şey rahim ağzını bakterilerden koruyan bi tıkaç. Bebeği enfeksiyondan koruyor. Açılma olunca da düşüyor, doğumun belirtilerinden biri.
NEVRESTE çok sağol sen de alıntı yspamsdm
Size cogzel birsey göstereyim miiiiii
İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun
Eki Görüntüle 984283
elmii
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 10-10-2014
benim nufustaki tarihim
bu arada demin kustumalt katta üst kata lavaboya çıktım. çıkarken de sen aklıma geldin elmide böylemi kusuyordur diye geçti içimden
oyyy maşallah teyzesinin kuzusuçok şükür bu günleri de gördün elmiko..
bak şimdiden senin yapamadıklarını yaptırıyo sanakilo vermemiştin ya bi türlü sen
bu arada sigarayı da bıraktın di mi?
elmi inanmıyorum..inan tüylerim diken diken oldusenin duygu ve hislerini düşünemiyorum bile sonsuz olsun inşALLAH bugun yaşadığın heycanlar mutluluklar...
elmi nikin telefonu vardı sende dımı. bir yazsana ne alemdeymiş :26:
Doğurmadım :)
Dün sancım başladı, bugün gittim sancı falan yok. 1haftayı bulmaz tahminimce çünkü kasılmalarım çok sıklaştı ve dün akşam nişanım gedi.
Az evvel konuştuk ama burdanda yazayım elmikin bebişine çok sevindim, inşallah kucağına aldığı günü de görürüz. Bu arada elmik gebeliğin en zor evresi ilk 12 hafta, 5hafta daha sık dişiniinan şu son günler bile ilk baştaki kadar zor değil.
Ben bugün annemlere geçiyorum, eğer doğurursam elmik size söyler
Dualarınızı eksik etmeyin. Asmunikal canım duan aklımda, Allah kabul etsin dün sancım varkende ettim belki doğum anında unuturum diye.
Sevincimi üzüntümü derdimi tasamı herşeyimi paylaştığım sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
elmiş,bu arada benim hiç midem bulanmamıştı hamileyken..
sigarayı bıraktığım için,ilk 3 ay 5 kilo almıştım:):) ama var ya hala söylerler hamileyken çok güzelleşmiştim yahu
sağlıklı beslenme sigara yok içki yok,bi de kilo alınca ,yakışmıştı la bana
nemiş sen nasılsın canım,nasıl geçiyo bu zamanlar,artık iyicw ağırlaştı bebeğin,şeker nasıl,diyete devam :)
başladın mı sen işe?? o zaman açtırdın kk yı ?
iyi hadi ben de yi,yip geliyom o zaman..
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı başıma
Bazı kk hatunları aynı benim kocam gibi.
İzah etmeye çalıştığın bişey var, ama bu hatunlar konuya değilde konunun içinden cımbızla çektikleri farklı bir konuya takılıyorlar nedense.
Şuan bdv de konu sahibesine ''Sen türkçe dersi almadın mı'' diye soran bile olmuş.
Bazı konulara bakıyorum, konu biyanda ezik büzük kalmış, konu sahibeside hanımlara açıklama yapmaya çalışıyo.
Yazıktır günahtır yaw kaynatmayalım konuları
Merhaba tekrar, gören olur mu bilmem
Nick Allah bi sancı da kurtarsın
Bana da dua edersen sevinirim
Doğurmadım :)
Dün sancım başladı, bugün gittim sancı falan yok. 1haftayı bulmaz tahminimce çünkü kasılmalarım çok sıklaştı ve dün akşam nişanım gedi.
Az evvel konuştuk ama burdanda yazayım elmikin bebişine çok sevindim, inşallah kucağına aldığı günü de görürüz. Bu arada elmik gebeliğin en zor evresi ilk 12 hafta, 5hafta daha sık dişiniinan şu son günler bile ilk baştaki kadar zor değil.
Ben bugün annemlere geçiyorum, eğer doğurursam elmik size söyler
Dualarınızı eksik etmeyin. Asmunikal canım duan aklımda, Allah kabul etsin dün sancım varkende ettim belki doğum anında unuturum diye.
Sevincimi üzüntümü derdimi tasamı herşeyimi paylaştığım sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
La kocam hepinizi tanıyor merak etmeyinarayan desinki geyikten arkadaşız hahaha
Telefonla görüştüklerimi de face arkadaşlarımı da biliyor, o benim burda ne konuştuğumy bile girip okumaz.
Orda öyle yazıyo da bakalım öyle olacak mı
Beni anlıyosun değil mi? Kusarken cok kötü hissediyorum kendimii
İnşallah cnm, ben bi ağlıyorum bi gülüyorum salak gibiyim
anlıyorumlavaboya koş. merdivenlerde kusmamak için
elmi sana demin dedimya "sonsuz olsun inşALLAH bugun yaşadığın heycanlar mutluluklar..."
sen şimdi ömrün boyunca bir ağlayıp bir gelecek misin :18::18::18::18:
Yok la ne ağlıcamAllah ayva cekirdeğimle hep güldürecek beni hep mutlu olucam ben artık. Yıkılan yuvanın ardından değil de evladıma ağlıcam beni üzdüğü icin.
çok mutluyum senin adına
Saol cnm ben de mutluyum gerçekten. O pıt pıt sesleri hic cıkmıyor kulağımdan
amarikada bir hastanede bi cihaz varmış. babanın karnına bağlıyorlarmış..
baba da çocuğun attığı tekmeleri falan hissediyormuş.
ben yazınca bile duygusallaştım ya
o babalarında gözleri doluyor sevinçten ağlıyorlar falan..
keşke çok yaygın bir şey olsa babalarda bu mutluluğu yaşasa
Size cogzel birsey göstereyim miiiiii
İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun
Eki Görüntüle 984283
Allah tamamına erdirsingelirken yanına uğurunuda alsın gelsin canım
veee elmi
2014 Ekim Anneleri topiğinde yer alır
ahahahahahah ordaki anneler iki ay sonra beni terlikle kovalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?