- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 38
Saol cnm :) Aminnnn
Nick doğurdu mu acaba arayamıyorum da rahatsız etmeyeyim diye
Saol cnm :) Aminnnn
Nick doğurdu mu acaba arayamıyorum da rahatsız etmeyeyim diye
canım senin doğumuna da az kalmış ne çok hamile var yaahuuu...
9 ay bana da geçmek bilmemişti...ama en rahat aylar 5-6.aylar...
bulantılar azalıyor bebeiş kıpırdıyor onu dinlemekle falan zaman geçiyor karnıma kumanda koyuyordum ben onun içerde dans edişini izliyorduk
şimdi 2 yaşına girecek 1 martta kudurmakla meşgul :1:
ÇIBIK KRAKER kurtarıcı oluyor :)
çantanda gezdir tuzlu içini bastırır
ekşi ve tuzlu mideyi bastırıyo zaten tavsiye veren olmuştur bende eksik kalmıyım
domates salatalıkta gidiyo azcıkta peynir yiyodum hepten halsiz kalmıyım diye, folik asitede başladın diye tahmin ediyorum
rahatsız olmaz ara zaten çıktıysa açar telefonu çıkmadıysa ousu açar
1 Martta demişti bana ama bellide olmaz facede de göremedim dün buralardaydı sanki
Size cogzel birsey göstereyim miiiiii
İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun
Eki Görüntüle 984283
Size cogzel birsey göstereyim miiiiii
İşte benim pirinç tanemmm :) O kücücük kalbi veren Allaha sükürler olsun
Eki Görüntüle 984283
Doğurmadım :)
Dün sancım başladı, bugün gittim sancı falan yok. 1haftayı bulmaz tahminimce çünkü kasılmalarım çok sıklaştı ve dün akşam nişanım gedi.
Az evvel konuştuk ama burdanda yazayım elmikin bebişine çok sevindim, inşallah kucağına aldığı günü de görürüz. Bu arada elmik gebeliğin en zor evresi ilk 12 hafta, 5hafta daha sık dişiniinan şu son günler bile ilk baştaki kadar zor değil.
Ben bugün annemlere geçiyorum, eğer doğurursam elmik size söyler
Dualarınızı eksik etmeyin. Asmunikal canım duan aklımda, Allah kabul etsin dün sancım varkende ettim belki doğum anında unuturum diye.
Sevincimi üzüntümü derdimi tasamı herşeyimi paylaştığım sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
Doğurmadım :)
Dün sancım başladı, bugün gittim sancı falan yok. 1haftayı bulmaz tahminimce çünkü kasılmalarım çok sıklaştı ve dün akşam nişanım gedi.
Az evvel konuştuk ama burdanda yazayım elmikin bebişine çok sevindim, inşallah kucağına aldığı günü de görürüz. Bu arada elmik gebeliğin en zor evresi ilk 12 hafta, 5hafta daha sık dişiniinan şu son günler bile ilk baştaki kadar zor değil.
Ben bugün annemlere geçiyorum, eğer doğurursam elmik size söyler
Dualarınızı eksik etmeyin. Asmunikal canım duan aklımda, Allah kabul etsin dün sancım varkende ettim belki doğum anında unuturum diye.
Sevincimi üzüntümü derdimi tasamı herşeyimi paylaştığım sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun
Bi yemeğe gidip geliyorum genşler
erken doğmasa diye dertlenip duruyodun ,çok şükür son haftalara geldin.hadi hayırlısı..
nişan ne ki hiç bilmiyorum:26: doktora gittin mi?
dualarım seninle canım..oyy mis gibi kokla kuzunu doya doya inşallah.
not:ilk doğduğunda mis gibi kokmuyor,ilk banyodan sonra şahane süt kokuyorlar
Telden girdimde uzun uzun yazamıyorum zaten gitcm birazdan. Çok şükür bugünleri gördüm qui. Nişan dediğim şey rahim ağzını bakterilerden koruyan bi tıkaç. Bebeği enfeksiyondan koruyor. Açılma olunca da düşüyor, doğumun belirtilerinden biri.
NEVRESTE çok sağol sen de alıntı yspamsdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?