09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

valla canım Elmayra bi topik açtı hepimiz patır patır hamile kalmaya başladık telli baba gibi oldu bu topik bez bağlamak mum yakmak dua etmek serbest

ÇIBIK KRAKER kurtarıcı oluyor :)

çantanda gezdir tuzlu içini bastırır
ekşi ve tuzlu mideyi bastırıyo zaten tavsiye veren olmuştur bende eksik kalmıyım
domates salatalıkta gidiyo azcıkta peynir yiyodum hepten halsiz kalmıyım diye, folik asitede başladın diye tahmin ediyorum

Ben daha keşfedemedim neyin iyi geldiğini, kraker yiyorum olmuyo, sanırım bir süre keşfetmem lazım ne iyi gelir me g
rahatsız olmaz ara zaten çıktıysa açar telefonu çıkmadıysa ousu açar

Ya kocasına ben kk dan arkadaşıyım mı diyim

1 Martta demişti bana ama bellide olmaz facede de göremedim dün buralardaydı sanki

msj atayım mı

elmii

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 10-10-2014
benim nufustaki tarihim

bu arada demin kustum alt katta üst kata lavaboya çıktım. çıkarken de sen aklıma geldin elmide böylemi kusuyordur diye geçti içimden

Son düzenleme:
nickle konuştum simdi evdeymiş hala annesine geciyormuş bugün yarın doğurur

Size cogzel birsey göstereyim miiiiii

İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun

Eki Görüntüle 984283

oyyy maşallah teyzesinin kuzusu çok şükür bu günleri de gördün elmiko..

bak şimdiden senin yapamadıklarını yaptırıyo sanakilo vermemiştin ya bi türlü sen
bu arada sigarayı da bıraktın di mi?

q, çikolatalı gofret merhaba

Size cogzel birsey göstereyim miiiiii

İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun

Eki Görüntüle 984283

elmi inanmıyorum..inan tüylerim diken diken oldu senin duygu ve hislerini düşünemiyorum bile sonsuz olsun inşALLAH bugun yaşadığın heycanlar mutluluklar...

elmi nikin telefonu vardı sende dımı. bir yazsana ne alemdeymiş :26:

Doğurmadım :)
Dün sancım başladı, bugün gittim sancı falan yok. 1haftayı bulmaz tahminimce çünkü kasılmalarım çok sıklaştı ve dün akşam nişanım gedi.

Az evvel konuştuk ama burdanda yazayım elmikin bebişine çok sevindim, inşallah kucağına aldığı günü de görürüz. Bu arada elmik gebeliğin en zor evresi ilk 12 hafta, 5hafta daha sık dişini inan şu son günler bile ilk baştaki kadar zor değil.

Ben bugün annemlere geçiyorum, eğer doğurursam elmik size söyler

Dualarınızı eksik etmeyin. Asmunikal canım duan aklımda, Allah kabul etsin dün sancım varkende ettim belki doğum anında unuturum diye.

Sevincimi üzüntümü derdimi tasamı herşeyimi paylaştığım sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun

Allah kolaylık versin canımSağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşaallah
Doğumda yapılan dualar,istekler gerçek oluyor (Benim hepsi gerçekleşti)Bol bol dua etmeni tavsiye ediyorum

erken doğmasa diye dertlenip duruyodun ,çok şükür son haftalara geldin.hadi hayırlısı..
nişan ne ki hiç bilmiyorum:26: doktora gittin mi?
dualarım seninle canım..oyy mis gibi kokla kuzunu doya doya inşallah.
not:ilk doğduğunda mis gibi kokmuyor,ilk banyodan sonra şahane süt kokuyorlar

La kocam hepinizi tanıyor merak etmeyin arayan desinki geyikten arkadaşız hahaha
Telefonla görüştüklerimi de face arkadaşlarımı da biliyor, o benim burda ne konuştuğumy bile girip okumaz.

elmiş,bu arada benim hiç midem bulanmamıştı hamileyken..
sigarayı bıraktığım için,ilk 3 ay 5 kilo almıştım:):) ama var ya hala söylerler hamileyken çok güzelleşmiştim yahu
sağlıklı beslenme sigara yok içki yok,bi de kilo alınca ,yakışmıştı la bana

nemiş sen nasılsın canım,nasıl geçiyo bu zamanlar,artık iyicw ağırlaştı bebeğin,şeker nasıl,diyete devam :)

Telden girdimde uzun uzun yazamıyorum zaten gitcm birazdan. Çok şükür bugünleri gördüm qui. Nişan dediğim şey rahim ağzını bakterilerden koruyan bi tıkaç. Bebeği enfeksiyondan koruyor. Açılma olunca da düşüyor, doğumun belirtilerinden biri.

NEVRESTE çok sağol sen de alıntı yspamsdm

rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine, bir avazda kurtul inşallah. Salih evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…